Getta Robo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παρων δηλωνει ο Σλουκας. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/937617/palikari-o-sloykas-paron-sto-proolympiako Ελπιζω να μην δημιουργησει προβλημα στην υγεια του η αποφαση του.
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να κληθεί ο Παππάς. Αν και Ολυμπιακός, θεωρώ πως είναι ο πιο ταλαντούχος επιθετικά, Έλληνας guard μαζί με τον Σλούκα. Υπαρχει καποια κοντρα με τον Προβαταρη απ οτι καταλαβα, ο καθενας λεει τα δικα του.
techm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σιγά μην γίνει κ@λοχανείο η ομάδα για χάρη ενός κακομαθημένου.
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οτι ο θανασης λογίζεται παίκτης εθνικής, που δεν εχει παιξει ποτε στη ζωη του σοβαρο μπάσκετ με ξεπερνά Υπηρχαν και χειροτερα, θυμαμαι εναν αμπαλο Παπαδοπουλο του Ηρακλη που τον καλουσε ο Κιουμουρτζογλου λογω της προσωπικης φιλιας που ειχαν. Ο τυπος δυσκολευοταν ακομα και να σκασει τη μπαλα.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ...με τρεις έγχρωμους + έναν κλώνο του Ντίβατς στο ρόστερ και έναν σοφιστικέ προπονητή στον πάγκο, νομίζω ότι ήρθε μετά από 10 χρόνια η ώρα να σοφιστικώσουμε και πάλι την Team USA, και αυτή την φορά να είναι σε τελικό Ολυμπιακών. Φαίνεται το πράγμα από το πώς τους έχουμε ξεφτιλίσει τους Τούρκους του (βαρυ)Μπόμπη Μπήξτον. 2
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μπα. Απλά είπα να προλάβω να κάνω το πρώτο υπεραισιόδοξο ποστ του Καλοκαιριού. 3
Getta Robo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 δυστυχως εχασα το παιχνιδι, αν καποιος γνωριζει που μπορω να το παρακολουθησω παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.
sl028 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 O Κατσικάρης τόνισε ότι χτίζει την εθνική του μέλλοντος, με άλλα λόγια δηλαδή, ξεχνάμε τους φετινούς Ολυμπιακούς.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το like για τις τρεις σειρές ....τσογλάνια.... 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πολυ ωραια σημερα στο οακα , καλο σχετικα ματσάκι , χαλαρη ατμόσφαιρα, οικογένειες... Δυσκολο το εργο του Κατσικάρη σχετικα με το ποιους θα κοψει. Κατα τη γνωμη μου ο Θανασης δεν ειναι ετοιμος για σοβαρούς αγωνες και υψηλο επιπεδο.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ουτε ο Ντορσει αλλα λόγω τραυματισμων θα τους παρει για 11-12ους παικτες. Καλα ο Θανασης μπορει να δωσει μερικες καλες αμυνες αν χρειαστεί. Εναν απο τους Καββαδα και Μπογρη θα κοψει σιγουρα. Γιατι δεν γινεται να παμε με 4 σεντερ. Ισως και τους 2. Αλλωστε μιλάμε για τουρνουα 6 ημερων με γνωστους αντιπάλους. Θα δειξει βεβαια και τι θα γινει με τον Σλουκα. 1
iordanis77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Υπαρχει κανα τορρεντακι να δουμε το ματς κι εμεις που το χασαμε? Αυτος ο Ντορσι ποιος ειναι? O Κατσικάρης τόνισε ότι χτίζει την εθνική του μέλλοντος, με άλλα λόγια δηλαδή, ξεχνάμε τους φετινούς Ολυμπιακούς. Καλα, αυτο ειναι ειναι συνηθισμενο μοτο των προπονητων, μη δινεις και πολυ βαση
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Στο sport-fm είπαν το ενδεχόμενο να κόψει και Καββαδά και μπογρη και να υπολογίζεται κι ο Γιάννης Α. για το 5. Εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο σενάριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις