Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πάσα Όνειρο ο Σαμαράς, πάρ' το βάλ' το ο Σάπλι!
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πιστεύω τουλάχιστον να πανηγύρισαν όσοι έλεγαν πως δεν θα στενοχωρηθούν αν αποκλειστούμε.Ξέρουν αυτοί.Ε ρε κάτι κωλοτούμπες! Τους είδες εσύ να πανηγυρίζουν; Φίλε μου john1987 εμείς τουλάχιστον πιστεύαμε ότι έχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες αυτά τα παιδιά (μήνυμα #1030).Έβγαλαν την ψυχή τους στο παγωμένο χορτάρι.Ο Ρεχάγκελ δεν έκανε τελικά τίποτα το διαφορετικό από τις άλλες φορές. Αυτή τη φορά τα μπράβο ανήκουν 100% στους παίχτες. Εδώ θα συμφωνήσω. Και πάντα πίστευα ότι οι παίχτες μπορούν να παίξουν καλύτερα απ' ότι στα ματς των ομίλων και απ' ότι έπαιξαν χθες, ακόμα. Δεν κάνεις όμως αλλαγή κύριε Ρεχάγκελ τον καλύτερό σου παίχτη ο οποίος μπορεί να κρατά μπάλλα και να κερδίζει χρόνο δηλαδή τον Σαμαρά και να αφήνεις μέσα τον κολλητό σου τον Χαριστέα.Αλλά ας είναι.Συγχωρήσε με όσα μας έχεις δώχει. Ο Σαμαράς, που έπαιζε 4 θέσεις ταυτόχρονα, πρέπει να τα είχε φτύσει. Απ' την άλλη, κι ο πεθαμένος Σαμαράς είναι καλύτερος απ΄αυτό το Χαριστέα.
papahlamidas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σκέτος ψυχοβγάλτης το χθεσινό παιχνίδι πάντως. Χρειάζεται πολύ δουλειά για να μην πάρουμε πόδι με το καλημέρα στο Μουντιάλ. Οι αθλητικές φυλλάδες έχουν σε πρωτοσέλιδο το πότε είναι το τελικός του Μουντιάλ!!!!! Θα μας τρελάνουν. Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά ο Μήτρογλου έδειχνε ξένο σώμα στην ομάδα ενώ όλοι πανηγύριζαν αυτός καθόταν σαν αγγούρι με τα χέρια στης τσέπες και με ένα χαζοχαμόγελο.
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά ο Μήτρογλου έδειχνε ξένο σώμα στην ομάδα ενώ όλοι πανηγύριζαν αυτός καθόταν σαν αγγούρι με τα χέρια στης τσέπες και με ένα χαζοχαμόγελο. Oh yes. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του παιγνιδιού, εκεί που όλοι οι παίκτες στον πάγκο ήταν αγκαλιασμένοι και με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν, ο Μήτρογλου στεκόταν από την άλλη μεριά ανέκφραστος λες και περίμενε να τελειώσει κανένα φιλικό. Είτε εντελώς εκτός κλίματος, είτε χαλάστηκε που δεν έπαιξε.
sugata Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είτε εντελώς εκτός κλίματος, είτε χαλάστηκε που δεν έπαιξε. Έχω την υποψία ότι είναι το δεύτερο. Και λογικό είναι, όταν νιώθει ότι μπορεί να βοηθήσει, αλλά βλέπει τον προπονητή να εμμένει στους ίδιους και τους ίδιους παίχτες. Ελπίζω τουλάχιστον ότι μέχρι το μουντιάλ, κάποια δεδομένα θα αλλάξουν, και θα δούμε νέα πρόσωπα στην ομάδα. Μου άρεσαν πολύ και ο παπασταθόπουλος (που τραυματίστηκε), και ο πλιάτσικας που μπήκε μετά. Γιατί όχι λοιπόν και ο Μήτρογλου;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αλίμονο αν αλλάξει κάποιος γνώμη για μια πρόκριση. Τις εμπρηστικές και χαιρέκακες αποστροφές για κωλοτούμπες δεν τις σχολιάζω περισσότερο. Μπράβο τους, επιτυχία είναι οπωσδήποτε, των ποδοσφαιριστών πρωτίστως, που προχτές κιόλας έγραφα πως μπορούν καλύτερα από αυτό που τους βγάζει ο Ρεχάγκελ και δεν είναι τόσο για τα μπάζα όσο μας λέει ο ομοσπονδιακός, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε πώς επετεύχθη αυτή η πρόκριση, από ποιον όμιλο και με ποιον τρόπο. Χάρηκα, αλλά και ντράπηκα συνάμα, όταν διάβαζα στο BBC πως "οι Ουκρανοί μέχρι και το νεροχύτη έχουν πετάξει στους Έλληνες, αλλά αυτοί κρατάνε". Άνοιξα τηλεόραση και είδα το ταμπούρι. Λογικό, εκείνη την ώρα. Εδώ δεν μπορέσαμε να παίξουμε μπάλα με τη Μολδαβία, στα 20 τελευταία λεπτά που κρινόταν η πρόκριση (κι ένας σκασμός λεφτά) δεν είναι να έχεις απαιτήσεις. Ελπίζω (σε ένα παράλογο ίσως επίπεδο) ότι κάτι θα αλλάξει και δε θα δούμε το αίσχος των προηγούμενων μηνών στη Νότια Αφρική. Η πάσα του Σαμαρά δείχνει πως μπορούν να παίξουν, αρκεί να τους αφήσουν και να βρεθεί κάποιος να τους κάνει να πιστέψουν ότι είναι άξιοι για κάτι καλύτερο από το ρόλο των οικοδομικών υλικών στα νταμάρια της άμυνας. Μπράβο τους και πάλι που πέρασαν κι ελπίζω αυτή η επιτυχία να μην αποδειχτεί εξίσου ανούσια αν όχι επιβλαβής με την κατάκτηση του Euro2004.
