Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Μπασινάς που είναι?

O Καψής;

Πάντως βλέπεις το κέντρο και απελπίζεσαι...

Οι Πρίττας, Μάκος, Πατσατζόγλου, Τζιόλης δεν είναι καλύτεροι απ' τον Καφέ...

Δημοσ.
ο Χαριστέας έχει σύμβαση Αορίστου χρόνου?

Ο Μπασινάς που είναι?

:lol:

ρε τον χαριστεα......τα εχει βρει με τον γερμανο φαινεται

καιρο εχω να τον δω

Δημοσ.

Ρε γιατι το ψαχνετε το θεμα?

Χαλκιας ή Τζορβας,Παπασταθοπουλος,Κυριακος,Μορας,Σεϊταριδης ή Βυντρα,Τοροσιδης,Κατσουρανης,Καραγκουνης,Τζιολης,Χαριστεας και ο Λασπωτηρας(κοινως Γκεκας)!Αυτα....

5-3-2,καμιναδα system ,γκολ απο στημενη φαση και ταμπουρι!

Δημοσ.
γελάω ακόμα με τις επιλογές του Οτο που μάλλον έχει ξεμωραθεί τελέιως

Για πες και τις δικες σου 30 επιλογες για να σε κρινουμε και εμεις με την σειρα μας.

BTW με αηδιαζεις!!:mad: Αχαριστοι ολοι!!!!!

Μου θυμιζει μερες 2004 το ολο σκηνικο: Μα να μην παρει τον Ζηκο?? Επαιξε τελικο τσ.λ. Μα να μην τον παρει?? Τι ξεμωραμενος γερος που ειναι ο Ρεχαγκελ. Μας πηγε euro δεν λεω αλλά να μην παρει τον Ζηκο??

Δημοσ.
Για πες και τις δικες σου 30 επιλογες για να σε κρινουμε και εμεις με την σειρα μας.

BTW με αηδιαζεις!!:mad: Αχαριστοι ολοι!!!!!

Μου θυμιζει μερες 2004 το ολο σκηνικο: Μα να μην παρει τον Ζηκο?? Επαιξε τελικο τσ.λ. Μα να μην τον παρει?? Τι ξεμωραμενος γερος που ειναι ο Ρεχαγκελ. Μας πηγε euro δεν λεω αλλά να μην παρει τον Ζηκο??

+10000

Αν και ένα δίκιο το έχει - πήρε Πρίττα και δεν πήρε Φαμπρεγκας και Μέσι;

Επισκέπτης
Δημοσ.
γελάω ακόμα με τις επιλογές του Οτο που μάλλον έχει ξεμωραθεί τελέιως

Εγώ πάλι γελάω με όλους εσάς που έχετε και γνώμη για παίχτες που δεν έχετε παρακολουθήσει σε αγώνες εδώ και μήνες και νομίζετε ότι ξέρετε καλύτερα από κάποιον που τους παρακολουθεί συνεχώς και έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Τι τα θες ρε Ότο; Τι τα θες και κάθεσαι σ' αυτή τη χώρα; Μας πήρε ο άνθρωπος από ένα τίποτα και μας έβαλε οριακά στην κατηγορία των μεγάλων ομάδων (που κι αυτό θαύμα είναι), παρατρίχα δεν πήγαμε στο Μουντιάλ του 2006, ήμασταν στην τελική φάση του Euro2008, ήμαστε στο Μουντιάλ του 2010, ήμασταν και στο Euro2004, και δεν αναφέρω την κατάκτηση, γιατί μπορώ να δεχτώ ότι κάτι τέτοιο είναι τυχαίο αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με συνέχεια στα αποτελέσματα, έκανε ανανέωση ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έπρεπε, όχι όταν του υποδείκνυαν όλοι οι ξερόλες, έχει φερθεί άψογα και έχει να ακούει τον καθένα να τον λέει ξεμωραμένο επειδή δεν του αρέσουν οι επιλογές κάποιων παιχτών για τους οποίους δεν έχει ιδέα που είναι και τι κάνουν.

Πολύ θα ήθελα να ακούσω ποια έπρεπε να είναι η επιλογή του, αντί για τον Χαριστέα.

Σοβαρολογώ σ' αυτό το τελευταίο. Θέλω πολύ να μάθω ποιος ήταν αυτός που είχαμε που ήταν τόσο πια καλύτερος, που αν τον καλούσε θα τον παραδεχόμασταν όλοι.

Ή μήπως περιμέναμε να γεννήσει κανέναν παίχτη;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οριακά βρεθήκαμε μέσα σε αυτές. Γι' αυτό και είχαμε καλή κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Δεν έγινε από τον ουρανό. Επίσης, έχουμε κερδίσει έναν σεβασμό.

Θα ξαναφύγει μια μέρα ο Ρεχάγκελ και θα δείτε όλοι που θα ξαναπάμε.

Δημοσ.
Εγώ πάλι γελάω με όλους εσάς που έχετε και γνώμη για παίχτες που δεν έχετε παρακολουθήσει σε αγώνες εδώ και μήνες και νομίζετε ότι ξέρετε καλύτερα από κάποιον που τους παρακολουθεί συνεχώς

Καλό.

Τι τα θες ρε Ότο; Τι τα θες και κάθεσαι σ' αυτή τη χώρα; Μας πήρε ο άνθρωπος από ένα τίποτα και μας έβαλε οριακά στην κατηγορία των μεγάλων ομάδων

Πιο καλό.

Αλλά έχω μια απορία. Τον Πατσατζόγλου που τον παρακολουθεί, στις προπονήσεις (αν κάνει κιόλας) της Ομόνοιας; :devil:

Δημοσ.
Οριακά βρεθήκαμε μέσα σε αυτές. Γι' αυτό και είχαμε καλή κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Δεν έγινε από τον ουρανό. Επίσης, έχουμε κερδίσει έναν σεβασμό.

Θα ξαναφύγει μια μέρα ο Ρεχάγκελ και θα δείτε όλοι που θα ξαναπάμε.

Βρεθήκαμε, δεν βρισκόμαστε.

Και η Μπάγερν Λεβερκούζεν βρέθηκε σε τελικό Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά δεν παίζει να θεωρήθηκε μεγάλη ομάδα για πάνω από 4-5 μήνες.....

Όχι το να βρεθούμε αγχωτικά στο Μουντιάλ, έχοντας αντιμετωπίσει Καζακστάν-Αζερμπαιτσάν-Ουζμπεκιστάν-Ταλιμπάν και τους αγαπάμε το τένις Ελβετούς δεν μου λέει κάτι.

Υγεία να χουμε και θα τα πούμε τότε. Δεν αργεί ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...