IOSTEFO Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μπορεί να ήμασταν και τελευταίοι, ενώ τώρα ήμαστε 13η. http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html
konnak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η θέση βέβαια στην κατάταξη της FIFA δεν το κάνει πιο εύκολο να αντέξεις να δεις τα παιχνίδια της Εθνικής. Σόρρυ παίδες, αλλά ποδόσφαιρο (και οποιοδήποτε άλλο άθλημα) βλέπω όταν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Όταν ο ΠΑΟ είχε τον Πεσέιρο και η μπάλα που παίζαμε δεν παλευόταν, προτιμούσα να δω κάτι άλλο, ή να πάω καμια βόλτα. Τότε πχ. θυμάμαι ότι άρχισα να βλέπω πιο ένθερμα ξένα πρωταθλήματα. Το ίδιο και με την Εθνική, τα περισσότερα ματς από τα προκριματικά δεν άντεξα να τα δω, τελευταία ματς που μου άρεσαν ήταν στη Νορβηγία και το διπλό στην Κωνσταντινούπολη (α, και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τη Λετονία - αν θυμάμαι καλά). Τα υπόλοιπα τα παράτησα. Και πραγματικά με πιάνει τρελή κούραση όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να δω τα επόμενα τρία παιχνίδια - Μουντιάλ γαρ - αν και ανυπομονώ να δω τους Αργεντίνους στο μεταξύ μας.
IOSTEFO Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η θέση βέβαια στην κατάταξη της FIFA δεν το κάνει πιο εύκολο να αντέξεις να δεις τα παιχνίδια της Εθνικής. Σόρρυ παίδες, αλλά ποδόσφαιρο (και οποιοδήποτε άλλο άθλημα) βλέπω όταν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Όταν ο ΠΑΟ είχε τον Πεσέιρο και η μπάλα που παίζαμε δεν παλευόταν, προτιμούσα να δω κάτι άλλο, ή να πάω καμια βόλτα. Τότε πχ. θυμάμαι ότι άρχισα να βλέπω πιο ένθερμα ξένα πρωταθλήματα. Το ίδιο και με την Εθνική, τα περισσότερα ματς από τα προκριματικά δεν άντεξα να τα δω, τελευταία ματς που μου άρεσαν ήταν στη Νορβηγία και το διπλό στην Κωνσταντινούπολη (α, και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τη Λετονία - αν θυμάμαι καλά). Τα υπόλοιπα τα παράτησα. Και πραγματικά με πιάνει τρελή κούραση όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να δω τα επόμενα τρία παιχνίδια - Μουντιάλ γαρ - αν και ανυπομονώ να δω τους Αργεντίνους στο μεταξύ μας. Συμφωνώ μαζί σου γιατί και εγώ είμαι απαιτητικός δεν μου αρκεί μόνο η συμμετοχή,εύχομαι να μην ρεζιλευτούμε.
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά τι μιζέρια είναι αυτή. Πλάκα μας κάνετε? Χαρούμενοι που απλά περάσαμε στο Μουντιάλ(έτσι όπως περάσαμε) αντιμετωπίζοντας ταλιμπάν και ελβετίες? Πετυχημένος που ντρεπόμαστε να δούμε αγώνα? Πετυχημένος που παίζει η Εθνική ΕΣΤΩ και φιλικό, και δεν σκοτίζεται κανείς?? Αγώνας βραδυποριακού-ταλαιπωριακού μεγαλύτερο ενδιαφέρν έχει!!! Ήμαρτον.
eorptol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα ο Ρεχάγκελ μας έβαλε στο χαρτη του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων μέχρι την στιγμή που ήρθε ο Ρεχάγκελ είμασταν απλά το κλωτσοσκουφι των μεγάλων κερδιζαμε κανένα ματς και πανθδηριζαμε μέρες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα ο Ρεχάγκελ μας έβαλε στο χαρτη του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων μέχρι την στιγμή που ήρθε ο Ρεχάγκελ είμασταν απλάτο κλωτσοσκουφι των μεγάλων κερδιζαμε κανένα ματς και πανθδηριζαμε μέρες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Οι παίχτες έβοσκαν, και ο Ρεχάγκελ έπαιζε μπάλα? Δηλαδή η πιθανότητα να ανέβηκαν επίπεδο οι Έλληνες παίχτες, με την συμμετοχή τους και σε ξένα πρωταθλήματα δεν μας περνάει από το μυαλό?
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Οι παίχτες έβοσκαν, και ο Ρεχάγκελ έπαιζε μπάλα? Δηλαδή η πιθανότητα να ανέβηκαν επίπεδο οι Έλληνες παίχτες, με την συμμετοχή τους και σε ξένα πρωταθλήματα δεν μας περνάει από το μυαλό? Νομίζω ότι το ερμηνεύεις λάθος. Κατά γενική ομολογία, η φωτοβολίδα του 2004 στηρίχτηκε στο team work, στο σύστημα και στις ευνοϊκές συνθήκες της εποχής (την κακή κατάσταση των υπολοίπων). Δε βλέπω πως οι παίχτες μας έχουν ανέβει επίπεδο. Τα ίδια σκατά είναι. Εκτός αν θεωρήσουμε σημάδι ανόδου τις μεταγραφές σε μερικές από τις πιο παρακμάζουσες οικονομικά ομάδες της Ευρώπης ορισμένων παιχτών μας.
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι το ερμηνεύεις λάθος. Κατά γενική ομολογία, η φωτοβολίδα του 2004 στηρίχτηκε στο team work, στο σύστημα και στις ευνοϊκές συνθήκες της εποχής (την κακή κατάσταση των υπολοίπων). Δε βλέπω πως οι παίχτες μας έχουν ανέβει επίπεδο. Τα ίδια σκατά είναι. Εκτός αν θεωρήσουμε σημάδι ανόδου τις μεταγραφές σε μερικές από τις πιο παρακμάζουσες οικονομικά ομάδες της Ευρώπης ορισμένων παιχτών μας. Πάλι καταλήγουμε στο ότι, το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία αυτή δεν το έχει ο Ρεχάγκελ. Παίξαν σημαντκότατο ρόλο και άλλοι παράγοντες. Και δεν δικαιολογείτε όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του, να βαστάει ΑΚΟΜA σαν να είναι 5 Ιουλίου 2004. Έχουνε μεσολαβήσει 6 χρόνια, και σε κάποιους από μας, το έκτρωμα που βλέπουμε στις οθόνες μας, δεν μας ικανοποιεί...
user12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Νταξει ουτε εγω τρελονομαι με την μπαλα που παζουμε αλλα δεν μπορει να παιξει κι αλλιως οταν Ολυμπιακος,ΑΕΚ,Παοκ,Αρης εχουν γεμισει με ξενους ποιον να παρει τον Κοιλιαρα και τον Κουτσιανικουλη.Για οσους γκρινιαζουν υπαρχει η λυση να μην δουν την εθνικη.Παντως γενικα αμα εξαιρεσεις τις μεγαλες ομαδες και οι υπολοιποι δεν παιζουν μπαλαρα.
skimnos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά τι μιζέρια είναι αυτή. Πλάκα μας κάνετε? Χαρούμενοι που απλά περάσαμε στο Μουντιάλ(έτσι όπως περάσαμε) αντιμετωπίζοντας ταλιμπάν και ελβετίες? Πετυχημένος που ντρεπόμαστε να δούμε αγώνα? Πετυχημένος που παίζει η Εθνική ΕΣΤΩ και φιλικό, και δεν σκοτίζεται κανείς?? Αγώνας βραδυποριακού-ταλαιπωριακού μεγαλύτερο ενδιαφέρν έχει!!! Ήμαρτον. χαχαχ μου φαίνεται δεν έχεις ζήσει τις ηρωϊκές στιγμές επί δανιήλ, παπαποστόλου κλπ τότε που παίζαμε με ταλιμπάν και ελβετίες και βγαίναμε τριτοτεταρτοι. Κοντός ψαλμός πάντως. Θα φύγει και το μουντιάλ και θα έρθει άλλος προπονητής...Να δούμε τότε τι "μπαλάρα" θα παίζουμε και τι προκρίσεις θα κάνουμε...
konnak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα ο Ρεχάγκελ μας έβαλε στο χαρτη του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων μέχρι την στιγμή που ήρθε ο Ρεχάγκελ είμασταν απλάτο κλωτσοσκουφι των μεγάλων κερδιζαμε κανένα ματς και πανθδηριζαμε μέρες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ΧΕΣΤΗΚΑ αν η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου μπήκε στο χάρτη των εθνικών ομάδων. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με κάνει περήφανο μια επιτυχία μιας ομάδας στην οποία ουδέποτε συμμετείχα, επειδή έτυχε να γεννηθώ στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία πχ. Βλέπω ποδόσφαιρο επειδή μου αρέσει σαν θέαμα, όταν γίνονται ωραία παιχνίδια. Όταν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, βλέπω κάτι άλλο και όχι ποδόσφαιρο. Σιγά μη γίνω και οπαδός εθνικών φρονημάτων.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κοντός ψαλμός πάντως. Θα φύγει και το μουντιάλ και θα έρθει άλλος προπονητής...Να δούμε τότε τι "μπαλάρα" θα παίζουμε και τι προκρίσεις θα κάνουμε... Καλως η κακως υψηλη ποιοτητα σε Ελληνες παιχτες δυσκολα θα συναντησεις! Η ενσταση μου ομως ειναι η εξης:Ας παιζουν οι καλύτεροι!Ειναι καλυτερος ο Γιουρκας απο τον Τζαβελλα?Ειναι καλυτερος ο Καραγκουνης απο τον Νινη?Ειναι καλυτερος ο Χαριστεας απο τον Μητρογλου?Οταν λεω καλυτερος εννοω τι χρονιά εκαναν και ποσες συμμετοχες ειχαν!Παρε τον Τζαβελλακο βαλτον αριστερα και γυρνα στην θεση τυ τον Τοροσιδη.Βαλε βασικο τον Νινη και ασε τον πειρατικο Καραγκουνη στον παγκο.Παρε τον Μητρογλου βαλτον να παιξει στην κορυφη με Σαλπι δεξια Σαμαρα αριστερα!Δεν θες Μητρογλου?Βαλε Καπετανο!Βαλε τπυλαχιστον παιχτες που ειχαν γεματες σεζον με παιχνιδια στα ποδια τους και οχι τον Μυκονιατη Σειταριδη και το παιδι της εξεδρας τον Χαριστεα!
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ο who is giourkas, έχει ξεχάσει και ο ίδιος ότι είναι ποδοσφαιριστής.... Τελικά από την εθνική του 2004, μόνο ένας(πρόεδρος πια) έφυγε με το κεφάλι ψηλά...
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η Νοτια Korea πάντως στο φιλικό με Ισπανια (που ειδα τωρα)φάνηκε πανέτοιμη για τον όμιλο....προβλέπω τσόντα με πρωταγωνιστρια την Ελλάδα!
izerman76 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πάλι καταλήγουμε στο ότι, το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία αυτή δεν το έχει ο Ρεχάγκελ. Παίξαν σημαντκότατο ρόλο και άλλοι παράγοντες. Και δεν δικαιολογείτε όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του, να βαστάει ΑΚΟΜA σαν να είναι 5 Ιουλίου 2004. Έχουνε μεσολαβήσει 6 χρόνια, και σε κάποιους από μας, το έκτρωμα που βλέπουμε στις οθόνες μας, δεν μας ικανοποιεί... Το πανυγήρι αυτό έχει στηθεί γύρω του γιατί πήρε ενα πανευρωπαϊκο, έφτασε η Ελλάδα να είναι στη δεκαδα της βαθμολογίας της παγκόσμιας κατάταξης, επι ημερών του η Εθνική έχει παίξει σε 2 γιουρο, ενα μουντιαλ και ενα συνομοσπονδιών. Θυμάσαι τι μπάλα έβλεπες προ Ρεχαγκελ; Γιατί αυτό πρέπει να είναι το μέτρο σύγκρισης σου, όχι πως παίζει η Ισπανία. Είχες συνηθίσει σε μπαλάρα παλιότερα με μάγους όπως ο Δανιήλ και ο Ιορντανεσκου και σε χαλάει το τωρινό θέαμα; Ή παίζουν μπαλάρα οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη; Και επιτέλους μια απάντηση - αν δε το πήρε χάρη στο Ρεχάγκελ, χάρη σε ποιόν το πηρε; Τους παίκτες, το Γκαγκάτση, το Καραμανλή; Μια ολοκληρωμένη απάντηση, όχι άλλα γενικόλογα, όχι άλλα "το πήρανε άλλοι..." και να μην κατονομάζονται λες και είναι μυστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις