Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος, στο δευτερο ημιχρονο και μεχρι να μπει το πεναλτυ, νομιζα οτι παιζουμε με τη Βραζιλια. Μονοτερμα λεμε...

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εύκολα ή δύσκολα έχουμε αποκτήσει πλέον τη νοοτροπία να παίρνουμε τα τρίποντα σε αυτά τα ματς.

Δημοσ.

σε ποιόν εκανε κωλοδαχτυλο ο κατσουράνης οταν μπήκε το πεναλντυ και πηγαίνανε προς την σεντρα?

Δημοσ.
σε ποιόν εκανε κωλοδαχτυλο ο κατσουράνης οταν μπήκε το πεναλντυ και πηγαίνανε προς την σεντρα?

Δεν έχω ιδέα βασικά... Αλλά νομίζω ήταν στον πάγκο της εθνικής. Ήταν στο Ισραηλινό μισό του γηπέδου και κοίταζε προς τον πάγκο (νομίζω).

Δείτε το βίντεο της τηλεοπτικής λήψης:

Και μια λήψη από τις κερκίδες. Δυστυχώς ο τύπος τραβάει την κάμερα ΑΚΡΙΒΩΣ όταν σηκώνει το χέρι ο Κατσουράνης, αλλά ίσα-ίσα φαίνεται στο 1:33!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερε πάρτυ που κάνουν οι Λετονοί...αμυνάρα έχουμε πάλι :lol:

Και έχουν βάλει και ωραία γκολ κι ολας.

Ας κάνουν 1 ΤΡΕΛΗ ανανέωση σε αυτή την ομάδα, δε γίνεται να έχουν ομάδα με παίχτες που δεν έχουν παίξει μπάλα εδώ και 1+ χρόνο πχ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗΗΗ !! Τἐλος η εποχή Ρεχάγκελ, τον ευχαριστούμε, έκανε πράματα και θάματα, μας έβγαλε στους δρόμους, αλλά δε πάει άλλο αυτό το χάλι. Ας φύγει κι ας φύγει και η μισή + ομάδα, μπας και δούμε λίγο μπαλίτσα ή τουλάχιστον να παλεύουν.

Δημοσ.

Μα δεν υποτιμώ τους Λετονούς, ίσα-ίσα.

Άντε για να δούμε, θα το πάρουμε τελικά;;

3-2 υπέρ μας, μισή ώρα ακόμα ( αυτό το μούφα πέναλτυ που μας έδωσε ίσως αποδειχθεί σωτήριο ).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ----------

Ξεσκίστηκε ο Γκέκας..5-2 τελικό με 4 γκολ δικά του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...