Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα,ο Midi ειναι γνωστος μεντορας...Τωρα θα το μαθετε?

Υ.Γ Και ο Γκατουζο τον Ρανιερι περιμενει να φυγουν παρεα..Γιαυτο δεν εφυγε ακομα :P

Δημοσ.

"Δεν παραιτούμαι. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνονται εν θερμώ αποφάσεις"!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/National-Greece/live-streaming-h-synenteyksh-tupoy-toy-ranieri.3143036.html

Ε ναι ξεχασα. Αμα παραιτηθει θα χασει την αποζημιωση....

Θα μας φερει στα ορια(βασικα τα εοχυμε ξεπερασει ηδη) και θα τον απολυσουνε με την αποζημιωσαρα.

Το βασικα βεβαια ειναι οτι αποκλειστηκαμε! Δεν μπορω να το χωνεψω....

• Like 4
Δημοσ.

Αν καταλαβες αυτο το πραγμα απλα κοιταξου στον καθρεφτη.

Πολυ απλα ειμαι της αποψης οτι το θεμα εθνικης απο το 2004 και μετα παραφουσκωθηκε στα μυαλα ορισμενων. Η ηττα απο τα Φεροε δεν αντικατοπτριζει τη δυναμικη μας, αλλα ουτε και τα φουσκωματα που διαβαζουμε εδω και μια 10ετια αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.

Αν παλι εσυ πιστευεις οτι με τετοια εγχωρια διοργανωση και τετοια "παραγωγη ταλεντων", η εθνικη ειναι κατι περισσοτερο απο μια μικρη και με το ζορι μεσαια ευρωπαικη ομαδα, τοτε κρατα καβατζα υπογλωσσια για το μελλον, ερχονται κι αλλα.

Ειπα, ΘΑ τελειωσουν οι ευνοικες κληρωσεις. Do u know ΘΑ;

Αγορίνα,είπε κανείς ότι είμαστε Βραζιλία? Το ξέρω ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ. ΑΛΛΑ. 2004-Πρωταθλητές Ευρώπης,2012 στούς 8 Ευρωπαικού, 2014 στους 16 καλύτερες του γαμημένου πλανήτη.Αγγλία για σένα βρε ειδικέ μου σπεσιαλίστα είναι αναπτυγμένη ποδοσφαιρικά Χώρα? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! .

Και ναι,αυτό που λες είναι ευνωικές κληρώσεις. ΜΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ,ΤΙ ΚΛΗΡΏΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕΣ??? ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝΕ,ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Γουστάρεις να το χάσεις? Ε λοιπόν έγινε μάλλον σήμερα,οπότε ελέυθερος να κάνεις πάρτι

• Like 6
Δημοσ.

Θεωρω οτι εκλεισε ο κυκλος της Εθνικης η της τελειωσε η τυχη δεν ειμασταν ποτε δυναμη στην Ευρωπη. Σαρρη δεν πειθεις πουθενα πλεον αν εχεις τσιπα παραιτησου

• Like 1
Δημοσ.

Η ΕΠΟ ασχολειται με το να κανει τα χατηρια του αφεντικου της...

Που χρονος για scouting...

Ηρθε και το τρολ,να μας "τουμπανιασει" ακομα περισσοτερο.Μας φτανουν αγορι μου 2 ωρες η μαγεια του Ρανιερι και των πουλεν του..Εσυ ελα αυριο!

Δημοσ.

Τσαντήστηκα που τσαντίστηκα από την ήττα μας,έκοψα και τ τσιγάρο,έχουμε εδώ και παιδάκια που χαίρονται. Ε πως να μην το ανάψω τώρα.Ευτηχώς που δεν έχω

Δημοσ.

Προσωπικά με το τέλος του 1ου ημιχρόνου περίμενα οτι θα χάσουμε. Ο αντίπαλος μας έκανε τρείς καλές κλασσικές ευκαιρίες για γκόλ και εμείς τίποτε. Το φάουλ που εκτέλεσαν και χτύπησε δοκάρι και αουτ αν ήταν 10-15 εκατοστά προς το τέρμα μπορεί να έμπαινε γκόλ. Φάγαμε το γκολάκι μας και αναστήσαμε τους πουθενάδες. Χαρακτηριστικό ήταν στο τέλος του αγώνα που΄ενας παίχτης από τα νησιά φεροε είχε πέσει κάτω και πρέπει να έβαλε τα κλάματα. Κάνουμε θαύματα λέμε.

Δημοσ.

Αν καταλαβες αυτο το πραγμα απλα κοιταξου στον καθρεφτη.

Πολυ απλα ειμαι της αποψης οτι το θεμα εθνικης απο το 2004 και μετα παραφουσκωθηκε στα μυαλα ορισμενων. Η ηττα απο τα Φεροε δεν αντικατοπτριζει τη δυναμικη μας, αλλα ουτε και τα φουσκωματα που διαβαζουμε εδω και μια 10ετια αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.

Αν παλι εσυ πιστευεις οτι με τετοια εγχωρια διοργανωση και τετοια "παραγωγη ταλεντων", η εθνικη ειναι κατι περισσοτερο απο μια μικρη και με το ζορι μεσαια ευρωπαικη ομαδα, τοτε κρατα καβατζα υπογλωσσια για το μελλον, ερχονται κι αλλα.

Ειπα, ΘΑ τελειωσουν οι ευνοικες κληρωσεις. Do u know ΘΑ;

Άσε το επιθετικό ύφος γιατί εγώ σου είπα ότι είναι σεβαστές όλες οι απόψεις.Αλλά το προσπερνάω δεν ασχολούμαι καν με αντιπαραθέσεις.Απλά για να απαντήσω σε αυτό που λες για παραφούσκωμα μυαλών σχετικά με την αξία της Εθνικής το μουντιάλ δεν έχει ούτε 100 μέρες που τελείωσε και έχασες την πρόκριση στους 8 στα πέναλτι.

Δημοσ.

Πριν την παραιτηση Ρανιερι προηγειται παραιτηση Σαρρη.

Αρκει να βρει γρηγορα ''αξιο'' αντικαταστατη ο χοντρος...

Δημοσ.

Και στο euro του 12 αποκλειστηκες απο μια (σούπερ) ΕΘνική Γερμανίας στους 8 βάζοντας μάλιστα και 2 γκόλ και παίζοντας - τηρούμενων των αναλογιών - μπαλίτσα!!!

Το να ισοπεδώνεις την Εθνική Ελλάδος είναι το λιγότερο κατάντια και λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι φίλαθλοι στο παρόν τόπικ.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν την παραιτηση Ρανιερι προηγειται παραιτηση Σαρρη.

Αρκει να βρει γρηγορα ''αξιο'' αντικαταστατη ο χοντρος...

Ναι βρε,ο χοντρός μας τη γα..σε την Εθνική...βρε σι,με ξύπνησες.

• Like 2
Δημοσ.

Η εθνική ούτε επί Ρεχάγκελ, ούτε επί Σάντος, έπαιζε μπάλα. Απλά αναγνωρίζω ότι είχε μια αμυντική προσήλωση και σφιχτή τακτική, που κάθε άλλο όμως παρά θελκτική ήταν. Πάλι τα μάτια μας πονάγαν, και αγκομαχούσαμε να κερδίσουμε κάτι Λετονίες και κάτι Λουξεμβούργα. Και κακά τα ψέμματα, είχε και πολύ άστρο η εθνική, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ρανιέρι προφανώς δεν ενδιαφέρεται να παίξει αμυντικά, αλλά με τους παίκτες που έχει τρώει τα μούτρα του γιατί δημιουργικά είναι όλοι για κλάμματα. Ακόμα και να έχει ένα πλάνο που ίσως μακροχρόνια να παρουσιάσει μια πιο θεαματική φιλοσοφία, στην Ελλάδα πολύ απλά δεν θα προλάβει να το κάνει, γιατί ως γνωστών σε αυτή την χώρα όλοι αγαπάνε τις επιτυχίες.

Τέλος πάντων, δεν σκοτίζομαι και πολύ, θεωρώ ότι εδώ και χρόνια η εθνική υστερεί σε ταλέντο και νομίζω ότι η δυναμική της τα τελευταία χρόνια υπερεκτιμήθηκε από πολλούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...