alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε τι έγινε το ποστ μου; ότι και το δικό μου...
gadg3takias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Τελικά αποδείχθηκε ότι το παιχνίδι κάθε άλλο παρά δύσκολο ήταν! Σε κάποια σημεία οι Τούρκοι ήταν λες και δεν υπήρχαν μέσα στο γήπεδο!!! Δεν περίμενα ότι θα ήταν ένα τόσο εύκολο μάτς. Και βέβαια το σκορ μας αδικεί αφού μπορούσαμε να ανταποδώσουμε άνετα την τεσσάρα που φάγαμε εδώ!
Freakster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Το καλύτερο παιχνίδι της της ομάδας εδώ και χρόνια έχω την εντύπωση. Ένα 0-3 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κορυφαίοι του αγώνα Μπασινάς και Άντζας. Μου αρεσε και ο Τοροσιδης και ο Αμανατιδης! Οντως απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουμε δει! και ο διαιτητης ηταν απιστευτα αμεροληπτος! Ολα καλα μας πηγαν! Ακομα και το δοκαρι..!
AGGELOS1974 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ελλας ολε ολε...δεν σταματω να τραγουσω ποτε..ευχαριστουμε πολυ παιδια για την νικη προκριση μεσα στην κωνσταντινουπολη...
skimnos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εντάξει το δοκάρι. θα ήταν αδικία να μην κερδίζαμε εκεί μέσα... πάντως είναι ενδιαφέρον να δείτε λίγο τι γραφόταν στα ποστ του ελλάδα - τουρκία... Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ' αυτόν τον μεγάλο προπονητή που μας έκανε από ένα ανυπόληπτο σύνολο σε ΟΜΑΔΑ...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μου αρεσε και ο Τοροσιδης και ο Αμανατιδης! Οντως απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουμε δει! και ο διαιτητης ηταν απιστευτα αμεροληπτος! Ολα καλα μας πηγαν! Ακομα και το δοκαρι..! Πάρα πολύ καλοί και αυτοί αλλά ο Άντζας ήταν αλάνθαστος όντως και ο Μπασινάς πήρε το κέντρο μόνος του, πάντα πρώτος στη μπάλα, έκανε και παιχνίδι. Ερώτηση: Ο Χαλκιάς πάντα είχε τόσο χάλια βολέ ή μόνο σήμερα το έπαθε; Έχω την εντύπωση ότι μόνο ένα μετά το 80 ήταν καλό.
Freakster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Πάρα πολύ καλοί και αυτοί αλλά ο Άντζας ήταν αλάνθαστος όντως και ο Μπασινάς πήρε το κέντρο μόνος του, πάντα πρώτος στη μπάλα, έκανε και παιχνίδι. Ερώτηση: Ο Χαλκιάς πάντα είχε τόσο χάλια βολέ ή μόνο σήμερα το έπαθε; Έχω την εντύπωση ότι μόνο ένα μετά το 80 ήταν καλό. Σημερα μου αρεσε ακομα και ο Καραγκουνης! Οντως αυτοι που αναφερεις ηταν κορυφαιοι στο γηπεδο! Τωρα που ειπες Χαλκιας, γιατι δεν επαιξε ο Νικοπολιδης; Εχει καμια σχεση με το προηγουμενο ματς με τους Τουρκους αυτο;
alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Τωρα που ειπες Χαλκιας, γιατι δεν επαιξε ο Νικοπολιδης; Εχει καμια σχεση με το προηγουμενο ματς με τους Τουρκους αυτο; ε, μάλλον. για να μην πάρουν θάρρος οι Τούρκοι.
dark_banishing Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ο τερίμ είχε κάνει και κάτι δηλώσεις του στιλ "παιδιά είδατε τον νικοπολίδη πως τα τρώει κάντε σουτ συνέχεια" πριν το ματς.
TurboJugend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Γιατί ο Ρεχαγκελ προτιμά τον Χαλκιά στους αγώνες που παίζουμε άμυνα. Θα συμφωνήσω μαζί του (και χωρίς να βλέπω το video του 1-4)
alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ο τερίμ είχε κάνει και κάτι δηλώσεις του στιλ "παιδιά είδατε τον νικοπολίδη πως τα τρώει κάντε σουτ συνέχεια" πριν το ματς. Σουτάρετε από το κέντρο, σουτάρετε από το σπίτι σας και αλλά τέτοια;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον προπονητή, μπράβο στην τούρκικη εξέδρα. Και ας ζούμε εμείς στην κοσμάρα μας ότι οι Τούρκοι είναι απολίτιστοι. Χειροκρότησε κανείς εδώ όταν μας νίκησαν;
1980 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον προπονητή, μπράβο στην τούρκικη εξέδρα. Και ας ζούμε εμείς στην κοσμάρα μας ότι οι Τούρκοι είναι απολίτιστοι. Χειροκρότησε κανείς εδώ όταν μας νίκησαν; ναι χειροκροτησε. η αντιστοιχη κερκιδα που χειροκροτησε και τους δικους μας.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 χειροκρότησε....απλά γιουχάρανε και τους δικούς μας...άδικα βέβαια.... αλλά νταξ...το 1-4 δεν χωνεύεται τόσο εύκολα...μπράβο στα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις