capten- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ειμαι αισιόδοξος. Ακόμη και αν πάρουμε ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή με Νότια Κορέα.Αμα ωστόσο νικήσουμε έστω και με 1-0 θα ανέβει η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία των διεθνών μας.Στις λεπτομέρειες εικάζω θα κιθεί το ματς. Εντάξει η Ελλάδα στη παρο'υσα φάση δεν μπορεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο,ούτε θα συγκινήσει τους ουδέτερους με το παιχνίδι της αλλά αν οι διεθνείς μας παίξουν με π΄άθος και αποφύγουν τα φτηνά λάθη τότε μπορούν να κάνουν μια καλή πορεία. Καλή επιτυχία στην εθνική μας.
alexis333 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 +1 σε Captains Απλα χαρειτε το ρεεεεεε .... Δε χρειαζεται να μιζεριαζεται ετσι .... Ελεος με μερικους εδω μεσα .... Λες και πριν Ρεχαγκελ σαρωναμε και πηγαιναμε καθε χρονο Euro και Μουντιαλ ... Μας ανεβασε επιπεδα και εσεις μιζεριαζετε αντι να χαρειτε .... Παμε γερα για την πρωτια ............... Ολε , ολε ... Αυριο αρχιζει το Παγκοσμιο ....
konnak Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εντάξει, νομίζω η πολλή η γκρίνια έπεσε στο Euro. Τώρα όπως και να στήσει την ομάδα, δεν άφησε κανένα Μέσι ή Ρονάλντο εκτός αποστολής, αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε. Οπότε ούτε τρελές απαιτήσεις υπάρχουν. Μπορεί να βγει σε καλό όλη αυτή η ηρεμία.
Linus_21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παίδες μην συζητάμε τα ίδια. Άλλοι είναι οι μίζεροι, και όχι αυτοί που περιμένουν το κάτι παραπάνω, γιατί την αγαπάνε την γ@μημένη την μπάλα.
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παίδες μην συζητάμε τα ίδια. Άλλοι είναι οι μίζεροι, και όχι αυτοί που περιμένουν το κάτι παραπάνω, γιατί την αγαπάνε την γ@μημένη την μπάλα. Xαχαχα... Καλο .. Παραλιγο να το πιστεψω ... Ελα τωρα ρε φιλε λιγο σεβασμος στο Γερμανο δε βλαπτει ... Αυτο μου τη δινει περισσοτερο απο ολα γι αυτο και το προηγουμενο ποστ μου .... Εχει αποδειξει με τον καλυτερο τροπο που υπαρχει οτι αξιζει και εδω μεσα τον ειρωνευομαστε λες και ειναι ο Αλεφαντος .. Ελεος δλδ... ---------- Προσθήκη στις 09:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:04 ---------- Αγαπάνε τη μπάλα ή αγαπάνε τις νίκες; +1 ασδασδφσγδσδφσδφ
Morticia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Έκανα πλάκα σε μια φίλη μου από τη Νιγηρία ότι η Αργεντινή θα πάρει την πρώτη θέση και η Νιγηρία με την Ελλάδα θα πάνε για την δεύτερη, και μου λέει γιατί να πάρει η Αργεντινή την πρώτη θέση αφού την έχουν νικήσει πολλές φορές. Αγχώθηκα. Ελπίζω σε αξιοπρεπή εμφάνιση (εννοώ ευχάριστη να την βλέπεις).
Linus_21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Να δω πότε θα αποκτήσει η ομάδα και οι παίχτες τον σεβασμό, όχι μόνο από τους έξω που μας γιούχαραν (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ) αλλά και από μας. Αγαπάνε τη μπάλα ή αγαπάνε τις νίκες; Πάλι λάθος είσαι. Εσύ αγαπάς τις αγχωτικές νίκες με το Καζακστάν(αφού μόνο αυτές έχει να μας επιδείξει πλέον ο παππούς), εγώ όχι. Εγώ θέλω να τους ταπεινώνουμε. Εγώ θέλω να μπαίνουν στο γήεδο οι παίχτες και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες, θέλω να τους πατήσουμε, να σπάσουμε τα δοκάρια, να κάνουμε 20 τελικές, δεν θέλω να ντρέπομαι για αυτήν την εθνική...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Πάλι λάθος είσαι. Εσύ αγαπάς τις αγχωτικές νίκες με το Καζακστάν(αφού μόνο αυτές έχει να μας επιδείξει πλέον ο παππούς), εγώ όχι. Εγώ θέλω να τους ταπεινώνουμε. Εγώ θέλω να μπαίνουν στο γήεδο οι παίχτες και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες, θέλω να τους πατήσουμε, να σπάσουμε τα δοκάρια, να κάνουμε 20 τελικές, δεν θέλω να ντρέπομαι για αυτήν την εθνική... Αυτό νομίζεις λέγεται "αγαπώ τη μπάλα"; Δε θέλω να σου πως λέγεται φίλε μου, γιατί θα θιχτείς. Επί τη ευκαιρία, να γράφεις τις δικές σου απόψεις, όχι τις δικές μου. Εγώ δεν αγαπάω τις νίκες ούτε με Καζακστάν, ούτε με τίποτα. Αγαπώ το παιχνίδι. Και το αγαπώ είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Και τέλος, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει λάθος ερώτηση. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2010 από Επισκέπτης
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Να δω πότε θα αποκτήσει η ομάδα και οι παίχτες τον σεβασμό, όχι μόνο από τους έξω που μας γιούχαραν (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ) αλλά και από μας. Πάλι λάθος είσαι. Εσύ αγαπάς τις αγχωτικές νίκες με το Καζακστάν(αφού μόνο αυτές έχει να μας επιδείξει πλέον ο παππούς), εγώ όχι. Εγώ θέλω να τους ταπεινώνουμε. Εγώ θέλω να μπαίνουν στο γήεδο οι παίχτες και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες, θέλω να τους πατήσουμε, να σπάσουμε τα δοκάρια, να κάνουμε 20 τελικές, δεν θέλω να ντρέπομαι για αυτήν την εθνική... Ωραια αυτα τα λογια δε λεω αλλα ... Να σου θυμησω πως δε γιναμε Βραζιλια ακομα ??? .... Επισης να σου θυμησω πως δε βγαζουμε παιχτες οπως ο Μεσι κι ο Κακα ... ?? Με αυτους που εχουμε μη περιμενεις να ταπεινωνεις και να πατας κατω τους αντιπαλους σου ... Αλλα αυτο που μπορουμε με τον τροπο που μπορουμε και μας εμαθε ο Γερμανος στεκομαστε σε υψηλο επιπεδο ακομα ..
skimnos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Να δω πότε θα αποκτήσει η ομάδα και οι παίχτες τον σεβασμό, όχι μόνο από τους έξω που μας γιούχαραν (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ) αλλά και από μας. Πάλι λάθος είσαι. Εσύ αγαπάς τις αγχωτικές νίκες με το Καζακστάν(αφού μόνο αυτές έχει να μας επιδείξει πλέον ο παππούς), εγώ όχι. Εγώ θέλω να τους ταπεινώνουμε. Εγώ θέλω να μπαίνουν στο γήεδο οι παίχτες και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες, θέλω να τους πατήσουμε, να σπάσουμε τα δοκάρια, να κάνουμε 20 τελικές, δεν θέλω να ντρέπομαι για αυτήν την εθνική... χαχχαχαχα θυμισε μου ενα παιχνιδι της εθνικής που εγινε αυτό... εδώ δεν το κάνουν αυτό πλέον οι καλύτερες ομάδες του πλανήτη, θα το κάνει η ...ελλάδα;;;;
Linus_21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν με απασχολεί αν το έχει κάνει ποτέ αυτό η Εθνική. Δεν με απασχολεί ο Διανιήλ, δεν με απασχολεί το 1994, δεν με απασχολεί το 1995... Τέλος πάντων. Το χουμε εξαντλήσει το θέμα. Άντε καλό μουντιάλ,να δούμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν, και ποιοι θα ξαναθυμηθούν το 2004 και τον Δανιήλ.
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κατι μου λεει πως αν η Εθνικη νικησει εστω και ενα ματς εσυ Linus θα εισαι ο πιο δυστυχισμενος ανθρωπος στην Ελλαδα ...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν με απασχολεί αν το έχει κάνει ποτέ αυτό η Εθνική. Δεν με απασχολεί ο Διανιήλ, δεν με απασχολεί το 1994, δεν με απασχολεί το 1995... Τέλος πάντων. Το χουμε εξαντλήσει το θέμα. Άντε καλό μουντιάλ,να δούμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν, και ποιοι θα ξαναθυμηθούν το 2004 και τον Δανιήλ. Εμείς δεν υπάρχει τρόπος να μην επιβεβαιωθούμε. Είτε τα πάμε καλά είτε άσχημα, τα λεγόμενά μας επιβεβαιώνονται. Άλλωστε εμείς έχουμε συναίσθηση των ορίων της ομάδας αλλά και των δυνατοτήτων της.
Linus_21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Κατι μου λεει πως αν η Εθνικη νικησει εστω και ενα ματς εσυ Linus θα εισαι ο πιο δυστυχισμενος ανθρωπος στην Ελλαδα ... Δεν συνενοούμαστε. (Για πολλοστή φορά) θα πω τέλος πάντων, δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω τα μυαλά. Μπορείς να συνεχίζεις να τον δοξάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις