Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
προφήτης ο KWSN_Men!

ΑΝΑΝΕΩΣΗΗΗ !! Τἐλος η εποχή Ρεχάγκελ, τον ευχαριστούμε, έκανε πράματα και θάματα, μας έβγαλε στους δρόμους, αλλά δε πάει άλλο αυτό το χάλι. Ας φύγει κι ας φύγει και η μισή + ομάδα, μπας και δούμε λίγο μπαλίτσα ή τουλάχιστον να παλεύουν.

Οπως και ο Tuko.:devil:

Πολυ χάλι ρε παιδι μου. Μα μόνο πενταρα? Αισχος να φυγει ο Ρεχαγκελ τωρα!! Να ξαναδουμε λιγη μπαλιστα οπως παλια πριν απο αυτον.:-(:-(:-(:-(:-(:-(

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ρε τα θελετε και τα λετε? Διαβαζα σε μια εφημεριδα σημερα οτι ακομα και αν προκριθουμε στο μουντιαλ πρεπει να φυγει ο Ρεχαγκελ επειδη ελεγε δεν θα(φυσικα ο δημοσιογραφος που τα ελεγε ηταν προφητης) παμε καθολου καλα και θα παμε οπως στο προηγουμενο γιουρο(δεν μας ειπε φυσικα γιατι να μην παμε οπως στο προ-προηγουμενο γιουρο04;)) και η νοοτροπια Ρεχαγκελ θα μας καταστρεψει.

Ρε εχετε καταλαβει τι εχει κανει ο Ρεχαγκελ?

•Πηρε η Ελλαδα με αυτον το Εuro 2004(κανονικα θα επρεπε να σταματησω εδω αλλα ας συνεχισω).

•Εδωσε την νοοτορπια του νικητη στην Ελλαδα και παιζουμε πλεον ως ισο προς ισον ολους τους αντιπαλους. Επειδη μερικοι ειστε νεοι και δεν θυμαστε ή δεν ζησατε την προ-Ρεχαγκελ εποχη θα σας πω οτι στα περισσοτερα ματς μπαιναμε με την νοοτροπια του χαμενου απο τα αποδυτηρια, με νοοτροπια παμε για Χ, με νοοτροπια οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα θα το παλεψουμε κλπ.

•Οργανωσε την εθνικη Ελλαδος με βαση ενα συγκεκριμενο σχεδιο. Την καλη της αμυνα. Παιζουμε με καποιο στυλ. Την καλη μας αμυνα. Οχι οπως παλια προ-Ρεχαγκελ οπου απλως παιζαμε για να παιζουμε χωρις συγκεκριμενο πλανο, χωρις καποιο στυλ να μας χαρακτηριζει. Σιγα σιγα αυτα φθινουν και επι Ρεχαγκελ βεβαια, αλλα λιγο οι τραυματισμοι και λιγο η ανανεωση που εγινε θα παρει χρονο να ξαναγινουμε οπως παλια.

•Εφερε επι ημερων του απιστευτες αλληλοκαλυψεις στο αμυντικο μας παιχνιδι. Και αυτο εχει φθινει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τελευταια, αλλά οπως ειπα λιγο οι τραυματισμοι και λιγο η ανανεωση που εγινε θα παρει χρονο να ξαναγινουμε οπως παλια αν βεβαια γινουμε.

Εσεις μιλατε και λετε οτι πρεπει να φυγει ο Ρεχαγκελ. Και να ερθει ποιος? Σκεφτειτε λιγο τι ημασταν πριν τον Ρεχαγκελ. Τι απροσωπη και μικρη ομαδα. Ο Ρεχαγκελ μας εδωσε καποια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι μα ςκαι ως ομαδα. Μας εδωσε προσωπο.

Και ειμαστε και καλη ομαδα.

Σκεφτειτε ακομη και την θεση μας στην ευρωπη και παγκοσμιως πριν και μετα απο αυτον. ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση!

