Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τρελο γελιο με τον Σωτηρακοπουλο ηταν οταν γινοντουσαν τα "επεισοδεια" :lol:

πολυ παραπονιαρης

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω παντως γελασα πολυ με μια φαση στο Β ημιχρονο που βγαινει ο Σεφτσενκο με το Μορα απεναντι στην εστια μας και πασαρει σε εναν Ουκρανο επιθετικο που ερχοταν και αρχισε να ουρλιαζει ο Σωτηρακοπουλος ΟΦΦΣΑΙΝΤ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΦΦΣΑΙΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ .

Φυσικα μολις ειδε το replay αλλαξε γνωμη.

Καλά, μιλάς κι εσύ τώρα για μια οριακή φάση που στη τελική όλοι μας νομίζαμε ότι ήταν offside...

Ξεκολλάτε μερικοί, άνθρωπος είναι, θα κάνει και κανα λάθος, θα πει και κάτι με το οποιό κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, άλλοι όχι... Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο που να κάνει καλύτερες περιγραφές στην Ελλάδα.

Εν το μεταξύ πως φαίνεται πόσο αδιάφορο ήταν το χθεσινό ματς αγωνιστικά, που το μοναδικό θέμα συζήτησης στο topic σήμερα είναι ο Σωτηρακόπουλος...

Δημοσ.

kαλυτεροι σπικερ απο τον σωτηρακοπουλο ειναι ο Σπυροπουλος,ο Καραλης,ο παπαδογιαννης οταν κανει ποδοσφαιρο.Παντως απο αυτους της κρατικης κ απο καποιους του συνδομητικου ειναι πολυ καλυτερος....

Δημοσ.
Καλά, μιλάς κι εσύ τώρα για μια οριακή φάση που στη τελική όλοι μας νομίζαμε ότι ήταν offside...

Ξεκολλάτε μερικοί, άνθρωπος είναι, θα κάνει και κανα λάθος, θα πει και κάτι με το οποιό κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, άλλοι όχι... Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο που να κάνει καλύτερες περιγραφές στην Ελλάδα.

Εν το μεταξύ πως φαίνεται πόσο αδιάφορο ήταν το χθεσινό ματς αγωνιστικά, που το μοναδικό θέμα συζήτησης στο topic σήμερα είναι ο Σωτηρακόπουλος...

Φίλε μου, άλλο να κάνεις μετάδοση αγώνα, κι άλλο να κάνεις κριτική αγώνα.

Ο κ. Σωτηρακόπουλος (και ο κάθε Σωτηρακόπουλος) πρέπει να μάθει επιτέλους

α) ότι η ανούσια επίδειξη γνώσεων δε μεγαλώνει τα tv-penis του, αλλά τον καταντά κουραστικό, και

β) ότι πρέπει να αποφασίσει τι θέλει επιτέλους: σχολιασμό-κριτική, ή να κάνει μετάδοση;

Ο αγώνας ήταν βαρετός, και ενώ μπορούσαν (αυτό πιστεύω), δεν προσπάθησαν αρκετά.

άντε να δούμε στον καθοριστικό αγώνα. αισιόδοξοι φαίνονται πάντως.

Δημοσ.

ρε παιχτη, εγω δεν εκρινα το Σωτηρακοπουλο για την μλκια που ειπε. Το μονο που λεω ειναι οτι μου προκαλεσε γελιο που χτυπιοταν στην αρχη και μετα αλλαξε γνωμη και λεγε ΟΧ ΟΧ ΟΧ ΟΧ ΟΧΙ δεν ειναι οφφσαιντ.

Σαν σκηνικο ηταν αστειο.

Δημοσ.
Αυτο καλο ειναι...

Τωρα γιατι ρε παιδια πολυ καλος στην περιγραφη του ειναι ο Σωτηρακοπουλος.Αν εξεραισουμε τις μεταδοσεις του στις ελληνικες ομαδες που αποθεωνει τους ελληνες παικτες οταν κανει περιγγραφη σε ξενους αγωνες ειναι παρα πολυ καλος...Ανλυει τα παντα..το πως ειναι στημενη η ομαδα το το πως παιζει στην αμυνα με τη συστημα παιζει στην επιθεση ενω δεν κανει καραγκιοζιλικια να φωναζει να πανυγιριζει κ τετοιες βλακειες...

Σε αυτά καλός είναι. Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι παραλέει την άποψή του. Και με τον τρόπο που τη λέει δεν είναι και τόσο υποκειμενική.

Δεν μπορεί ας πούμε να σχολιάζει τον Ρεχάγκελ με ένα στυλ "θα πρέπει να λογοδοτήσει γι' αυτή του την αλλαγή γιατί εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλει άλλον παίχτη".

ναι εχτές παίζαμε με 5 αμυντικούς και άλλους 4 πίσω από την σέντρα και αυτός έλεγε για κόφτη.

η δουλειά του είναι να μεταδίδει αγώνα και όχι να κάνει μαθήματα προπονητικής.Να πάει να γίνει αυτός άμα τα ξέρει όλα.

Πράγματι δεν υπήρχε κόφτης. Κόφτη λέμε το αμυντικό χαφ. Ο Κατσουράνης που είναι ο μόνος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν αμυντικό χαφ από την χθεσινή 11άδα, δεν είχε αυτόν τον ρόλο. Έπαιζε αρκετά μπροστά.

Με Football Manager όρους είχαμε:

3CB

1LB, 1RB

1MC, 1AMC

1AML, 1AMR,

1ST

Θα συμφωνήσω, όμως, ότι ήταν λάθος που σχολίαζε την έλλειψη κόφτη ως ρίσκο που πήρε ο Ρεχάγκελ, μια που ο εξτρά παίκτης που κερδήθηκε με το να μην υπάρχει κόφτης, έπαιξε CB, όχι πχ δεύτερο επιθετικός.

Εκτός αν εννοούσε ότι θα έπρεπε να παίζει πιο πίσω ο Κατσουράνης, αλλά αυτό θα άλλαζε πάρα πολύ το σύστημα της ομάδας.

Δημοσ.

προς το παρων οχι ενω αν δεν κανω λαθος το ουκρανια-αγγλια δεν ειχε μεταδοθει στην αγγλια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ----------

Σε αυτά καλός είναι. Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι παραλέει την άποψή του. Και με τον τρόπο που τη λέει δεν είναι και τόσο υποκειμενική.

Δεν μπορεί ας πούμε να σχολιάζει τον Ρεχάγκελ με ένα στυλ "θα πρέπει να λογοδοτήσει γι' αυτή του την αλλαγή γιατί εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλει άλλον παίχτη".

Nαι εχεις δικιο.Γενικα στα ματς ελληνικων ομαδων κ εθνικης λεει συνεχεια καταπληκτικος ο ενας κ καταπληκτικος ο αλλος για τους παικτες.Αλλα στα ουδετερα ματς του τσ λ ακουγεται πολυ ευχαριστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλός είναι ο Σωτηρακόπουλος ρε παιδιά.Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.Ούτε θα κάτσω να χαμηλώσω την τηλεόραση που είπε κάποιος.Έχουμε ακούσει χρόνια τώρα τόσες κοτσάνες από άλλους σπορτκάστερς. Άπλά επειδή μέντοράς του στην αθλητική δημοσιογραφία και Θεός του είναι ο Γιάννης Διακογιάννης, ε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Και όχι πως υπήρξε κακός ο Διακογιάννης.Αλλά με ένα εγωϊστικό σχεδόν τρόπο προσπαθούν να κάνουν επίδειξη γνώσεων και λεπτομερειών για ένα τόσο ελαφρύ θέμα όπως είναι το ποδόσφαιρο.Δεν γράφουν δα και την παγκόσμια Ιστορία αλλά εγώ θεωρώ ότι καλά κάνουν που δεν μιλούν όλη την ώρα γιά μπάλλα.Λίγο κους κους γιά την προσωπικότητα των παιχτών καλό είναι να ακούγεται.Εξ άλλου δημόσια πρόσωπα είναι και οι άνθρωποι τού ποδοσφαίρου.Γιατί αν δώ κάποιους από εσάς που δεν σας αρέσει ο Σωτηρακό να κάθεστε το μεσημέρι και να βλέπετε τα άπλυτα των ηθοποιών και όχι μόνο από τα μεσημεριανάδικα, ε τότε τι να πώ?Δεν διαφέρουν εξ άλλου και πολύ οι αυτά τα δύο.

Απλώς θα συμβούευα, ναι θα συμβούλευα τον Σωτηρακόπουλο και τον κάθε ένα που μεταδίδει αγώνες ότι πρέπει να μιλάει λιγότερο γιατί η τηλεόραση δεν είναι ραδιόφωνο όπου μπορείς να πεείς και τα ψεμματάκια σου.Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε τι γίνεται και πριν καν δεί ο Σωτηρακό ότι δεν ήταν οφσάιντ ο Ουκρανός εμέις το είχαμε δεί κ.λ.π

Επεξ/σία από geovard
Δημοσ.

Ο σωτηρακόπουλος είναι εκνευριστικός γιατί σχολιάζει με προκατάληψη. Πέρα από τα γεγονότα που παραθέτει, στο οποίο φυσικά και τον παραδέχομαι για το εύρος των γνώσεων που έχει, οτιδήποτε άλλο σχολιάζει για την εικόνα του ματς που μεταδίδει το έχω γραμμένο κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...