alexdelpiero Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εξ' ολοκλήρου κιόλας; Γιατί, αυτός έπαιζε; οχι αυτος δεν επαιζε αλλα αμα επεζε ποιο ανοιχτα οπως προτιμαται οι περισσοτεροι εδω μεσα ο δλλας παραδειγμα θα επρεπε να βγαινει για να αμυνθει κ μακρια απο την περιοχη πραγμα που θα ανεδεικνυε το μειονεκτημα του που δεν ειναι αλλο απο την ταχυτητα κ ακομα θα μαζευαμε.Ομως παιζωντας πισω κ κλεινωντας τους χωρους ανειξε τις αρετες του στο ψηλο παιχνιδι κ γενικα στα λιγα μετρα που αμυνοτα εμοιαζε με τεραστιο αμυντικο.Αξιοποιησε τον καψη που επαιξε εκπληκτικο μαν του μαν.Αλλος μπορει να επαιζε ζωνη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:58 ---------- Εχμ. Το Θεό εννοούσα. Α nομιζα για το ρεχαγκελ οτι ελεγες αλλα κ παλι μπορει να κοιμωταν ο Θεος αλλα κυνηγησε κ τυχη του ο ρεχαγκελ κ δεν επαιζε με τη λογικη οσα βαλουμε κ οσα φαμε...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ωρες ωρες μερικοι ειστε ισωπεδωτικοι.Αμα κοιμωταν που λες φιλε πως θα ειχε φτειαξει τετοια αμυνα?Ποιος το πηρε το γιουρο.Ο Ζαγορακης με την κλαση του? Ε, βοηθησε και η κλαση του Ζαγορ με την Γαλλια στην λομπα στον Λιζαραζου, βοηθησε και η θεα τυχη με τους Τσεχους που τοχαμε κανει Μεσολογγι απο το 75 και περα, βοηθησε οτι ειχαμε τα γκολ μαζι μας μετα τους Ρωσους Γενικα γινανε παρα πολυ(ΣΥΝ τον Οτο και τους παικτες που παλεψαν πολυ) για να λεμε οτι εκεινο το Γιουρο το πηραμε γιατι ειχαμε τους καλυτερους παικτες και την προπονηταρα του Αιωνα και αρα αμα βαλει τον Χαλκια δεξι μπακ δεν πειραζει, αυτος ξερει
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ¨Αντε πάλι πήγαμε να πεθάνουμε. Μπράβο στα παιδιά. Και ακόμα καλύτερα στο Μουντιάλ.
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα το παιγνίδι ήταν συγκλονιστικό. Υπερπροσπάθεια και από τις δύο μεριές. Οι Ουκρανοί δεν παίξανε με μυαλό και φάγανε τα μούτρα τους. Ο Σπυρόπουλος έκανε το παιγνίδι της δεκαετίας. Αλλά και οι υπόλοιποι ήταν όλοι ανεξαιρέτως παλικάρια. Ακόμα και ο Άγγελος. Ρισπέκτ στον παικταρά Σεφτσένκο. Το κλάμα του τα είπε όλα. Ο Ρεχάγκελ ό,τι και να λέμε ήταν και θα μείνει ορόσημο εθνικού εκλέκτορα παγκοσμίως. Αυτά που έχει καταφέρει , άσχετα με το πως, με την Εθνική Ελλάδας είναι απίστευτα.
chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα δεν έχω καταφέρει να αναπνεύσω σωστά λόγο της τεράστιας αγωνίας μου κατά την διάρκεια του αγώνα.......Πως αντέχουν παίχτες, προπονητές δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά. Συγχαρητήρια στην ομάδα.
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κι εγώ κατα την διαρκεια του αγωνα ειχα ταχυπαλμια και ετρεμα ολοκληρος
Cue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ήταν λίγο τσίτα από το 70 και μετά που ειδικά που πίεζαν ασφυχτικά. Και εμένα κάτι με έπιασε, το ομολογώ. Οπότε τι λέει τώρα? Ανανέωση ο Όττο?
jtsc21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ήταν λίγο τσίτα από το 70 και μετά που ειδικά που πίεζαν ασφυχτικά. Και εμένα κάτι με έπιασε, το ομολογώ. Οπότε τι λέει τώρα? Ανανέωση ο Όττο? βασικα θα διαφωνησω λιγο σε αυτο γιατι μπορει να ανεβηκε η ουκρανια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειδα ασφυκτικη πιεση... αυτο βεβαια εγινε λογω του οτι μορρας-πλιατσικας επαιζαν αναγκαστικα τραυματιες αφου ειχαμε εξαντλησει και τις 3 αλλαγες παντως οι παιχτες ειχαν τεραστια αποθεματα ψυχης-δυναμης.προς το τελος ολοι μαρκαραν μεχρι και ο γκεκας!
pabou13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 The video you have requested is not available (δεν παιζει)
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τώρα το ανέβασα, δεν το έχει επεξεργαστεί ακόμη.
geovard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πιστεύω τουλάχιστον να πανηγύρισαν όσοι έλεγαν πως δεν θα στενοχωρηθούν αν αποκλειστούμε.Ξέρουν αυτοί. Ε ρε κάτι κωλοτούμπες! Φίλε μου john1987 εμείς τουλάχιστον πιστεύαμε ότι έχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες αυτά τα παιδιά (μήνυμα #1030).Έβγαλαν την ψυχή τους στο παγωμένο χορτάρι.Ο Ρεχάγκελ δεν έκανε τελικά τίποτα το διαφορετικό από τις άλλες φορές. Αυτή τη φορά τα μπράβο ανήκουν 100% στους παίχτες. Ούτε συστήματα ούτε τίποτα.Μόνο πίστη γιά την πρόκριση.Είπε ο Σαμαράς ότι μαζεύτηκαν όλοι οι παίχτες σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου ερήμην του Ρεχάγκελ και ορκίστηκαν πριν τον αγώνα! Όποιος πανηγυρίζει και χαίρεται τη νίκη θα πρέπει να στενοχωριέται στην ήττα.Έτσι είναι ο ισορροπημένος άνθρωπος.Δεν υπάρχει μόνο άσπρο. Δεν κάνεις όμως αλλαγή κύριε Ρεχάγκελ τον καλύτερό σου παίχτη ο οποίος μπορεί να κρατά μπάλλα και να κερδίζει χρόνο δηλαδή τον Σαμαρά και να αφήνεις μέσα τον κολλητό σου τον Χαριστέα.Αλλά ας είναι.Συγχωρήσε με όσα μας έχεις δώχει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2009 από geovard
Προτεινόμενες αναρτήσεις