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σκεφτείτε να μην είχε μπει το γκολ που είναι 50% Σαμαράς και 50% Σαλπιγγίδης. Άντε παίξε μετά παράταση με 2 στους 11 να μη μπορούν να τρέξουν. Ειδικά ο Μόρας ήταν σε τραγική κατάσταση. Γι' αυτό δικαιολογείται και το ταμπούρι προς το τέλος. Πάντως γενικότερα δεν θα έλεγα ότι πίεσαν ιδιαίτερα οι Ουκρανοί. Ίσα ίσα που κρατούσαν μπάλα και τους έσπαγαν τα νεύρα οι δικοί μας.
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Προσυπογραφο το post του geovard. Εγω παντως τρελαθηκα χθες... Ας ελπισουμε να δουμε κατι πιο εκλυστικο και με προοπτικες στα γηπεδα της Νοτιου Αφρικης γιατι μπορουμε να το κανουμε.Δε λεω φυσικα να το παρουμε (ελεος) αλλα να το παλεψουμε αξιοπρεπως..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι, λέω μακάρι να δούμε το ίδιο στη Ν. Αφρική μπας και προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Παρά να δω το λεγόμενο "ελκυστικό" ποδόσφαιρο και να αποκλειστούμε κατευθείαν.
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλα δε μιλαω για ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο λολ. Αλλα οχι και σαν το Euro του 2008 που παιζανε πασουλες τα σεντερ μπακ μεταξυ τους...
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι, λέω μακάρι να δούμε το ίδιο στη Ν. Αφρική μπας και προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Παρά να δω το λεγόμενο "ελκυστικό" ποδόσφαιρο και να αποκλειστούμε κατευθείαν. Πάμε όπως στο euro 08; Αν δούμε κι άλλα ματς όπως το Σουηδία-Ελλάδα θα είσαι ευχαριστημένος ε;
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Άμα μας κάτσει πάλι καμιά καλή κλήρωση έχουμε ελπίδες ( αν δε κάνουμε πάλι...βόλτες και διακοπές όπως στο Αμέρικα ) Τα γκρουπ δυναμικότητας: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Group 1: Brazil, Spain, Italy, Germany, Argentina, England, France and South Africa Group 2: Netherlands, Portugal, Slovenia, Switzerland, Greece, Serbia, Denmark and Slovakia Group 3: Côte d'Ivoire, Ghana, Cameroon, Nigeria, Algeria, Paraguay, Chile and Uruguay Group 4: Japan, Korea Republic, Korea DPR, Australia, New Zealand, Honduras, USA, Mexico --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Θέλω Γαλλία-Αλγερία και Ονδούρα / Βόρεια Κορέα , γίνεται; Πάντως η χειρότερη πιθανή κλήρωση αναμένεται πολύ πιο βατή από του 94'
SpY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να έρθει καμιά τέτοια κλήρωση ΊΣΩΣ καταφέρουμε να περάσουμε Greece South Africa Algeria New Zealand
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ρε, για ομάδες του επιπέδου της Ελλάδας αξία έχει η συμμετοχή και μόνο. Στα τόσα μουντιάλ που έχουνε γίνει είναι η μόλις η δεύτερη φορά που πάμε. Μην έχετε αξιώσεις ούτε να περάσουμε φάση ούτε να μάθουμε μπαλίτσα στην ανθρωπότητα. Πήραμε ένα γιούρο και καλομάθαμε όλοι στις νίκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις