Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από την TV όμως γιατί είναι εκτός αποστολής.

ναι "τραυματίστηκε" και δεν μπορεί να παίξει αλλά οι γιατροί λένε (δεν τους άκουσα αλλά είμαι σίγουρος) ότι θα ναι έτοιμος για το παιχνίδι του champions league;)

όχι που θα στέλνανε τον πιο φορμαρισμένο παίχτη του κόσμου στα πόδια του γκούμα

τι έβαλε το γκόμπλιν πάλι? με την πανάθα μόνο μπεκάτσες σκοτώνει...:cry:

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ναι "τραυματίστηκε" και δεν μπορεί να παίξει αλλά οι γιατροί λένε (δεν τους άκουσα αλλά είμαι σίγουρος) ότι θα ναι έτοιμος για το παιχνίδι του champions league;)

όχι που θα στέλνανε τον πιο φορμαρισμένο παίχτη του κόσμου στα πόδια του γκούμα

τι έβαλε το γκόμπλιν πάλι? με την πανάθα μόνο μπεκάτσες σκοτώνει...:cry:

Ναι, αυτός, ο Νάνι και ένας ακόμα που μου διαφεύγει στραμπούληξαν τελευταία στιγμή το αφτί τους τόσο άσχημα που δεν μπορούν να το πατήσουν.

---

Δεν είναι καιρός για φιλικά, κακά τα ψέμματα. Πρωταθλήματα λίγο πριν το τέλος, η Ευρώπη το ίδιο και το καλοκαίρι euro. Ανάσα δεν θα πάρουν.

Δημοσ.

Και ρώταγαν οι πελάτες "greece where are you". Ε το τσολιά καθάριζα για να σε "ταΐσω" στο φιλικό μωρή portugal. Ασάλιωτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λέει ο Λάζος:

Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στον ημιτελικό με την Ισπανία και καταφέραμε αυτό που δεν έχει πετύχει καμία χώρα τα τελευταία 30 χρόνια: Παίξαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό!

Ποιον τελικό ρε παιδιά; Εγώ πού ήμουνα όταν προκριθήκαμε στον τελικό;

Δημοσ.

Αυτό ούτε εγώ το πολύ κατάλαβα αλλά προφανώς βάζει και τον τελικό του μουντομπάσκετ μέσα.Και πάλι όμως δεν μου βγαίνουν οι 3 που είπε.

Δημοσ.

Μήπως ήθελε να πει ότι προσπαθούσαν να κάνουν αυτό που δεν έκανε άλλη ομάδα; Τέλος πάντων, να' ναι καλά το παιδί. Νομίζω ότι δε θα έμπαινε στη 12άδα έτσι κι αλλιώς, πάντως.

Δημοσ.

Στο καλό και να μας γράφει.

Διάβασα και την ανακοίνωση. Σαν να την έχει γράψει 15χρονο. Σε ύφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου". Είχε καταλάβει ότι θα φάει πολύ πάγκο και βρήκε την κατάλληλη ώρα να ταράξει και πάλι τα νερά στην εθνική. Ναι ρε Λάζο, ο Συρίγος έφταιγε που παίξατε μπάσκετ μόνο ένα δίλεπτο με Σλοβενία και στον ημιτελικό με Ισπανία. Ο Συρίγος έφταιγε που στην προετοιμασία χάνατε προπονήσεις για να βγάλετε συνδικαλιστικές ανακοινώσεις, και χάνατε το ένα φιλικό μετά το άλλο. Στο καλό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...