DIMITRISG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εντάξει 50 50 ήταν το ματς, και οι δυο άξιζαν να περάσουν. Εμένα μου έκανε εντύπωση που στα πέναλτι οι κοσταρικανοϊ έστελναν τη μπάλα ακριβώς κάτω από το οριζόντιο δοκάρι... Καλυτερα να φυγουμε σαν ηρωες τωρα παρα με 5αρα από την Ολλανδια πάντως. Θα πρέπει τωρα που φτασαμε ως εδώ, να μπει στο πετσί μας ότι εχουμε ομαδα και την επόμενη φορα να προχωρησουμε ενα βημα παραπάνω μπράβο στην εθνική!
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανεις δεν εχει ευθυνη για τιποτα ,συμβολαιο σου υπογραψανε οτι θα το βαλουν ? Ο προπονητης εχει ευθυνη που δεν διαχειριστηκε σωστα το παιχνιδι .. Γι' αυτό η λέξη είναι σε εισαγωγικά.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν είχα ξαναδεί την ΚΡ. Πάντως σήμερα μου φάνηκε ότι δεν κερδίσαμε την χειρότερη ομάδα του Μουντιάλ. Σε 120 λεπτά ο Καρνεζης δεν ακούμπησε μπάλα. Ο Σαντος πρέπει να ήταν πιωμενος σημερα. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 θυμαται κανεις ποιο ειναι το καλυτερο πλασαρισμα της τουρκιας σε μουντιαλ? Εχουν παιξει σε ημιτελικο νομιζω? Μου βγηκε το εθνικιστικο μου. Αν θυμαται κανεις ας απαντησει
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν ηταν αδικο το αποτελεσμα φιλε.30 λεπτα παραταση με παικτη παραπανω μια ευκαιρια εκανες. ΞΑΝΑΛΕΩ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ,ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ.Δεν γινετε να παιζουνε με δεκα και να βαζεις 4 αργους επιθετικους αντι να γεμισεις το κεντρο σου [και τα ακρα σου]με γρηγορους και δυνατους παικτες[βλεπε φετφα -ταχτσιδ] Αντε πες τα μπραβο ..
Jenkins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ρε παλικάρια, κάποιοι μπορεί να μην θέλανε να εκτελέσουν. Κακώς παίζουν στην εθνική τότε. Λιγόψυχους δεν χρειάζεται αυτή η ομάδα. Σαμαράς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, 2 πέναλτι για 3 τεχνίτες και μου βάζεις τέταρτο πέναλτι τον λασπωτήρα. Βάλε Σαμαρά να χεστεί ο τελευταίος παίχτης τους στα πόδια του, που αν το έχανε τελείωνε και το ματς...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 4 χρόνια σκλαβιά τώρα...4 χρόνια καταθλιψη... μεχρι το επόμενο Μουντιάλ...4 χρόνια. Κρίμα και άδικο..
Jenkins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 4 χρόνια σκλαβιά τώρα...4 χρόνια καταθλιψη... μεχρι το επόμενο Μουντιάλ...4 χρόνια. Κρίμα και άδικο.. θα πάρουμε το Euro, μη μασας. Επίσης μπορείς να βλέπεις Ολυμπιακό να σηκώνει τσου Λου 2
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 4 χρόνια σκλαβιά τώρα...4 χρόνια καταθλιψη... μεχρι το επόμενο Μουντιάλ...4 χρόνια. Κρίμα και άδικο.. Έχουμε Euro να πάρουμε.
anterovgaltis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η ελλαδα έπαιξε την πρόκριση για τους 8 του Μουντιάλ στα πέναλτι. Αυτό αν μας το έλεγαν κανά 15αρια χρόνια πριν θα γελούσαμε. "Δυστυχώς" μας κακομάθε το 2004. Το οποίο κράξιμο ειναι άδικο αν θυμόμαστε πράγματα πριν το euro στην Πορτογαλία. Στα πέναλτι δεν φταίει ούτε ο παίκτης που το χάνει ούτε ο τερματοφύλακας που δεν το πιάνει. Τι να πουν Μπάτζιο, τρεζεκιε, τερυ και τόσοι άλλοι δηλαδή.
daPro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πλάκα κάνεις ρε φιλαράκι να πούμε;Δίκαιο έχεις φίλε ήταν κωλοφαρδοι αλλά Κ εμείς άτυχοι. ΟΚ τώρα? Τα είπα σωστά? Δεν πειράζει Κ να ευχαριστούμε γι αυτά που μας πρόσφερε αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες...
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ισπανοι Αγγλοι και οι πελάτες Πορτογάλοι μας έβλεπαν να αποκλειόμαστε κατά τυχη στα πέναλτι. Γιατι μπορουμε.
Geosim79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 επίσης καλό θα ήταν ΟΛΟΙ μας να κρατήσουμε αυτό το πνεύμα και να μην διολισθήσουμε στα γνωστά οπαδικά έκτροπα που ταλανίζουν το εγχώριο πρωτάθλημα....και φυσικά ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης θα φέρουν και οι διοικήσεις των ελληνικών ομάδων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις