kargo130 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο καλυτερο μας ημιχρονο στο ευρωμπασκετ.......παλευουμε με καποια πολωνια...... 18 λεπτα συνεχομενα ο καλαθης..... Αντε κερδιστε...πηγαινετε για τσαι στην πολη και μετα ομαδικως τον πουλο........μας βγαλατε την ψυχη 1
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χατζη... κάτι γιατί σας ενοχλεί Επειδή είναι σε πολλά σπορ σας διαβεβαιώνω ότι έχει και οπαδούς που εκτιμούν τη μόρφωση του Για τον Ιωάννου μερικές φορές γελάω λίγο παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι αυτός ειναι το πρόβλημα... Είναι οπαδικός λίγο Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας ...
Inler Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οδηγος για τον αγωνα και τη συνεχεια αν υπαρξει πρεπει να ειναι η αμυνα που παιξαμε για 5-6 λεπτα στη 2η περιοδο στην οποια ηταν εξαιρετικος ο Καλαθης με σωστη πιεση πανω στη μπαλα Μετα με τις αλλαγες χαλαρωσαμε...Εκτος αγωνα μολις μπηκε ο Μαντζαρης
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προχθές που μιλούσε στο τηλέφωνο ο Ιωάννου και ακούστηκε στον αέρα τι παίχτηκε; Για τον Αγραβάνη έλεγε να γυρίσει πίσω; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και να θυμάστε: Aπό τον Κούλικ κανείς δεν έχασε. 4
eliasjuve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χατζη... κάτι γιατί σας ενοχλεί Επειδή είναι σε πολλά σπορ σας διαβεβαιώνω ότι έχει και οπαδούς που εκτιμούν τη μόρφωση του Για τον Ιωάννου μερικές φορές γελάω λίγο παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι αυτός ειναι το πρόβλημα... Είναι οπαδικός λίγο Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας ... Πλάκα κάνουμε ρε συ. Εγώ γουστάρω τις ατάκες και τα ψευδώνυμα που λέει ο Ιωάννου.
Inler Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τη μια καναμε ηρωα τον Lauvergne σημερα τον Kulig Γαμω τις front line εχουμε
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 καταπληκτικός ο Παπαπετρου το χάνει καλάθι και φάυολ
deltagama Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Η άμυνα μας ειναι πάλι για τα πανηγύρια
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω δει Σιμτσακ του 203 που δεν φτάνει το στεφάνι να σβήνει και τον Βιντμαρ και τον Kulig. 1
fastnq2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια σχωρατε με δεν γνωρίζω απο μπασκετ.η εθνικη σε αυτα τα 4 ματς δινει κατα μεσο ορο 30 βολές στους αντιπάλους ειναι νορμαλ?
Armored Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παπαπέτρου γυρνά το καλύτερα στο τένις που έλεγες χθες, ανύπαρκτε. 3
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παπαπέτρου γυρνά το καλύτερα στο τένις που έλεγες χθες, ανύπαρκτε. χαχα μας κάρφωσε, μπράβο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις