VAssassin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ενώ θα ήταν τιμή και δόξα αν έπαιζε Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα με 75000 κόσμο? Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Αλλά είναι δυνατόν να μου λες ότι δεν τιμάει τον κόσμο που δεν πάει να δει ποδόσφαιρο; Υποχρέωση έχουν;
geovard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Αλλά είναι δυνατόν να μου λες ότι δεν τιμάει τον κόσμο που δεν πάει να δει ποδόσφαιρο; Υποχρέωση έχουν; Φυσικά και δεν έχουν υποχρέωση.Αλλά να μην κάνουν τότε και κριτική κακόπιστη διότι τα παιδιά της Εθνικής χρειάζονται στήριξη έτσι δεν είναι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τελικά τι σημαίνει η Εθνική ας αναρωτηθεί ο καθένας γιά τον εαυτό του. Εθνική ομάδα πρέπει να σημαίνει αξιοκρατία, όχι νεποτισμός. Πρέπει να σημαίνει αισιοδοξία στο παρόν, όχι στείρα προγονολατρία (μέχρι το Δέλλα σκέφτηκε να καλέσει στην απελπισία του, πάλι καλά που πρόλαβε ο Βόκολος και αποκαταστάθηκε στις μικρές εθνικές...) Και, ας είμαστε ρεαλιστές, παιχνίδι είναι και στο παιχνίδι, αν δεν κερδίζεις, τουλάχιστον θέλεις να παίζεις καλά. Να βλέπεις ένα θέαμα. Δεν είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου η 8η Μεραρχία του Κατσιμήτρου, να λες, παίξαμε άμυνα τους Ιταλούς στα βουνά της Ηπείρου γιατί δε γινόταν αλλιώς (που και ο Κατσιμήτρος φαλάγγι τους πήρε τελικά, άλλη ιστορία αυτή). Δεν είναι πόλεμος, μπάλα είναι, θέαμα και διασκέδαση και θέαμα δεν προσφέρουν. Διασκέδαση μπορεί να αποκομίζουν οι μαζοχιστές, δεν ξέρω. Λοιπόν, τη χώρα μου την αγαπάω και κοιτάω να τη στηρίζω στα ουσιώδη. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αλλά 11 χρυσοπληρωμένοι μάγκες που για να "εκπροσωπήσουν" τη χώρα τους κάθονται και παζαρεύουν στυγνά πριμ και μπόνους, είναι θράσσος να μέμφονται εμένα που δεν τους χειροκροτώ σαν ζόμπι όταν επί μήνες βιάζουν το τόπι, επειδή δεν είμαι αρκούντως πατριώτης. Να μου κόψει πριμ κι εμένα ο Πιλάβιος, να χειροκροτήσω...
VAssassin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και δεν έχουν υποχρέωση.Αλλά να μην κάνουν τότε και κριτική κακόπιστη διότι τα παιδιά της Εθνικής χρειάζονται στήριξη έτσι δεν είναι? Ποια κριτική θεωρείς κακόπιστη; Εδώ υπάρχει ένας προπονητής ο οποίος πληρώνεται και τον περισσότερο καιρό δεν ασχολείται καν με την ομάδα. Άσε που μαζί με τον Τοπαλίδη δεν θέλουν προσωπικό και προπονητές, για να μην χάσουν μερίδιο απ' τα φράγκα. Για να μην πούμε και για τις φημολογούμενες σχέσεις με παίχτες και managers... + αυτά που λέει ο Snoob.
johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εδώ ολόκληρη Αθήνα και δεν μπόρεσε να γεμίσει το ΟΑΚΑ που κανονικά θα έπρεπε να μην πέφτει καρφίτσα.Παίζουμε ένα τόσο σπουδαίο αγώνα τελικό στην ουσία και πάνε 40000 κόσμος?Δεν τιμάει καθόλου αυτό τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. 1) Καλώς ή κακώς οι φίλαθλοι πορώνονται περισσότερο με τις ομάδες τους παρά με τις εθνικές. 2) Το πήγαινε-έλα στο ΟΑΚΑ είναι μαρτύριο σε μέρες αγώνων. Ο ηλεκτρικός επίσης δεν εξυπηρετούσε εκείνη την μέρα. 3) Αν έχεις πάει με σούπερ μοντέλο (EURO 2004) όσο να 'ναι σου κακοπέφτει η γυναίκα σου (μπαράζ προκριματικών).
geovard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 1) Καλώς ή κακώς οι φίλαθλοι πορώνονται περισσότερο με τις ομάδες τους παρά με τις εθνικές. 2) Το πήγαινε-έλα στο ΟΑΚΑ είναι μαρτύριο σε μέρες αγώνων. Ο ηλεκτρικός επίσης δεν εξυπηρετούσε εκείνη την μέρα. 3) Αν έχεις πάει με σούπερ μοντέλο (EURO 2004) όσο να 'ναι σου κακοπέφτει η γυναίκα σου (μπαράζ προκριματικών). Ας καθίσουμε επομένως με τις μπύρες μας το καλοκαίρι να χειροκροτούμε τη Νέα Ζηλανδία (αυτή πέρασε στα τελικά) και το μεγαθήριο Ελβετία. Εγώ μιλάω έτσι γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες φαίνεται να έχει.Ο Έλληνας αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι ένα άθλημα που του ταιριάζει άσχετα αν δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα.Το euro 2004 θα μείνει μιά καλή ανάμνηση εις τούς αιώνες αλλά αυτό που έγινε δεν ξαναγίνεται.Συνομώτησε το σύμπαν τελικά ώστε μέτριοι παίχτες σαν τον Χαριστέα τον Ζαγοράκη τον Δέλλα και άλλους να στεφθούν Ευρωπαίοι πρωταθλητές. Το μουντιάλ πάντα ήταν ένας μεγάλος στόχος αλλά δυστυχώς το μόνο πού έχουμε καταφέρει εκεί είναι να έχουμε λάβει μέρος σέ μία μόνο διοργάνωση με το ιστορικό ρεκόρ 10 γκολ παθητικό και μηδέν ενεργητικό. Ε αυτό είναι μιά μέγιστη ντροπή και όποιος λέει έλα μωρέ ποδόσφαιρο είναι δηλαδή ένα παιχνίδι γιά μένα λέει ψέμματα και προσπαθεί να δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα.Σκεφτείτε πόσες φορές έχουν λάβει μέρος ομάδες σαν την Ελβετία που δεν έχουν τίποτα πραγματικά να δείξουν απλά δεν θα διασυρθούν όπως εμείς.Γιατί τελικά ο καθρέφτης είναι η Εθνική και δυστυχώς αυτοί είμαστε .Ελλάς το μεγαλείο σου!
afentiko7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, οι παίκτες της εθνικής είναι μπαλαδοροι αλλά βαριούνται να πάιξουν. Πάρτε το χαμπάρι, έλληνες παίχτες που να ξέρουν μπάλα δεν υπάρχουν. Αλλο αυτό και άλλο να τους βρίζουμε. Ασχετο, η άρσεναλ ρίχνει 3-4 γκολ φέτος σε κάθε ομάδα. Σε μας έβαλε γκολ στο 78. Τι είναι καλύτερο, ο διασυρμός ή η αξιοπρεπής ήττα ?
alexdelpiero Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ας καθίσουμε επομένως με τις μπύρες μας το καλοκαίρι να χειροκροτούμε τη Νέα Ζηλανδία (αυτή πέρασε στα τελικά) και το μεγαθήριο Ελβετία.Εγώ μιλάω έτσι γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες φαίνεται να έχει.Ο Έλληνας αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι ένα άθλημα που του ταιριάζει άσχετα αν δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα.Το euro 2004 θα μείνει μιά καλή ανάμνηση εις τούς αιώνες αλλά αυτό που έγινε δεν ξαναγίνεται.Συνομώτησε το σύμπαν τελικά ώστε μέτριοι παίχτες σαν τον Χαριστέα τον Ζαγοράκη τον Δέλλα και άλλους να στεφθούν Ευρωπαίοι πρωταθλητές. Το μουντιάλ πάντα ήταν ένας μεγάλος στόχος αλλά δυστυχώς το μόνο πού έχουμε καταφέρει εκεί είναι να έχουμε λάβει μέρος σέ μία μόνο διοργάνωση με το ιστορικό ρεκόρ 10 γκολ παθητικό και μηδέν ενεργητικό. Ε αυτό είναι μιά μέγιστη ντροπή και όποιος λέει έλα μωρέ ποδόσφαιρο είναι δηλαδή ένα παιχνίδι γιά μένα λέει ψέμματα και προσπαθεί να δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα.Σκεφτείτε πόσες φορές έχουν λάβει μέρος ομάδες σαν την Ελβετία που δεν έχουν τίποτα πραγματικά να δείξουν απλά δεν θα διασυρθούν όπως εμείς.Γιατί τελικά ο καθρέφτης είναι η Εθνική και δυστυχώς αυτοί είμαστε .Ελλάς το μεγαλείο σου! Δηλ εσυ το καλοκαιρι οταν θα εχει μουντιαλ θα στεναχωριεσαι αν δεν ειναι εκει η εθνικη?Επισης δεν νομιζω η ελλαδα να εχει περισσοτερες δυνατοτης σαν ομαδα απο οσες μεχρι τωρα εχει δειξει.Εδω εχουμε βγαλει το κατσουρανη μεγιστο ποδοσφαιριστη.Η ελλαδα απο δημιουργια ειναι ο.το μονο που μπορει να κανει ειναι να περιμενει στο μισο γηπεδο κ να περιμενει μηπως της κατσει η φαση μπροστα.Παντως αν παιξει ετσι κ στο κιεβο μπορει κ να προκριθει γιατι ποιο πολυ της ταιριαζουν τετοια ματς σαν κ αυτο της τεταρτης παρα σαν κ αυτο του σαββατου.
