Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο καλυτερο μας ημιχρονο στο ευρωμπασκετ.......παλευουμε με καποια πολωνια......

18 λεπτα συνεχομενα ο καλαθης.....

Αντε κερδιστε...πηγαινετε για τσαι στην πολη και μετα ομαδικως τον πουλο........μας βγαλατε την ψυχη

• Like 1
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο χατζη... κάτι γιατί σας ενοχλεί

Επειδή είναι σε πολλά σπορ σας διαβεβαιώνω ότι έχει και οπαδούς που εκτιμούν τη μόρφωση του

Για τον Ιωάννου μερικές φορές γελάω λίγο παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι αυτός ειναι το πρόβλημα... Είναι οπαδικός λίγο

Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας ...

Δημοσ.

Οδηγος για τον αγωνα και τη συνεχεια αν υπαρξει πρεπει να ειναι η αμυνα που παιξαμε για 5-6 λεπτα στη 2η περιοδο στην οποια ηταν εξαιρετικος ο Καλαθης με σωστη πιεση πανω στη μπαλα

Μετα με τις αλλαγες χαλαρωσαμε...Εκτος αγωνα μολις μπηκε ο Μαντζαρης

Δημοσ.

Προχθές που μιλούσε στο τηλέφωνο ο Ιωάννου και ακούστηκε στον αέρα τι παίχτηκε; Για τον Αγραβάνη έλεγε να γυρίσει πίσω;

• Like 1
Δημοσ.

Ο χατζη... κάτι γιατί σας ενοχλεί

Επειδή είναι σε πολλά σπορ σας διαβεβαιώνω ότι έχει και οπαδούς που εκτιμούν τη μόρφωση του

Για τον Ιωάννου μερικές φορές γελάω λίγο παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι αυτός ειναι το πρόβλημα... Είναι οπαδικός λίγο

Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας ...

Πλάκα κάνουμε ρε συ. Εγώ γουστάρω τις ατάκες και τα ψευδώνυμα που λέει ο Ιωάννου.

Δημοσ.

παιδια σχωρατε με δεν γνωρίζω απο μπασκετ.η εθνικη σε αυτα τα 4 ματς δινει κατα μεσο ορο 30 βολές στους αντιπάλους ειναι νορμαλ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...