Και οσοι λενε αυτες τις τριχες οτι σε αυτον τον ομιλο δεν δικαιουμασταν να τερματισουμε κατω απο την πρωτη θεση και οτι ο Ρεχαγκελ τα θαλασσωσε κλπ, ας αναρωτηθουν τι θα εκανε η προ-Ρεχαγκελ εθνικη σε αυτον τον ομιλο αλλά κυριως πως φτασαμε να εχουμε τετοιον ευκολο ομιλο? Απλουστατα:

Λογω Ρεχαγκελ. Λογω δηλαδη των εκπληκτικων αποτελεσματων που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια, μας εδωσε το δικαιωμα να ανηκουμε στους ισχυρους οποτε και κληρωθηκαμε με πιο αδυναμες ομαδες αποφευγοντας Γερμανιες, Ισπανιες, κλπ.

Η προηγουμενες εθνικες προ-Ρεχαγκελ ουτε καν θα βρισκονταν σε τετοιο ομιλο.;)

Οποτε οσοι βγαινουν και λενε για ανανεωση και διωξιμο Ρεχαγκελ ας προτεινουν και ποιοι παικτες πρεπει να φυγουν απο εθνικη και ποιοι πρεπει να ερθουν καθως και βεβαια ποιος προπονητης να ερθει.

Γιατι απο ευκολες κριτικες "Ο Ρεχαγκελ πρεπει να φυγει" κλπ εχουμε μπουχτισει.:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.

Πιτσιρικάς με ένα φίλο μου, πηγαίναμε για μια χρονιά, σε όλα τα εντός έδρας ματς της Εθνικής. Μιλάμε για μεγάλη πίκρα. Παίζαμε με κάτι ανύπαρκτες χώρες και πάλι ήταν αμφίβολο αν θα κερδίζαμε με 1-0.

Σίγουρα δεν είμαστε η υπερομάδα τώρα. Αλλά σε σχέση με παλιότερα, είμαστε πολύ καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κροκόδειλε, αν διαβάσεις καλά το προηγούμενο ποστ μου, θα δεις ότι λέω πως ευχαριστούμε τον Ρεχάγκελ για όσα πρόσφερε, αλλά θέλει ΑΝΑΝΕΩΣΗ αυτή η ομάδα. Δεν είπε κανένας ότι δεν αναγνωρίζουμε την αξία του, αλλά δε μπορεί να κάνεις εθνική με τη μισή ομάδα πχ να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της (!)

Και επειδή παίξαμε καλή μπάλα ένα ημίχρονο ( και αυτή με μούφα πέναλτυ ισοφάριση ) και ενάντια στην υπερομάδα Λετονία, πάει να πει ότι παίζαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια ( πίπες από Ελβετία και Μολδαβία που ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ , όπως και στο 1ο ημίχρονο εδώ;; )

Ή παίξαμε στο Euro 2008 που μας κορόιδευαν οι Ισπανοί με τη 2η ενδεκάδα τους; Ή μήπως παίξαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ;; Πες μου πότε είδες τελευταία φορά αυτή την ομάδα να παίζει έστω λίγη μπάλα;;;

Άμα σου αρέσει εσένα να βλέπεις μπάλα 1 ημίχρονο κάθε 3-4 αγώνες (και πολλά λέω), με γεια σου και χαρά σου! Και όχι, δε λέω ότι θα δούμε μπαλάρα με κάποιον άλλο κλπ, αλλά βάλε τουλάχιστον παίχτες που ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στα πόδια τους, φέρε πιτσιρικάδες, δε με νοιάζει, τουλάχιστον θα τους δούμε να προσπαθούν.

Είδες 1 καλό ημίχρονο και πετάχτηκες μες στη τρελή χαρά ( και επιμένω πως αν δεν είχε δοθεί εκείνο το πέναλτυ, τα πόδια θα ήταν ασήκωτα όσο περνούσε η ώρα, θα ταν ζόρικα τα πράγματα )

Και ξαναείπα, δε λέω να παίζουμε μπαλάρα με το δυναμικό που έχουμε, αλλά τουλάχιστον να βλέπεις να παίρνουν τα πόδια τους και να παλεύουν, όχι σα τα αίσχη με Μολδαβία πχ.

Επεξ/σία από Tuko
Δημοσ.

Ματς παρωδια εως τωρα διοτι ως κλασικοι Ελληνες που ειμαστε γατες, δεν θελουμε να βαλουμε γκολ. Αν βαλει η Ελβετια βεβαια τοτε θα βαλουμε 2-3.

Εως τοτε θα περιμενουμε. Ελπιζω οχι πολυ και γινει τιποτα κακο.

Τελικα δεν ειμαστε γατες, αλλά βλακες.wall23.gifwall23.gif Τι το θελαμε το γκολ τωρα τοσο νωρις??

Ας ελπισουμε οι παντα γεννημενοι νικητες Ισραηλινοι δεν θα επηρεαστουν και θα θελουν την νικη ακομα και τωρα.

Δημοσ.
Τι μαύρα χάλια είναι αυτά; Έλεος! Μετά γκρινιάζουν για τον κόσμο που δεν πάει στο γήπεδο.

Εγω πως ονομαζομαι τοτε που μου αρεσει να βλεπω το παιχνιδι τρομερα?dontknow1.gifdontknow1.gif

Μαλλον το πραγμα εχει ως εξης: Δεν ειστε φιλαθλοι της εθνικης Ελλαδας(οχι ολοι). Ειστε πελατες! Αγοραζετε θεαμα και αποτελεσματα και αν δεν πουλαει θεαμα ή αποτελεσματα, τοτε αρχιζετε το κραξιμο.

Αντιθετα εγω ειμαι οπαδος της εθνικης θελωντας να νικαει παντα, με τεραστια σκορ. Οποτε ακομα και 2-0 να νικαμε το Λουξεμβουργο με αθλιο θεαμα δεν με νοιαζει. Σε καθε φαση της εθνικης εχω αγωνια για να βαλει γκολ και σε καθε φαση του Λουξεμβουργου εχω αγωνια μην τυχον και φαμε γκολ. Η αγωνια ειναι σε υψηλα επιπεδα παντα. Φυσικα καμια σχεση η αγωνια σε ματς Ελλαδας-Λουξεμβουργου και σε ματς Ελλαδας-Ελβετιας πχ που προηγηθηκαν. Στα εϊα μου το θεαμα!

Οπως πχ και με τον ΠΑΟΚ. Να και αν προσφερουνε θεαμα να και αν οχι. Εγω παντα τον ΠΑΟΚ θα υποστηριζω και θα πηγαινω γηπεδο και παντα θα εχω αγωνια.

Δημοσ.

Μετά και τον χθεσινό αγώνα:

1) Γκρινιάζουν που ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο μετά από αυτά τα χάλια; Γιατί; Χτες ο κόσμος πήγε στο γήπεδο ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα δει μάπα ματς, γι' αυτό και δεν πήγε; Μήπως παίζει και στο flash forward; Αν ήμουν Αθήνα, και έχοντας δει τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, χτες θα πήγαινα σίγουρα. Το κακό είναι μάλλον ότι το λεκανοπέδιο έχει βαρεθεί να τους βλέπει. ΚΑλώς ή κακώς. Γι' αυτό γκαρίζουν οι παίχτες να παίζουν αλλού.

2) Είναι αλήθεια πως το ματς ήταν βαρετό. είναι αλήθεια πως μετά από ένα σημείο, οι δικοί μας περίμεναν απλά να τελειώσει και δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά. Κάτι αρκετά λογικό. Πλιάτσικας ψιλοτραυματίας, Κυργιάκος τραυματίας.

Ανάθεμα τα για κατσίκια.

3) Μετά το χτεσινό, εύχομαι να είχα τη δύναμη-μέσα, ούτως ώστε οι κ.κ. Σωτηρακόπουλος - Σπυρόπουλος (έτσι δεν τον λένε τον άλλο; ) να μην ξανασχολιάσουν αγώνα. Έλεος με την ειρωνεία.

4) Στους φίλους που κράζουν για το θέαμα: σας παρακαλώ πείτε μου ότι υπήρξε περίοδος της Εθνικής που έπαιξε ποδόσφαιρο, και ποια είναι αυτή. Για θέαμα. Άλλο τα μεμονωμένα ματς (όπως το προηγούμενο, που εκ των πραγμάτων έκατσε να τρέχουμε και να κυνηγάμε).

Αυτά τα ολίγα...

καλημέρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κακώς συγκρίνουμε αυτή την Εθνική με ομάδες άλλων εποχών. Για τον α ή β λόγο τη δεκαετία του '80, ας πούμε, δεν είχαμε παίκτες με εμπειρία ξένων πρωταθλημάτων. Θυμάμαι τι χαμός έγινε όταν πήγε ο Αναστόπουλος στην Αβελίνο, που σιγά την ομάδα, αλλά ήταν μεταγραφή στο εξωτερικό. Τώρα είναι αλλιώς.

Το ζήτημα, πάντως, δεν είναι "αν έπαιξε κάποια εθνική καλύτερα", γιατί θα χαθούμε σε συγκρίσεις. Για μένα, το μεγάλο θέμα είναι: ΑΥΤΗ η Εθνική, με ΑΥΤΟΥΣ τους παίκτες, ΑΥΤΗ τη χρονική συγκυρία, ΜΠΟΡΕΙ να παίξει ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Και η απάντηση, για μένα, είναι πέρα ως πέρα, ΝΑΙ. Έχει παίκτες με ποιότητα, παίκτες που αγαπούν την ομάδα, παίκτες που μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ε, λοιπόν, αυτό το συνονθύλευμα, αποδίδει κατώτερα των δυνατοτήτων του. Δεν μπορεί να αγκομαχάμε με το Λουξεμβούργο και να χάνουμε πανεύκολα από την Ελβετία. Να πάμε τσούκου-τσούκου για το 0-1 με τη Μολδαβία και να τρώμε την ισοφάριση -και αυτό μας άξιζε.

Το τσούκου-τσούκου, το πείσμα των παικτών, η τύχη η δική μας και η ατυχία των αντιπάλων μας χάρισαν στην Ελλάδα μια ανεπανάλληπτη επιτυχία το 2004. Μπράβο τους και μπράβο μας. Αλλά, αρκετά ταλανίζεται αυτή η χώρα από την αρχαιολατρεία, δε χρειάζεται να πιάσουμε τα ιερά τοτέμ και στη μπάλα. Γνώμη μου είναι πως αν ο προπονητής πιστεύει πως με αυτούς τους παίκτες η ομάδα ΔΕΝ μπορεί να παίξει καλύτερα και πως ο μόνος τρόπος να βάλει γκολ στους Τιτάνες του Λουξεμβούργου είναι οι στημένες μπάλες και οι σέντρες, ίσως θα ήταν σκόπιμο, με το τέλος των προκριματικών, να αποσυρθεί και να δοκιμάσει κάποιος άλλος (αν και βλέποντας τους U21 του Νιόπλια, η νοοτροπία του 1-0 έχει κυριαρχήσει παντού...)

Δημοσ.
Κακώς συγκρίνουμε αυτή την Εθνική με ομάδες άλλων εποχών. Για τον α ή β λόγο τη δεκαετία του '80, ας πούμε, δεν είχαμε παίκτες με εμπειρία ξένων πρωταθλημάτων. Θυμάμαι τι χαμός έγινε όταν πήγε ο Αναστόπουλος στην Αβελίνο, που σιγά την ομάδα, αλλά ήταν μεταγραφή στο εξωτερικό. Τώρα είναι αλλιώς.

Οπως αλλιως ειναι για ολες τις ομαδες.;) Πχ το Λουξεμβουργο πριν καμια 20ρια χρονια που το θυμαμαι ηταν επιπεδου Α' εθνικης τοπικο σημερα(κυριολεκτικα!). Αδυναμοι και να διωχνουν τη μπαλα μολις επεφτε στα ποδια τους. Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα.

Οι συγκρισεις φυσικα και μπορουν να γινουν. Το παρεθλον πριν τον Ρεχαγκελ, οι ομαδες πριν τον Ρεχαγκελ, δεν ηταν παρα μονο λιγα χρoνια πριν, δεν ηταν καν καμια αλλη εποχη. Και οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ(2 ποστ πισω) ο Ρεχαγκελ αναμορφωσε σε απειρους τομεις πληρως της εθνικη.

Κυριως στο τομεα της αυτοπεποιθησης οπου παλευουμε καθε ματς ως ισο προς ισο(δυστυχως τελευταια ακομα και με Μολδαβιες κλπ κανουμε το ιδιο:mrgreen:) και στον τομεα του οτι εδωσε μια προσωπικοτητα, ενα προσωπο ενα συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου στην ομαδα.

Το ζήτημα, πάντως, δεν είναι "αν έπαιξε κάποια εθνική καλύτερα", γιατί θα χαθούμε σε συγκρίσεις. Για μένα, το μεγάλο θέμα είναι: ΑΥΤΗ η Εθνική, με ΑΥΤΟΥΣ τους παίκτες, ΑΥΤΗ τη χρονική συγκυρία, ΜΠΟΡΕΙ να παίξει ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Και η απάντηση, για μένα, είναι πέρα ως πέρα, ΝΑΙ.

Χμμ ισως. Αν κάνεις λαθος ομως?;)

Ο Ρεχαγκελ δεν μπορει να το ρισκαρει γιατι θελει να παμε μουντιαλ. Εσυ δεν εχεις τιποτα να ρισκαρεις και λες χωρις κινδυνο να διαψευστεις, οτι μπορουμε να παιξουμε καλυτερη μπαλα και επρεπε να παιξουμε καλυτερη μπαλα, κλπ.

Και ξαναλεω: Ο Ρεχαγκελ δεν μπορει να το ρισκαρει, γιατι θελει να παμε μουντιαλ.

Και καλα κανει λεω εγω. Να ρισκαρει να παιξει μπαλα για να μην παμε μουντιαλ?

Μπα, ασε καλυτερα.....:-D Προτιμω μουντιαλ.

Και να παιξουμε εκει μπαλα. (Χαχα αστειο ηταν αυτο αφου αμα παμε μουντιαλ τοτε εκει περα ημαστε μουντιαλ οποτε καλο θα ειναι να διακριθουμε οποτε καλυτερα να προκριθουμε με αμυντικο ποδοσφαιρο στον επομενο γυρο παρα να παιξουμε μπαλα. Οποτε τι μενει? Οτι μπαλα δνε θα παιξουμε ποτέ! Στα μεν προκριματικα πρεπει να παμε μουντιαλ ή γιουρο οποτε πρεπει να ξεχασουμε την μπαλα λογω στοχου, ενω αμα παμε μουντιαλ ή γιουρο τοτε πρεπει να διακριθουμε οποτε ας ξεχασουμε την καλη μπαλα, οπως και επισης αν δεν παιξουμε μπαλα, ε σιγα μουντιαλ πηγαμε μην ζηταμε και να παιξουμε καλη μπαλα κιολας. :-D :-D )

Έχει παίκτες με ποιότητα, παίκτες που αγαπούν την ομάδα, παίκτες που μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οπως ειπα και πανω η γενικη και αοριστη κριτικη ειναι πανευκολη.

Γινε αν θελεις πιο συγκεκριμενος. Τι ακριβως θελεις να αλλαξει?

Παικτες? Αν ναι ποιους?

Συστημα? Αν ναι ποιο και γιατι?

Να σημειωσω οτι και εγω διαφωνησα με καποιες επιλογες του να βαλει παικτες που δεν παιζουν οποτε δεν λεω οτι ΟΛΑ αυτα που κανει ο Ρεχαγκελ ειναι σωστα, και ισως εχεις δικιο σε μερικα που λες ισως και σε ολα(αν και εγω πιστευω οτι ο Ρεχαγκελ εχει δικιο στα περισσοτερα που κανει-οπως πιστευω οτι κανει και λαθη), αρκει να πεις συγκεκριμενα τι εννοεις, αν και αυτα που θα πεις και εσυ και εγω ειναι ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ και απλες θεωριες, που στηριζονται μεν στη λογικη μας, οποτε και τα εκλαμβανουμε(ΚΑΚΩΣ!) ως σωστα και οτι αν εφαρμοζονταν στο γηπεδο θα επιαναν(αφου ειναι λογικα--πραγμα ομως που δεν ισχυει φυσικα(οχι οτι ειναι λογικα αλλά οτι θα επιαναν σιγουρα)), ενω αυτα που κανει ο Ρεχαγκελ εφαρμοζονται και βλεπουμε αν πιανουν ή οχι.

Το τσούκου-τσούκου, το πείσμα των παικτών, η τύχη η δική μας και η ατυχία των αντιπάλων μας χάρισαν στην Ελλάδα μια ανεπανάλληπτη επιτυχία το 2004.

Τι ακριβως(αναλυτικα με φασεις, παραδειγματα, κλπ) εννοεις οτι ημασταν τυχεροι και οτι οι αλλοι ηταν ατυχοι?

Επισης πως οριζεις την τυχη(και αρα και την ατυχια) στο ποδοσφαιρο? Θα ηταν ενδιαφερον να δω την αποψη σου διοτι εχω συζητησει και διαφωνησει εντονως με πολλους που λενε αυτο ακριβως που ειπες και εκανα quote, αλλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα απο καθαρο ποδοσφαιρο, ενω εσυ εισαι διαφορετικος και σχετικα ακριβολογος, οποτε θελω να δω τι εννοεις με το ειχαμε τυχη και οι αντιπαλοι ατυχια.

Δημοσ.

Άντε και κάνουμε ότι πάμε στο μουντιάλ.Τι ελπίζετε ότι θα γίνει εκεί?Εγώ πιστεύω ότι θα σπάσουμε το αρνητικό ρεκόρ που έχουμε στο ένα καί μοναδικό μουντιάλ που έχουμε συμμετάσχει.Το 0-10 γκολ μπορεί να γίνει 0-15 ας πούμε.Δεν αξίζουμε να περάσουμε εμείς κακά τα ψέμματα.

Δημοσ.

krokodilos, ατυχία, ας πούμε, μπορεί να θεωρηθεί για τους Τσέχους ο ημιτελικός, όπου αν θυμηθείς τα πρώτα λεπτά του αγώνα, προ τραυματισμού του nedved, μας έπαιζαν χαλαρά. Ο τραυματισμός ενός τόσο μεγάλου παίχτη πιστεύω ακόμη και για μια Τσεχία που έχει ένα παρελθόν σε διεθνείς διοργανώσεις ήταν, για μένα, ο πλέων καθοριστικός παράγοντας της νίκης της εθνικής.

Τυχεροί ήμασταν στον αγώνα με τη Ρωσία, όπου άλλο ένα γκολ ήταν αρκετό για να μας πετάξει έξω. Και ήμασταν τυχεροί γιατί οι Ρώσοι έχασαν κλασσικότατες φάσεις για γκολ. (εδώ βέβαια υπάρχει έτοιμος αντίλογος: "και το να χάσεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, μέσα στο παιχνίδι είναι".

Παράδειγμα του τελευταίου που είπα είναι το τετ α τετ που έχασε χτες ο σαλπιγγίδης. Κι όμως όλα μπαίνουν, κι όλα χάνονται.

Δε θεωρώ ότι δεν αξίζουμε να πάμε. Αξίζουμε όμως να παίζουμε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, κι όχι αυτό που είδαμε χτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...