Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί να πήγαινε η Σουηδία?Γιά το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει?Νομίζω εξ άλλου οτι αυτή αποκλείστηκε από τα τελικά.Μήπως το πάμε στο άλλο ακρο σε μιά στείρα χωρίς επιχειρήματα κουβέντα?Θα πάει ξέρεις και η Νέα Ζηλανδία απ ότι είδα στα αθλητικά.Τι περιμένεις να δείς από αυτη την εθνική? Κάτι νέο και όμορφο ποδόσφαιρο? Μήπως υπερβάλλεις με αυτό που λες?Είναι δυνατόν να λέει κάποιος αυτά? τάξει να πάει η Ελλάδα και να μην πάει η Αργεντινή και η Βραζιλία, Ισπανία κ.λ.π είναι παραβίσαη της φύσης.Αλλά μου λες τώρα γιά κάτι ομάδες που δεν προκειται να ενθουσιάσουν κανένα.Τυπικη παρουσια εχουν όπως πιστεύουμε το ίδιο να κανει και η εθνική μας αν πάει.Όχι όχι είναι παράλογο να λες ότι θέλεις τη Σουηδία και όχι τη χώρα σου να δείς στη Νότια Αφρική.

Αποκλειστηκε απο δανια κ εκτος μπαραζ απο πορτογαλλια.Δεν στην ειπα τυχαια τη σουηδια.Μια ομαδα με παραδοση στις μεγαλες διοργανωσεις που ειχε μεγαλους παικτες ενω εχει ακμα κ τωρα καποιους εστω λιγους ποιοτικους.σιγουρα παραπανω απο της ελλαδος.Τωρα ωραια πηγε η νεα ζηλανδια τη παει να πει αυτο επειδη πηγε το μπαζο πρεπει να παει κ η ελλαδα?Δηλ να βλεπουμε ΠΟΙΟΤΙΚΑ χαλια ομαδες στους ομιλους??Αν εξεραισεις τις ομαδες ομως της ασιας κορεα κ β κορεα κ την ζηλανδια που προανεφερς μπορει να μου πεις ποια αλλη ομαδα το εχεις προεξοφλησει οτι δεν θα ενθουσιασει κανενα??

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, είναι σίγουρο ότι θα κερδίζαμε τη Νέα Ζηλανδία αν παίζαμε μαζί της;

Δημοσ.
Συγγνώμη, είναι σίγουρο ότι θα κερδίζαμε τη Νέα Ζηλανδία αν παίζαμε μαζί της;

Πιθανολογώ πως ναι.Το Μπαχρέιν νομίζω νίκησε στον τελευταίο αγώνα που με ισοπαλία περνουσε αυτό.Επιμένω ότι η Εθνική έχει περισσότερες δυνατότητες απο όσες έχει δείξει ως τώρα.Πείτε μου πέρα από τα κολλήματα του Ρεχάγκελ τόσα χρόνια, 0

+ +

πώς ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την τεράστια επιτυχία του 2004.Να σας πω εγώ?Ούτε ο ίδος ο Ρεχάγκελ κατάλαβε τι έκανε τότε και πώς κατέκτησε το κύπελο.Μόνο με ολίγη Γερμανική πειθαρχία.Πείτε μου επι τόσα χρόνια ποιό στυλ καθιέρωσε γιά την Εθνική ομάδα και ποιά είναι η ταυτότητά της.Και δεν έχει αλλοθι ο μπάρμπα Όθωνας γιατί κάθεται μιά ολοκληρη ζωή στον πάγκο της ειθνικής.Στο 90% των αγώνων της η εθνική δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή της.Δεν μας είπε ποτέ ο Ρεχάγκελ τι φτάιει γι αυτό.

Κάποτε που η σύνθεση των κρατών ήταν διαφορετική, ήταν όντως δυσκολότερο να πάει μιά οξάδα στα τελικά του μουντιάλ.Όμως μετά τη διάλυση κρατών και ιδίως μετά τη δημιουργία νέων από τη διάλυση κυρίως της Σοβιετικής ένωσης τα πράγματα είναι διαφορετικά και με σοβαρή οργάνωση ομάδες σαν την Ελλάδα μπορούν άνετα να έχουν πλεον παρουσία στα τελικά της διοργάνωσης.

Δεν μπορώ να χωνέψω πάντως ότι σε δύο αγώνες με τούς Ελβετούς πήραμε μηδέν είς το..πηλήκιον!

Να δείτε τι θα πάθει η Ελβετία στα τελικά.Να θυμάστε.

Δημοσ.

Παντως τη κουπα του 2004 η ελλαδα τη πηρε χαρη στο ρεχαγκελ κ την τακτικη που ακολυθησε αυτος.Οι ιδιοι παικτες κ με προπονητη που αρεσκεται στο επιθετηκο στυλ δεν υπηρχε καμια περιπτωση να παρει τη κουπα.

Δημοσ.
Παντως τη κουπα του 2004 η ελλαδα τη πηρε χαρη στο ρεχαγκελ κ την τακτικη που ακολυθησε αυτος.Οι ιδιοι παικτες κ με προπονητη που αρεσκεται στο επιθετηκο στυλ δεν υπηρχε καμια περιπτωση να παρει τη κουπα.

Ένας κομήτης ήταν η Ελλάδα.Πέρασε και πάει.Δεν έμεινε τίποτα.Απλά κλέψαμε ένα κύπελο δεν το κερδίσαμε.Φαίνεται εξ άλλου ακι απο τον τρόπο και την απαξίωση με την οποία μας αντιμετωπίζουν οι ξένοι.Δυστυχώς δεν επενδύσαμε πάνω στην έστω και συμπτωματική επιτυχία.Δεν μπόρεσαν Δομάζοι Μαύροι Σαραβάκοι Κούδες κ.λ.π να σηκώσουν μιά τέτοια κούπα και μπόρεσε ο Ζαγοράκης.Ένας παίχτης γιά μένα κάτω τού μετρίου.Ε τι να πεί κανείς.Γι αυτό πράγματι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που μπορεί και ο τελευταίος της Γής να ελπίζει.

Με Χαριστέα και Ζαγοράκη! Κανονικά θα έπρεπε να σφάζονται στα πόδια τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αλλά όμως ούτε εμέις τούς πήραμε στα σοβαρά ποτέ.Άρα μη λές γιά κούπες γιατί θα είχε αξία αν είχαμε και συνέχει και είχε βάθος αυτή η επιτυχία.

Δημοσ.

Βάλε παιχταράδες που έχει η Σουηδία, και βάλτε και τους δικούς μας.

Ποιά απο τις δύο άξιζε περισσότερο το να είναι στην φάση των μπαράζ?

Δημοσ.
Βάλε παιχταράδες που έχει η Σουηδία, και βάλτε και τους δικούς μας.

Ποιά απο τις δύο άξιζε περισσότερο το να είναι στην φάση των μπαράζ?

Άρα καταλήγουμε ότι δεν αξίζαμε το euro 2004 έτσι δεν είναι?Αυτό δεν λες με άλλα λόγια?

Αλλά γιατί να μιλάμε γιά τη Σουηδία και να μη μιλάμε γιά τον όμιλό μας?

Ήταν ή όχι εύκολος από την αρχή?Μα μηδέν βαθμούς με τους Ελβετούς?Σοβαρά μιλάμε τώρα?

Λοιπόν η ετυμηγορία είναι ότι ο Θεός έκανε κάποτε ένα θαύμα.Έκτοτε ο έχων το κοκκαλάκι της νυχτερίδας Ρεχάγκελ δεν έκανε τίποτα στις δύσκολες στιγμές της Εθνικής.Όπρε σημαίνει ότι έχασε την πρόκριση σε ένα μουντιάλ, πάει ως φαίνεται (εύχομαι να διαψευστώ) γιά τον δεύτερο αποκλεισμό και ακόμη κάποια στιγμή πήγαμε και σε εμα ακόμη euro αλλά κανείς δεν το θυμάται.Γιά μένα ο απολογισμός είναι αρνητικός στον ισολογισμό του γιατί τα χρόνια του Ρεχάγκελ στην Εθνική είναι πολλά και έπρεπε να αφήσει το στίγμα του στην Εθνική ομάδα πράγμα πού δεν έκανε.Θα φύγει όμως και δεν θα έχει αφήσει κανένα σύστημα στο παίξιμο της ομάδας.Από την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών μας είναι δεδομένο και μμέτριο.Άρα ρόση ώρα λέμε ......

Δημοσ.
Άρα καταλήγουμε ότι δεν αξίζαμε το euro 2004 έτσι δεν είναι?Αυτό δεν λες με άλλα λόγια?

Αλλά γιατί να μιλάμε γιά τη Σουηδία και να μη μιλάμε γιά τον όμιλό μας?

Ήταν ή όχι εύκολος από την αρχή?Μα μηδέν βαθμούς με τους Ελβετούς?Σοβαρά μιλάμε τώρα?

Μίλησα για Euro 2004? Αφού το έπιασες όμως, τότε είχες έναν Τσιάρτα, έναν Ζαγοράκη, έναν Βρύζα.. Τώρα?

Δημοσ.
Ένας κομήτης ήταν η Ελλάδα.Πέρασε και πάει.Δεν έμεινε τίποτα.Απλά κλέψαμε ένα κύπελο δεν το κερδίσαμε.Φαίνεται εξ άλλου ακι απο τον τρόπο και την απαξίωση με την οποία μας αντιμετωπίζουν οι ξένοι.Δυστυχώς δεν επενδύσαμε πάνω στην έστω και συμπτωματική επιτυχία.Δεν μπόρεσαν Δομάζοι Μαύροι Σαραβάκοι Κούδες κ.λ.π να σηκώσουν μιά τέτοια κούπα και μπόρεσε ο Ζαγοράκης.Ένας παίχτης γιά μένα κάτω τού μετρίου.Ε τι να πεί κανείς.Γι αυτό πράγματι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που μπορεί και ο τελευταίος της Γής να ελπίζει.

Με Χαριστέα και Ζαγοράκη! Κανονικά θα έπρεπε να σφάζονται στα πόδια τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αλλά όμως ούτε εμέις τούς πήραμε στα σοβαρά ποτέ.Άρα μη λές γιά κούπες γιατί θα είχε αξία αν είχαμε και συνέχει και είχε βάθος αυτή η επιτυχία.

Κοιτα το 2004 ηταν εξ ολοκληρου εργο ρεχαγκελ.Σου λεει με βαση το υλικο που εχω δεν παμε για πολλα αρα θα κλειστω πισω περαμενωντας την κοντρα κ οτι κατσει.Τωρα δεν ξερω αμα ηταν κ τυχερος η οχι αλλα αλλος προπονητης οσο τυχη κ να ειχε αν επαιζε επιθετηκα αποκλειεατι να εκανε αυτο που πετυχε ο ρεχαγκελ.Που εννοειται οτι μολις αποχωρησει θα εχει αφησει πισω του τεραστια επιτυχια.Μονο αυτοι που λες για το ποιοι παικτες πηραν κ ποιοι οχι κουπα ειναι σαν να παραδεχεσαι το ποσο μεγαλος προπονητης ειναι ο ρεχαγκελ.Τωρα για τους ελβετους που κραζεις διαφωνω.Κατ αρχας με χιτζφελντ αποκλειω να καταντσηουν σακος του μπξ αλλα εχουν κ καποιες μοναδες σαν τον μπρνετα,το φραι,τον ν κουφο τον σεντερος που ειναι πολυ ποιοτικοι παικτες...

Δημοσ.

Εχμ, χωρίς να έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το ευρο 04 νομίζω πως το κόρνερ στον ημιτελικό με τη Τσεχία ήταν αρκετό να με πείσει για το μέγεθος της κωλοφαρδίας μας έτσι.

Δημοσ.
Αυτός κοιμόταν.

Ωρες ωρες μερικοι ειστε ισωπεδωτικοι.Αμα κοιμωταν που λες φιλε πως θα ειχε φτειαξει τετοια αμυνα?Ποιος το πηρε το γιουρο.Ο Ζαγορακης με την κλαση του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...