Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην μπλέξουμε σημαίες και εθνικές περηφάνειες τη στιγμή που μιλάμε για μπάλα σε παρακαλώ.

Θέλω τον Νίνη στην προετοιμασία για να είναι έτοιμος την νέα χρονιά. Δεν τον θέλω τραυματία για καμία εθνική και καμία διοργάνωση.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην μπλέξουμε σημαίες και εθνικές περηφάνειες τη στιγμή που μιλάμε για μπάλα σε παρακαλώ.

Θέλω τον Νίνη στην προετοιμασία για να είναι έτοιμος την νέα χρονιά. Δεν τον θέλω τραυματία για καμία εθνική και καμία διοργάνωση.

Εγω ειμαι της αποψης οτι για την εθνικη πρεπει να φτυσει αιμα καποιος για να παιζει και φυσικα τα συμφεροντα των ομαδων πρεπει να παραμεριζονται...

Αλλα εδω στην Ελλαδα εχουμε φτασει σε ματς εθνικης να μην μαζευουμε ουτε 10000 ατομα...

Δημοσ.

εγω ειμαι της αποψης οτι η εθνικη υπερηφανια που ανεφερε ο Deponakias δεν εχει καμια σχεση με την εθνικη ομαδα του ποδοσφαιρου. επισης μπροστα στον Παναθηναικο την εθνικη την κανω στο πλαι. αλλα οπως ειπωθηκε αποψεις ειναι αυτες

Δημοσ.

αυτή η Εθνική δεν με αντιπροσωπεύει.όλοι για το χρήμα παίζουν εκεί.είτε άμεσα είτε έμμεσα.

δεν θα γκαρίζω εγώ για να τα τσεπώνουν οι μπαμποχελάκηδες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
στο ποδοσφαιρο που παιζεται στην Β.Αμερικη.

Να λοιπόν που κι εσύ παραδέχεσαι ότι οι χώρες που βρίσκονται κοντά και παίζουν στις ίδιες διοργανώσεις, έχουν ομοιότητες στο στυλ ποδοσφαίρου. :-)

Δημοσ.
αυτή η Εθνική δεν με αντιπροσωπεύει.όλοι για το χρήμα παίζουν εκεί.είτε άμεσα είτε έμμεσα.

δεν θα γκαρίζω εγώ για να τα τσεπώνουν οι μπαμποχελάκηδες.

γιατί στις άλλες εθνικές ομάδες δεν παίζουν για τα λεφτά;;;;;

ο ρομαντισμός στον αθλητισμό έχει πεθάνει προ πολλού!

Δημοσ.
καμία.γιατί θα πρέπει να υποστηρίζω κάποια χώρα?

αναφαίρετο δικαίωμά σου να μην υποστηρίζεις καμία εθνική!

κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από προηγούμενο ποστ όπου λες ότι "αυτή η εθνική δεν με αντιπροσωπεύει". Κάποιος καταλαβαίνει ότι σε αντιπροσωπεύει μια άλλη εθνική.

επίσης λες στο ίδιο ποστ ότι "δεν θα γκαρίζω εγώ για να τα τσεπώνουν οι μπαμποχελάκηδες". Και απορώ πως ενώ τη μία στιγμή λες ότι δεν υποστηρίζεις καμία εθνική την άλλη στιγμή δηλώνεις ότι δεν θα γκαρίζεις εσύ...

κάτι δεν μου πάει καλά...:-)

• Moderators
Δημοσ.

κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από προηγούμενο ποστ όπου λες ότι "αυτή η εθνική δεν με αντιπροσωπεύει". Κάποιος καταλαβαίνει ότι σε αντιπροσωπεύει μια άλλη εθνική.

επίσης λες στο ίδιο ποστ ότι "δεν θα γκαρίζω εγώ για να τα τσεπώνουν οι μπαμποχελάκηδες". Και απορώ πως ενώ τη μία στιγμή λες ότι δεν υποστηρίζεις καμία εθνική την άλλη στιγμή δηλώνεις ότι δεν θα γκαρίζεις εσύ...

Ισως η συγκριση του γινεται με το παρελθον και οχι με καποια αλλη εθνικη στο παρον.

Θα το ξεκαθαρισει ο ιδιος φανταζομαι.

Δημοσ.

με αντιπροσωπεύει η Εθνική που θα παίζουν αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που έχουν σύμβαση αορίστου.

τζιώλης μάντζιος χαριστέας έχουν να κλοτσήσουν μπάλα δεν ξέρω και εγώ από πότε.δεν έχει δώσει ευκαιρίες σε άλλους να αποδείξουν ότι αξίζουν.

υποστήριζα την Εθνική που κάποιος έπαιζε για την φανέλα και όχι για να πάρει μεταγραφή.

χίλιες φορές να τρώω τεσσάρες παρά να τα τσεπώνουν κάποιοι εις βάρος της.

Δημοσ.

Το ποιοι θα παιζουν σε μια εθνική ομάδα το κρίνει ο εκάστοτε προπονητής. Τον προπονητή τον ορίζει η εθνική ομοσπονδία, συνήθως με βάση κάποια κριτήρια όπως η ικανότητά του, η φήμη του, οι επιτυχίες του τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια της θητείας του κλπ

θεωρώ ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας συμφωνεί στο ότι ο Ρεχάγκελ ως προπονητής καλύπτει πολλά από τα κριτήρια! κατά συνέπεια και μέχρι να έρθει επάξιος αντικαταστάτης του προσωπικά δέχομαι ότι οι κλήσεις αυτών των παικτών είναι οι πλέον κατάλληλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...