Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγνώμη έχεις κάτι να παρατηρήσεις σε αυτά που είπα ;

Αν δεν έχεις βολέψου στην φούσκα σου και στη λογική ότι όλα τα κάνει το "άστρο του ρεχάγκελ".

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!! :lol:

Και το καλοκαίρι μην ξεχάσεις να μας βλέπεις απο την TV...

"Εσείς" θα κάνετε διακοπές...

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λοιπον μαθευτηκε οτι μετα τον αγωνα ΤΟυρκοι χακερ παραποιησαν παλι την ιστοσελιδα της ΕΠΟ. Καλα, το εχουν παραξηλωσει μου φιανεται και τους χρειαζεται ενα μαθημα...

Ναι, θα δώσει μάθημα ο γάιδαρος στον πετεινό, γιατί είναι κεφάλας.

Δημοσ.

Μια που αρχίσαμε τις ευθείες και επειδή έχω δουλειά και βαριέμαι να δουλέψω, οπότε κάνω χαζομάρες, έχω ένα κούιζ. Βρείτε ποια από τις δύο ευθείες είναι παράλληλη προς την ευθεία που ορίζει τη μεγάλη περιοχή. Ο νικητής, κερδίζει ραντεβού με τον Ρεχάγκελ και τον επόπτη.

εδιτ: Χμμ.. τώρα που το ξαναβλέπω, καμία δεν είναι ακριβώς παράλληλη. Anyway, ψηφίστε αυτήν που πλησιάζει.

post-15450-129062953887_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και για να μην ξεχνιομαστε το Σαββατο οι ινσομνιακ της Αθηνας (και οχι μονο) εχουν αγωνα. Θα ειμαστε απαραδεκτοι αν το ΟΑΚΑ δεν θα ειναι γεματο.

Δημοσ.

καλα, απλα εγω δεν θεωρω απαραδεκτο οποιον δεν παει. απλα πιο συγκρατημενο. το λεω απλα γιατι αυτο το οποιος δεν παει στην εθνικη ειναι απαραδεκτος μου θυμιζει πολυ σωτηρακοπουλο και ατακες περι κακομαθημενου ελληνα φιλαθλου και κατι τετοιες πιπες. ασε μας ρε σωτηρακοπουλε που για να πουλαει εσενα το προιον σου θα τραβιομαστε εμεις οπου θελετε.

Δημοσ.

Δεκτο και γι'αυτο αναδιατυπωνω το τι ειπα.

Και για να μην ξεχνιομαστε το Σαββατο οι ινσομνιακ της Αθηνας (και οχι μονο) εχουν αγωνα. Θα ειμαστε συγκρατημενοι αν το ΟΑΚΑ δεν θα ειναι γεματο.

Φιλικα

Δημοσ.

δεκτο . οχι καταλαβαινω το συναισθημα του να πας να δεις την εθνικη σου ομαδα, αλλοιμονο αλλα αυτο το σπρωξιμο απο τους δημοσιογραφους για να τα τσεπωνουν αυτοι με εκνευριζει αφανταστα.

Δημοσ.

Το να μην θες να πας σημαίνει ρεαλισμός.

Γιατί μπάλα αποκλείεται να δεις και αυτό το ξέρουν όλοι. Ούτε παίζουμε με κανένα σοβαρό αντίπαλο. Από όταν μπει το πρώτο γκολ (αν μπει) θα βαρεθείς τη ζωή σου..

Όσο για τον γκαγκά που μας καλεί να τιμήσουμε την εθνική με την παρουσία μας απλά έλεος όταν ο ίδιος δεν τιμάει την εθνική και δεν μπορεί να φροντίσει να γίνει ματς της προκοπής στην αποχώρηση του αρχηγού μας και όταν βλέπω εικόνες με σφουγγαρίστρες δεν μπορεί να βγαίνει και να μας λέει να πάμε να τους τιμήσουμε!!

Δημοσ.

Ανεξάρτητα επιπέδου μπάλας, είναι η ομάδα μας και όποιος μπορεί ας πάει δεν είναι κακό. Μήπως οι σύλλογοι μας παίζουν καλύτερη μπάλα? Εκεί δεν πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο?

Καλή επιτυχία Νορβηγία!!!!

Δημοσ.
Ανεξάρτητα επιπέδου μπάλας, είναι η ομάδα μας και όποιος μπορεί ας πάει δεν είναι κακό. Μήπως οι σύλλογοι μας παίζουν καλύτερη μπάλα? Εκεί δεν πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο?

Καλή επιτυχία Νορβηγία!!!!

εμεις παντως δεν παμε δεν ξερουμε τι κανουνε οι αλλοι οπαδοι.

Δημοσ.

Εβλεπα την Ελπιδων τωρα με την Κροατια.

ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ?

Πως θα γινει να τον παρουμε απο τον παοκ χωρις την ρητρα?:devil::devil::devil::devil::devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...