geovard Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δηλ εσυ το καλοκαιρι οταν θα εχει μουντιαλ θα στεναχωριεσαι αν δεν ειναι εκει η εθνικη?Επισης δεν νομιζω η ελλαδα να εχει περισσοτερες δυνατοτης σαν ομαδα απο οσες μεχρι τωρα εχει δειξει.Εδω εχουμε βγαλει το κατσουρανη μεγιστο ποδοσφαιριστη.Η ελλαδα απο δημιουργια ειναι ο.το μονο που μπορει να κανει ειναι να περιμενει στο μισο γηπεδο κ να περιμενει μηπως της κατσει η φαση μπροστα.Παντως αν παιξει ετσι κ στο κιεβο μπορει κ να προκριθει γιατι ποιο πολυ της ταιριαζουν τετοια ματς σαν κ αυτο της τεταρτης παρα σαν κ αυτο του σαββατου. Ασφαλώς και δεν θα τα βάψω και μαύρα αλλά πώς να το κάνουμε θα ήθελα την Εθνική στο Μουντιάλ.Γιά να τη δω να πετυχαίνει το πρώτο της γκολ σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλά δεν απαντήσατε εκτός από τον snoob τι σημαίνει Εθνική ομάδα γιά τον καθένα σας. Αλλά βέβαια εγώ ξέρω από τα λεγόμενα του καθένα τι σημαίνει γι αυτόν Εθνική ομάδα και καταλαβαίνω επίσης γιατί μερικοί ειρωνεύτηκαν σχεδόν δηλαδή λοιδόρησαν τα παιδιά εκεί στα Χανιά που ίδρυσαν τον Γαλανόλευκο Φάρο και δεν έχουν αφήσει έκτοτε ποτέ και σε κανένα αγώνα μόνη την Εθνική ομάδα. Αντίθετα κάποια μερίδα ανθρώπων θα τους χειροκρόταγε αν ήταν εγκάθετοι τού κάθε Κόκαλη τού κάθε Τζίγκερ. Ποτέ δεν αγαπήθηκε η Εθνική ομάδα όπως θά της άξιζε.Αυτό είναι αποτέλεσμα της ιδιοσυστασίας τού Έλληνα να σκέφτεται περισσότερο το τομάρι του παρά το γενικό καλό, πράγμα που φαίνεται να νομίζει ότι το βρίσκει στην αγέλη των υποστηρικτών των παραπάνω ανθρώπων-παραγόντων πού ανέφερα. Δεν με χάλασε πού ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ από την Γαλατά στο στάδιο από Τσέχους και Βραζιλιάνους παίχτες, αλλά με χάλασε πολύ που οι Τούρκοι μας έριξαν τέσσερα στο Καραϊσκάκη με εκείνη την τραγική εμφάνιση τού Νικοπολίδη.Και να βλέπεις τα Τούρκικα sites και στο youtube να καμαρώνουν που μας χάλασαν την εθνική επέτειο γιατί ήταν τότε αν θυμάστε η 25η Μαρτίου.Όχι δεν πρόκειται γιά εθνικιστικά αντανακλαστικά απλά σκέφτεσαι κάποια στιγμή γιατί παίζεται αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων και αν μπορεί να έχει και πολιτικές προεκτάσεις αυτό.Γιατί είμαι σίγουρος πως άμα εμείς βάζαμε τέσσερα στούς Τούρκους τότε θα έπαιρνε φωτιά το youtube από τα τόσα βιντεάκια και σχόλια που θα ανεβάζατε.Παρατηρώ λοιπόν ότι στις νίκες μας πιάνει μιά εθνική υπερηφάνεια ενώ στις ήττες κάνουμε πως δεν θέλουμε να ξέρουμε.Έπειτα καλύτερα να παίζονται οι κόντρες των λαών μέσα στα πεδία των γηπέδων με ένα ειρηνικό τρόπο όπως μέσα από τον αθλητισμό παρά να λύνονται οι διαφορές τους στα πεδία των μαχών.Αυτό σημαίνει γιά μένα Εθνική ομάδα.Είναι ένα μέσον συμφιλίωσης των λαών τελικά. Ε άμα έρθει και η νίκη τότε είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2009 από geovard
john1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια εγω να το δεχθω οτι δεν εχουμε προοπτικες στο Μουντιαλ. Εσεις δε θελετε να δειτε την Εθνικη εστω και να συμμετεχει?ΣΙγουρα ελπιζουμε σε αξιοπρεπεστερη εμφανιση απο αυτη του Euro.. Και εγω πιστευω οτι μπορει παραπανω απο αυτα που δειχνει η Εθνικη.Προφανως οι Ελληνες ποδοσφαιριστες δεν ειναι μπαλαδοροι,αλλα απο αυτη την εικονα μπορουν να παρουσιασουν κατι πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη μου.Αν αυτο ειναι το ταβανι μας σε αυτη τη στιγμη τοτε οντως παμε για ξεφτυλα στο Μουντιαλ. ps:Θα συμφωνησω απολυτα με τον Geovard.Πριν το Euro αγνοουσαμε την υπαρξη της Εθνικης.
alexdelpiero Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 geovard... Η εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου για μενα εκπροσωπει το ελληνικο ποδοσφαιρο....Αρα απο τη στιγμη που το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι τραγικο τοτε κ για μενα η εθνικη του ποδοσφαιρου μου ειναι παντελως αδιαφορη.Ουτε εθνικα υπερηφανο θα με κανει μια νικη της αλλα ουτε κ τους αποδοκιμαζω σε καμια συντριβη της.καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια....
geovard Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 geovard... Η εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου για μενα εκπροσωπει το ελληνικο ποδοσφαιρο....Αρα απο τη στιγμη που το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι τραγικο τοτε κ για μενα η εθνικη του ποδοσφαιρου μου ειναι παντελως αδιαφορη.Ουτε εθνικα υπερηφανο θα με κανει μια νικη της αλλα ουτε κ τους αποδοκιμαζω σε καμια συντριβη της.καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια.... Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Προφανώς λέγοντας Ελληνικό ποδόσφαιρο εννοείς τη σουπερλίγκα! Όμως η σουπερλίγκα η δική μας είναι καλύτερη από την αντίστοιχη Ελβετική.Και όμως η εθνική Ελβετίας μας πήρα τα σώβρακα! Πού είναι το λάθος λοιπόν? Μήπως τα έχουμε μπλέξει λίγο?
VAssassin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλύτερη σε ποιότητα παιχτών. Γιατί αν το πας σε οργάνωση, γήπεδα κτλ., άσ'το καλύτερα...
alexdelpiero Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Προφανώς λέγοντας Ελληνικό ποδόσφαιρο εννοείς τη σουπερλίγκα!Όμως η σουπερλίγκα η δική μας είναι καλύτερη από την αντίστοιχη Ελβετική.Και όμως η εθνική Ελβετίας μας πήρα τα σώβρακα! Πού είναι το λάθος λοιπόν? Μήπως τα έχουμε μπλέξει λίγο? Δεν εννοω τι σουπερλιγκα.εννοω τους ελληνες ποδοσφαιριστες.Δεν σου λεω σιγουρα στο μουντιαλ μπορει να πανε καποια μπαζα αλλα απλως δεν θα μου λειψει η εθνικη.1000 φορες να πηγαινε η σουηδια παρα η εθνικη.
geovard Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν εννοω τι σουπερλιγκα.εννοω τους ελληνες ποδοσφαιριστες.Δεν σου λεω σιγουρα στο μουντιαλ μπορει να πανε καποια μπαζα αλλα απλως δεν θα μου λειψει η εθνικη.1000 φορες να πηγαινε η σουηδια παρα η εθνικη. Γιατί να πήγαινε η Σουηδία?Γιά το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει?Νομίζω εξ άλλου οτι αυτή αποκλείστηκε από τα τελικά.Μήπως το πάμε στο άλλο ακρο σε μιά στείρα χωρίς επιχειρήματα κουβέντα?Θα πάει ξέρεις και η Νέα Ζηλανδία απ ότι είδα στα αθλητικά.Τι περιμένεις να δείς από αυτη την εθνική? Κάτι νέο και όμορφο ποδόσφαιρο? Μήπως υπερβάλλεις με αυτό που λες?Είναι δυνατόν να λέει κάποιος αυτά? Εντάξει να πάει η Ελλάδα και να μην πάει η Αργεντινή και η Βραζιλία, Ισπανία κ.λ.π είναι παραβίσαη της φύσης.Αλλά μου λες τώρα γιά κάτι ομάδες που δεν προκειται να ενθουσιάσουν κανένα.Τυπικη παρουσια εχουν όπως πιστεύουμε το ίδιο να κανει και η εθνική μας αν πάει.Όχι όχι είναι παράλογο να λες ότι θέλεις τη Σουηδία και όχι τη χώρα σου να δείς στη Νότια Αφρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις