Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ισπανιες , Αγγλιες , Ιταλιες πανε σπιτια τους . Η Ελλαδα συνεχιζει . Αντε γεια Τωρα παιζει Κωστα Κατσουρανη - Κοστα Ρικα 5
Steve07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπραβο στα παιδιά! Το πήραν με την αξία τους , έπαιξαν πολυ καλά στα 2 τελευταία παιχνίδια (χωρις Κατσουράνη) Απλά έχω μια απορία .. Με Costa Rica θα παίξει ο Κατσουράνης;
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πωπω νομιζω το γονατο μου οπως πεταχτηκα, εμεινε στο πατωμα λεμε. 6
man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Την αξιζαμε αγωνιστικα αλλά δεν τα καταφεραμε αγωνιστικα. Γιατι λοιπον πρεπει να επεμβει ο διαιτητης και να μας ευνοησει καταφορα? Ναι μεν την αξιζαμε αγωνιστικα αλλά δεν ηρθε, οποτε ηρθε με σκανδαλωδη ευνοια..... Ρε σύνελθε λάθος έκανε πρώτη φορά έγινε λάθος στο ποδόσφαιρο;Εδώ ο Ρομπέρτο Κάρλος έβγαζε την μπάλα από την γραμμή με το χέρι.Αυτήν είναι η εύνοια όχι το λάθος....
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τωρα δες το καλυτερα.... Για αυτο ειπα και ξαναλεω ΜΠΡΑΒΟ! 1
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 <p>Μπραβο στα παιδιά! Το πήραν με την αξία τους , έπαιξαν πολυ καλά στα 2 τελευταία παιχνίδια (χωρις Κατσουράνη)</p> <p>Απλά έχω μια απορία .. Με Costa Rica θα παίξει ο Κατσουράνης;</p> Ας ελπίζουμε όχι. .
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Έκλεισε η μεταγραφή Σαμαρά στον Ολυμπιακό! 1
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 να κανω μια ριζοσπαστικη δηλωση. αν επεφτε εντολη να το χασει ο Σαμαρας πως θα το δεχομασταν? Παντως σιγουρα θα το θυμοντουσαν μετα απο 10 χρονια ολοι οι υπολοιποι (ελπιζω οχι στη φαση ε τους μαλακες...)
man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ισπανιες , Αγγλιες , Ιταλιες πανε σπιτια τους . Η Ελλαδα συνεχιζει . Αντε γεια Τωρα παιζει Κωστα Κατσουρανη - Κοστα Ρικα Δεν νομίζω να βάλει Κατσουράνη μετά την εμφάνιση του Σάμαρη σήμερα.
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Την αξιζαμε αγωνιστικα αλλά δεν τα καταφεραμε αγωνιστικα. Γιατι λοιπον πρεπει να επεμβει ο διαιτητης και να μας ευνοησει καταφορα? Ναι μεν την αξιζαμε αγωνιστικα αλλά δεν ηρθε, οποτε ηρθε με σκανδαλωδη ευνοια..... ΑΣΕ μας ρε φίλε. Και η Βραζιλία πήρε πετσινο απέναντι στην κροατια χωρίς να αποδείξει μέσα στο γηπεδο οτι είναι καλύτερη. Εμείς τουλαχιστον ειμασταν καλύτεροι. 2
PostHelper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν μας χεζεις ρε φίλε. Είσαι και γαυρος και σε πηραξε αυτο; Καμια σχεση! ΠΑΟΚ ειμαι και η αληθεια αληθεια. Εμενα με αφηνει μια πικρια επειδη περασαμε αδικα(λογω διαιτητη). Αλλά οκ μπορω να το δω ως μια φαση ηταν ενα λαθος εκανε, τι να κανουμε? Εξαλλου αγωνιστικα ημασταν πολυ καλυτεροι.
nasos o psaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 το κλαμα ειναι ο μαυρουλης που ειναι πισω απο τον σαμαρα και εχει το βλεμα τι? δεν εχω κανει κατι
pagratios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κλασσικοί Έλληνες πρέπει να έχουμε την πιθανότητα 1/1000(και Κατσούρ στον πάγκο) για να περάσουμε και να δούμε μεγάλο ματς. Ελπίζω να δει ο Σάντος ποιοι πρέπει να παίζουν γιατί σήμερα φάνηκε η διαφορά με κάποιους παίχτες. Μπράβο στους παίχτες μας και στην ψυχή που έδειξαν σήμερα. 4
stamatinho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπραβο Ελλαδαρα.Σε ολους συγχαρητηρια. Ειμαι πολυ χαρουμενος το αξιζαμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις