konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ισπανιες , Αγγλιες , Ιταλιες πανε σπιτια τους . Η Ελλαδα συνεχιζει . Αντε γεια Τωρα παιζει Κωστα Κατσουρανη - Κοστα Ρικα ..και εκλεισαν στοματα σε αυτους που μιλαγανε για ελληνικο ποδοσφαριο ,μπανανιες και μιλουσαν υποτιμητικα για την Εθνικη λεγοντας κιολας οτι σιγα μην προκριθει με 1 γκολ μονο ...Ε εβαλε 2 .. 2
gigisoni Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Παιδιά πιστέψτε το ή όχι, λένε ότι δεν είναι καλά ορατό αν ήταν πέναλντι ή όχι. Η τρίτη κάμερα δείχνει ότι δεν ήταν, αλλά από τις άλλες δύο σαν να φαίνεται ότι υπήρχε επαφή με το σώμα. Όλα αυτά στο σχολιασμό του La Deux Επίσης, το δοκάρι του Καραγκούνη, ταχύτητα 104 χιλιόμετρα την ώρα!! 1
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κοκομπλόκο πάθανε !!!! Πάμε γερά!!! η μαούνα τελικά ήταν πειρατικό καμουφλαρισμένο στη Βραζιλία!!! Στου καφέ τώρα τη χώρα φραπεδιά θα πίνουν τώρα!!!! πάμε γερα ρεεεεεεε 2
man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μεγάλη εμφάνιση Λάζαρου Χριστοδολόπουλου και Χολέμπας.Απίστευτο ματς και οι δύο 6
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κοκομπλόκο πάθανε !!!! Πάμε γερά!!! η μαούνα τελικά ήταν πειρατικό καμουφλαρισμένο στη Βραζιλία!!! Στου καφέ τώρα τη χώρα φραπεδιά θα πίνουν τώρα!!!! πάμε γερα ρεεεεεεε
Geosim79 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 προσπαθώ να θυμηθώ πότε είχαμε έστω και ένα πέτσινο πέναλτι σαν εθνική....μας το χρωστούσε η μοίρα, οπότε ας μην μιζεριάσουμε και να προσπαθήσουμε να χαρούμε την νίκη της ομάδας μας...σίγουρα δεν είμαστε Ολλανδία/Γερμανία ούτε Μεξικό/Βραζιλία....πήραμε όμως το αποτέλεσμα και σαν συνολική εικόνα σήμερα εγώ είδα μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση (δείγμα του ότι μπορούμε να παίξουμε και άλλο ποδόσφαιρο)...και αν μας καθόντουσαν τα 2 τρομερά σουτ των Καρα/Χολέ θα μιλάγαμε για πανωλεθρία των Ελαφάντων.
man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως σας αφήνω αγαπητοί insomniaks καθότι έχει εγερτήριο στις 4:45.Θα κοιμηθώ με ένα πλατύ χαμόγελο..... 3
Steve07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να βάλει Κατσουράνη μετά την εμφάνιση του Σάμαρη σήμερα. Μακάρι
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ισπανιες , Αγγλιες , Ιταλιες πανε σπιτια τους . Η Ελλαδα συνεχιζει . Αντε γεια Τωρα παιζει Κωστα Κατσουρανη - Κοστα Ρικα Μπα... Θα φάει φάπες ο Σάντος.
Cossutius. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 2 αναγκαστικές αλλαγές. 3 δοκάρια. 3 κλασικές ευκαιρίες 1 γκολ ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Δεν άξιζαν να περάσουν οι Ιβοριανοί. ΟΧΙ. Δεν έπαιξαν καλύτερα απο εμάς. 2 γαμωτελικές είχαν. Μετά απο 10 χρόνια ξανά τυχεροί. Σάντος ήσουν, είσαι και θα είσαι άσχετος. Ελπιζω να κατάλαβες πόσο καλύτερο και σταθερότερο ειναι το κέντρο σου με 2 γερά πνευμόνια και δυνατά παιδιά όπως ο Σάμαρης και ο Μανιάτης και έναν δημιουργικό χαφ έστω και αν αυτος λέγεται Καραγκούνης. Και που να μπει και ο Ταχτσιδης. Συγχαρητήρια σε ολους. 9
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Έκλεισε η μεταγραφή Σαμαρά στον Ολυμπιακό! τον διαιτητη στη σουπερλιγδα. δεν ειχανε πει θα φερουνε ξενους? μα τον θεο και την παναγια αμα δω το παλτο τον κατσουρανη μεσα θα πεταξω βραζιλια να πεθανω στις φαπες τον ταβερνιαρη https://twitter.com/DjokerNole/status/481556951177101312/photo/1 4
Cossutius. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ. 19
tzizzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗΝ βαλει κατσουρανη μεσα στο επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις