MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μεγαλη ευκαιρια για διακριση για την εθνικη μπασκετ η κληρωση του Ευρωμπασκετ 2015. Oτιδηποτε λιγοτερο απο ημιτελικο θα ειναι αποτυχια και δεν θα υπαρξουν δικαιολογιες, αν οι παιχτες μας ειναι υγιεις το καλοκαιρι. Για να μην πω τελικο που (πρεπει να) ειναι ΑΚΡΩΣ ρεαλιστικη επιδιωξη μετα απο τετοια κληρωση.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι; Αφου το φορματ δεν θα ειναι όπως του παγκοσμιου και θα ειναι μιξεδ απο τη φαση των 8 και μετά http://www.eurobasket2015.org/en/cid_FaTi64YyIbQDnvc3JDbil1.pageID_xZ6ztVqFHAo5RJO9BiPul1.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.htmlη 8αδα παντως ακόμα και με 2 ήττες στον ομιλο και με δεδομενη πρωτια της Λιθουανιας θα ειναι παιχνιδακι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ΤΙ απ'τα 2 ισχυει τελικα; To link που εβαλες ή αυτο που ειδα εγω πριν: http://www.eurobasket2015.org/en/cid_FaTi64YyIbQDnvc3JDbil1.pageID_janrFTOhGMsbMUcQ--Gg,2.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.html Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους. Αν ισχυσει η δομη που δινει το link σου, ειναι δεδομενη η 8δα και μετα κρινεται στις διασταυρωσεις. Αν ισχυσει η δομη στο link που δινω, ο τελικος ειναι ρεαλιστικοτατο σεναριο και οτιδηποτε κατω απο ημιτελικο ειναι μεγιστη αποτυχια. Θεωρω παντως οτι παμε για την πληρεστερη εθνικη των τελευταιων ετων, ανεξαρτητως του τι θα κανουν οι Αμερικανο(Ελληνες). Μη σωσουν κι ερθουν , παλι θα εχουμε ποιοτικοτατο ροστερ, μονο στο 5 θα μας δινουν λιγο πονο οι αντιπαλοι, κλασσικα και παραδοσιακα.
iordanis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 H Eθνικη φιλε Midi τα τελευταια χρονια βολοδερνει, ωστοσο εσυ προβλεπεις τουλαχιστον ημιτελικο? Απο που πηγαζει τοση υπεραισιοδοξια?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Από το ρόστερ, από το γεγονός ότι δεν βολοδερνει και την κλήρωση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 H Eθνικη φιλε Midi τα τελευταια χρονια βολοδερνει, ωστοσο εσυ προβλεπεις τουλαχιστον ημιτελικο? Απο που πηγαζει τοση υπεραισιοδοξια? Oτι σου ειπε ο Chris. Αλλα εγω θα σου θεσω το ερωτημα σου απτην αναποδη (αν ισχυσει το φορματ που δινω στο link): Στη φαση των 16 διασταυρωνεσαι σε νοκαουτ με Ουκρανια ή Λετονια ή Βελγιο ή Τσεχια ή Εστονια. Απο ποιαν θα αποκλειστεις δηλαδη; Στη φαση των 8 διασταυρωνεσαι με μια απτις παραπανω ή με μια απτις Κροατια, Σλοβενια, Σκοπια, Γεωργια, Ολλανδια. Voila. Εφτασες ηδη ημιτελικο. Ποια απτις παραπανω ομαδες , βαση και οσων ειδαμε το Σεπτεμβρη, δεν ΠΡΕΠΕΙ να περασει η εθνικη;
iordanis77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Από το ρόστερ, από το γεγονός ότι δεν βολοδερνει και την κλήρωση. Το ροστερ θα ειναι περιπου ιδιο με με αυτο των προηγουμενων αποτυχημενων χρονιων. Oτι σου ειπε ο Chris. Αλλα εγω θα σου θεσω το ερωτημα σου απτην αναποδη (αν ισχυσει το φορματ που δινω στο link): Στη φαση των 16 διασταυρωνεσαι σε νοκαουτ με Ουκρανια ή Λετονια ή Βελγιο ή Τσεχια ή Εστονια. Απο ποιαν θα αποκλειστεις δηλαδη; Στη φαση των 8 διασταυρωνεσαι με μια απτις παραπανω ή με μια απτις Κροατια, Σλοβενια, Σκοπια, Γεωργια, Ολλανδια. Voila. Εφτασες ηδη ημιτελικο. Ποια απτις παραπανω ομαδες , βαση και οσων ειδαμε το Σεπτεμβρη, δεν ΠΡΕΠΕΙ να περασει η εθνικη; Το θεμα δεν ειναι τι πρεπει αλλα το τι θα μπορεσει να κανει η Εθνικη. Απο τις ομαδες που ανεφερες προβληματισμο μπορουν να μας φερουν η Κροατια φυσικα, η Σλοβενια και τα Σκοπια. Δηλαδη στους 8 παιρναμε λογικα, κι απο κει και περα αγνωστο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ποια Κροατια; Πλακα της εκανες πριν 3 μηνες στο Μουντομπασκετ. Ποια Σλοβενια; Περα απτους 2 Ντραγκιτς απλα δεν υπαρχει κατι αλλο και φανηκε και στο Μουντομπασκετ που εφτασε στους 8 μονο και μονο επειδη ετυχε σε αστειο ομιλο και διασταυρωθηκε με... Δομινικανη Δημοκρατια στους 16. Σκοπια δεν υπηρχαν , δεν υπαρχουν και δεν θα υπαρξουν στον μπασκετικο χαρτη. Μια φωτοβολιδα του νατουραλιζε ΜακΑλεμπ ηταν ολη η επιτυχια τους, τελειωσε κι αυτο το παραμυθι. O πιο γνωστος τους παιχτης πλεον ειναι ενας αναπληρωματικος στην Αλμπα. Αντιθετα η εθνικη αναμενεται να παρουσιαστει ακομα καλυτερη αποτι στο Μουντομπασκετ πριν 4 μηνες, καθως κατι Γιανκοβιτς , Παππας, Σλουκας κι οποιος Αμερικανοθρεμενος ερθει εκ των Καλαθη-Αντετοκουνμπο-Κουφου (τον Παπανικολαου τον εχω ψιλοσιγουρο για διαφορους λογους και τον Σπανουλη δεν στον βαζω μεσα γιατι κατ'εμε η παρουσια του σε ρολο ηγετη εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται πως λειτουργει σε βαρος της ομαδας κι οχι μονο σε αγωνιστικο επιπεδο. Αλλα αν εσυ θες υπολογισε τον κι αυτον). Αν λοιπον ισχυει το προγραμμα οπως το εχω δωσει στο link , πρεπει να παμε αερα ως τον ημιτελικο εκτος αν γινει καμια τρελη διασταυρωση με Λιθουανια πιο πριν, για την οποια δε θα φταιμε εμεις (πχ να εχουμε βγει 4οι στον ομιλο μας). Προσεξε οτι στεκομαι στο "πρεπει" σε καθε ποστ μου. Δεν ασχολουμαι με υποθεσεις και σεναρια , απλα λεω οτι ροστερ-αντιπαλοι-φορματ διοργανωσης δεν επιτρεπουν κατι λιγοτερο εκτος αν θελουμε να γινει της "Νιγηριας" παλι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Που τον θυμηθηκες αυτον, εχει σταματησει το μπασκετ εδω και χρονια
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ποια Κροατια; Πλακα της εκανες πριν 3 μηνες στο Μουντομπασκετ. Ποια Σλοβενια; Περα απτους 2 Ντραγκιτς απλα δεν υπαρχει κατι αλλο και φανηκε και στο Μουντομπασκετ που εφτασε στους 8 μονο και μονο επειδη ετυχε σε αστειο ομιλο και διασταυρωθηκε με... Δομινικανη Δημοκρατια στους 16. Σκοπια δεν υπηρχαν , δεν υπαρχουν και δεν θα υπαρξουν στον μπασκετικο χαρτη. Μια φωτοβολιδα του νατουραλιζε ΜακΑλεμπ ηταν ολη η επιτυχια τους, τελειωσε κι αυτο το παραμυθι. O πιο γνωστος τους παιχτης πλεον ειναι ενας αναπληρωματικος στην Αλμπα. Αντιθετα η εθνικη αναμενεται να παρουσιαστει ακομα καλυτερη αποτι στο Μουντομπασκετ πριν 4 μηνες, καθως κατι Γιανκοβιτς , Παππας, Σλουκας κι οποιος Αμερικανοθρεμενος ερθει εκ των Καλαθη-Αντετοκουνμπο-Κουφου (τον Παπανικολαου τον εχω ψιλοσιγουρο για διαφορους λογους και τον Σπανουλη δεν στον βαζω μεσα γιατι κατ'εμε η παρουσια του σε ρολο ηγετη εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται πως λειτουργει σε βαρος της ομαδας κι οχι μονο σε αγωνιστικο επιπεδο. Αλλα αν εσυ θες υπολογισε τον κι αυτον). Αν λοιπον ισχυει το προγραμμα οπως το εχω δωσει στο link , πρεπει να παμε αερα ως τον ημιτελικο εκτος αν γινει καμια τρελη διασταυρωση με Λιθουανια πιο πριν, για την οποια δε θα φταιμε εμεις (πχ να εχουμε βγει 4οι στον ομιλο μας). Προσεξε οτι στεκομαι στο "πρεπει" σε καθε ποστ μου. Δεν ασχολουμαι με υποθεσεις και σεναρια , απλα λεω οτι ροστερ-αντιπαλοι-φορματ διοργανωσης δεν επιτρεπουν κατι λιγοτερο εκτος αν θελουμε να γινει της "Νιγηριας" παλι. Kαλα ολα αυτα αλλα δεν ειναι παρα θεωριες, ειπαμε, δεν ειναι τι πρεπει ειναι τι θα μπορεσουμε τελικα να κανουμε. Συστηνω να κρατας μικρο καλαθι για να μη σου ερθει παλι ξαφνικη η ψυχρολουσια Ο Νεστέροβιτς παίζει στην Σλοβενία ? Καποτε επαιζε στην Ελλαδα ως ελληνας, οπως και ο Στογιακοβιτς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ΝΑΙ θεωριες ειναι, αφου το Ευρωμπασκετ αρχιζει σε κατι μηνες. Που δεν λενε τιποτα περισσοτερο οτι ειχαμε εξαιρετικη κληρωση. Ουτε προβλεψεις ειναι, ουτε αβασιμες αρλουμπες. Σου ειπαμε και το σκεπτικο μας ισα με 3-4 φορες και δεν βλεπω τι ακριβως εχεις να αντιπαραθεσεις περα απο το "επειδη τα πηγαμε ασχημα στα αλλα τουρνουα μην μιλατε για τα επομενα", (που μου φανταζει 10 φορες χειροτερη και πιο αβασιμη θεωρια απο αυτην που λεμε με τον Chris).Τεσπα το δικο σου point ποιο ειναι; Αν δεν τελειωσει το τουρνουα να μην γινεται σχολιασμος για τιποτα (πχ την κληρωση, το συστημα διεξαγωγης που μας ευνοει/δεν μας ευνοει κλπ);
Προτεινόμενες αναρτήσεις