Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους βλέπω μια Ελλάδα που προσπαθεί, πίεσε αρκετά μπορώ να πω, είχε τις ευκαιρίες τις για το διπλό, με νεαρά κυρίως παιδιά, μακριά από κάθε Σαλπιγγίδη, Γκέκα κτλ, και στο τέλος;

Βγαίνει Κονέ και Φέτφα για να μπει οκ ο Γιαννιώτας, αλλά ο Κατσουράνης; ο Κατσουράνης;

Για ποιό λόγο; Κρίμα πραγματικά, μπορούσαμε για την νίκη σήμερα...

Επίσημο τέλος σήμερα.Κρίμα,αλλά δεν το αξίζαμε κιόλας.

Κατσουράνης ήταν κάποτε ένας πολύ καλός παίχτης,μη το ξεχνάμε,αλλά αν είχε έστω και λίγο αυτοσεβασμό έπρεπε να σταματησει ο ίδιος από την Εθνική.

Ταλέντο υπάρχει, νεαρά παιδιά με όρεξη υπάρχουν, απλώς πρέπει να καθαρίσει το όλο τοπίο! 

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ!!!!!!!

ημαρτον!!!!!

Συνεχιζει......καλα ποιος τον ανεστησε αυτον;;;;

το γιδι σουταρε με το καλαμι χαχαχα , λιγο τεχνικη να ειχε οπως εχει ενας β εθνικης θα ηταν γκολ

• Like 1
Δημοσ.

ξεχναω τι σχημα εχει η μπαλλα καθε φορα που βλεπω εθνικη αλλα σημερα δεν εχω παραπονο.

προσπαθησαν πολυ αλλα δεν εκατσε

ειμαι σιγουρος οτι με μαρκαριαν απο την αρχη τουλαχιστον θα μ ασταν στις θεσεις που οδηγουν στην προκριση και αυτο γιατι η φιλοσοφια του ταιριαζει με το DNA της ομαδας που στηριζεται κυριως στην αμυνα και βρισκει τροπο να παιρνει τα αποτελεσματα εστω και με 1-0 η να μη χανει οταν δε μπορει

τι να πεις που προσπαθησαν να μας κανουν ρεαλ με τον αχρηστο ρανιερι χωρις να χουμε τους παιχτες για να παιξουμε επιθετικα

το γιδι σουταρε με το καλαμι χαχαχα , λιγο τεχνικη να ειχε οπως εχει ενας β εθνικης θα ηταν γκολ

ιεροσυλια ρε συ

ο κατσουρανης εχει πολυ καλυτερη τεχνικη απο τους πιο πολλους ελληνες παιχτες με λεμε οτι θελουμε

Δημοσ.

ιεροσυλια ρε συ

ο κατσουρανης εχει πολυ καλυτερη τεχνικη απο τους πιο πολλους ελληνες παιχτες με λεμε οτι θελουμε

κατσουρανης και μετα χατζηπαναγης χαχαχα

Δημοσ.

Gas ΚΑΠΟΤΕ ο Κατσουρανης ηταν πολυ καλος παιχτης. Απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια και ο ανθρωπος πια ειναι παλαιμαχος. Σημερα δε οσο επαιξε ηταν και τελειως αφιαφορος.

Δημοσ.

ρε παιδες μη διαβαζετε πραγματα που δε γραφουμε

για τεχνικη μιλησα σαν ποδοσφαιριστης για το σχολιο που εκανε ο φιλος πιο πανω

προφανως και ειναι παλαιμαχος και δε κανει να παιζει ουτε λεπτο στην εθνικη αυτη τι στιγμη

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με τον Κατσουράνη. Δεν νομίζω να είναι θέμα καθαρά και μόνο ηλικίας.Και ο Καραγκούνης έπαιζε στα 35 αλλά ο Κατσουράνης που ήταν πάρα πολύ καλός παίχτης και ήμουν πάντα φαν του,δεν είχε ποτέ του αυτή τη τρέλα που είχε ο Καρά και του επέτρεπε να παίζει μέχρι τέλος σε υψηλό επίπεδο.

Να πούμε ότι με Μαρκαριάν πάντως κάπως άλλαξε εικόνα.Αν τελικά μας πάει στη Γαλλία θα ειναι το τελευταίο του θαύμα.Για το ότι είναι γερος και ξεπερασμένος και μπλά μπλά μπλά ας θυμηθούμε τον Ρεχάγκελ.Και αυτός παπόυς μας ήρθε,ξεπερασμένος.

Δημοσ.

Πήρε Κατσουράνη αντί για Βίκτωρ Κλωναρίδη

Πήρε Κατσουράνη αντί για Τάσο Λαγός(Παναθηναικού)

Πήρε Κατσουράνη αντί για Χρήστο Δώνη

Πήρε Αθανασιαδη αντί για  Νίκο Καρέλη

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Χάρη Μαυρία   

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Δημήτρης Διαμαντάκος

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Νίκος Βέργος

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Παντελής Καπετάνος

Τόσες επιλογές .Γιατί;

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά που σας φταίει ο Κατσουράνης και τα 20' που έπαιξε

Καλά που τον έβαλε δηλαδή, βρήκαμε εύκολα τον αποδιοπομπαίο τράγο

Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί πήρε Αθανασιάδη και όχι Βέργο/Διαμαντάκο/Καπετάνο/Μαυρία, μάλλον μας δουλεύεις

Λαγός/Καρέλης ήταν στον πάγκο

• Like 1
Δημοσ.

Πήρε Κατσουράνη αντί για Βίκτωρ Κλωναρίδη

Πήρε Κατσουράνη αντί για Τάσο Λαγός(Παναθηναικού)

Πήρε Κατσουράνη αντί για Χρήστο Δώνη

Πήρε Αθανασιαδη αντί για  Νίκο Καρέλη

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Χάρη Μαυρία   

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Δημήτρης Διαμαντάκος

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Νίκος Βέργος

Πήρε Αθανασιαδη αντί για Παντελής Καπετάνος

Τόσες επιλογές .Γιατί;

Εδώ δεν πήρε τον παιχταρά τον Τριαντα!!!!Εστω  Κουτρουμπή,Μπούρμπο,Νίνη

Αστα μυρωδιάς ο τύπος.

Υ.γ:Καρέλη και Λαγό τους πήρε.

Αν έχεις δει τον Βέργο να παίζει,εγώ κλείνω το account στο insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά επιλογές έκανε.

Και τον Κατσουράνη υποχρεώθηκε να τον βάλει. Ο Κονέ ήταν τραγικός.

Γκολ δεν είχε βάλει. Χρειάζεται χάφ που εχει τη δυνατότητα είτε να βοηθήσει είτε να σκοράρει. Και αυτόν έβαλε.

Δεν φταίει ο Κατσουράνης που δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Και ο Γιαννιώτας για εμένα σωστή αλλαγή, νομίζω μπορεί να γίνει βασικός στην εθνική, παίκτη με τα στοιχεία του δεν έχουμε άλλον.

Απλά νομίζω οτι έπρεπε να τον βάλει απευθείας στον τραγικό επίσης χριστοδουλοπουλο. Τον Φορτούνη γιατί τον στέλνουν να παίξει στη γραμμή δεν το καταλαβαίνω.

Τώρα λαγοί διαμαντακοι και Βέργοι είναι παρά παρά πολύ λίγοι για εθνική ομάδα. Ούτε και να τους συζητάμε χρειάζεται.

Το μόνο ευχάριστο και με την επιστροφή του Παπαδόπουλου είναι αυτή η τριάδα πίσω με Μανωλά πσπασταθοπουλο. Πολύ χάρηκα που τους είδα μαζί.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

O Μαρκαριαν απο τους ''budget'' προπονητες ειναι απο τους καλυτερους που υπαρχουν και δεν ειναι τυχαιος ,εχει ονομα στην Λατινικη Αμερικη και σημαντικες διακρισεις.Δεν ειναι ο περιζητητος αλλα δεν ειναι και ασημος,ειναι αρκετα καλος.

Δημοσ.

Ο Κατσουρανης δεν επρεπε να μπει... Ας εβαζε τον Φορτουνη δεκαρι προκειμενου να δημιουργησει στο τελευταιο 20λεπτο και οχι τον Κατσουρανη με τις γιομες του στο υψος του γονατου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...