Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Έχουμε γενικότερα μια έφεση στις αρνητικές πρωτοτυπίες It's something... που λένε και στο 9gag. Κανονικά. 1
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, παίζουμε με μια σαφώς ανώτερη ομάδα, με πολύ καλύτερους παίχτες σε όλη την 11άδα, που οι περισσότεροι έχουν τεράστια Ευρωπαική εμπειρία. Υπο φυσιολογικές συνθήκες ο πιο αισιόδιοξος που έχει δει τον τροπο που παιζει η Ελλάδα θα μιλαγε για μια ισοπαλία στη καλύτερη. Εμεις πάμε για νίκη...Aθάνατη Ελλάδα :P Kαλη επιτυχία. 5
bluesattack Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, παίζουμε με μια σαφώς ανώτερη ομάδα, με πολύ καλύτερους παίχτες σε όλη την 11άδα, που οι περισσότεροι έχουν τεράστια Ευρωπαική εμπειρία. Υπο φυσιολογικές συνθήκες ο πιο αισιόδιοξος που έχει δει τον τροπο που παιζει η Ελλάδα θα μιλαγε για μια ισοπαλία στη καλύτερη. Εμεις πάμε για νίκη...Aθάνατη Ελλάδα :P Kαλη επιτυχία. Yπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα εμεναν εξω Ισπανιες, Πορτογαλλιες, Αγγλιες.Αρα ? Παμε για την προκριση
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, παίζουμε με μια σαφώς ανώτερη ομάδα, με πολύ καλύτερους παίχτες σε όλη την 11άδα, που οι περισσότεροι έχουν τεράστια Ευρωπαική εμπειρία. Υπο φυσιολογικές συνθήκες ο πιο αισιόδιοξος που έχει δει τον τροπο που παιζει η Ελλάδα θα μιλαγε για μια ισοπαλία στη καλύτερη. Εμεις πάμε για νίκη...Aθάνατη Ελλάδα :P Kαλη επιτυχία. Έχουμε πάρει euro ρε γατάκι xD
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κόστα Ρίκα, Ουρουγουάη, ή Ιταλία, ποιον θα φάμε?
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια χαρά, πήγαμε μουντιάλ, κάναμε το κομμάτι μας, άιντε στο καλό Εθνική Ελλάδος να δούμε λίγο μπαλίτσα! 5
mylo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια χαρά, πήγαμε μουντιάλ, κάναμε το κομμάτι μας, άιντε στο καλό Εθνική Ελλάδος να δούμε λίγο μπαλίτσα! είδαμε και παραδοσιακες δυναμεις του παγκοσμιου ποδοσφαίρου και πονεσαν τα ματια μας. νική 1-0 και προκριση σήμερα
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μου αρέσει που όλοι έχουν ξεγράψει την Ιαπωνία... Και ξαναλέω, η Κολομβία θα μπει τελείως αδιάφορη σήμερα. Ακόμα και να χάσει τη πρώτη θέση, θα διασταυρωθεί με τη Κόστα Ρίκα αντί για την Ουρουγουάη, κάτι που μπορεί να είναι και προτιμότερο γι αυτήν... 1
PostHelper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μου αρέσει που όλοι έχουν ξεγράψει την Ιαπωνία... Και ξαναλέω, η Κολομβία θα μπει τελείως αδιάφορη σήμερα. Ακόμα και να χάσει τη πρώτη θέση, θα διασταυρωθεί με τη Κόστα Ρίκα αντί για την Ουρουγουάη, κάτι που μπορεί να είναι και προτιμότερο γι αυτήν... To φοβαμαι φοβερα αυτο το σεναριο....
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΕΡΑ!!!! To φοβαμαι φοβερα αυτο το σεναριο.... Αποκλείτεται! Η κολομβία, είναι πρώτη ότι και να γίνει, προτείνω να ξανακοιτάξετε τα σενάρια... Το σενάριο με Κόστα Ρίκα ξεχάστε το. Και δέν θα κάτσει να χάσει, είναι θέμα prestige
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 είδαμε και παραδοσιακες δυναμεις του παγκοσμιου ποδοσφαίρου και πονεσαν τα ματια μας. νική 1-0 και προκριση σήμερα Δε ξέρω τι κάνουν οι ομάδες στις οποίες αναφέρεσαι (που καμία τους δεν είναι χειρότερη από εμάς), ξέρω μόνο ότι το μουντιάλ θα γίνει καλύτερο όταν αποχωρήσουμε και θα ήταν καλύτερο αν δε λαμβάναμε μέρος σε αυτό. Και δεν το λέω (μόνο) εγώ, άλλοι οι φίλαθλοι και δημοσιογράφοι των υπολοίπων χωρών, όπου και να κοιτάξεις. 2
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς. Που παμε με Σαμαρα μπροστα κ Λαζαρο 1
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αποκλείτεται! Η κολομβία, είναι πρώτη ότι και να γίνει, προτείνω να ξανακοιτάξετε τα σενάρια... Το σενάριο με Κόστα Ρίκα ξεχάστε το. Και δέν θα κάτσει να χάσει, είναι θέμα prestige Αμα χάσει η Κολομβία και μας κερδίσει η Ακτή, τότε έχουν κι οι δυο από 6 βαθμούς, οπότε θα κριθεί στη διαφορά των γκολ. Πιθανώς να μη κάτσει να χάσει, αλλά θα παίξει σα να είναι φιλικό... ενώ η Ιαπωνία θα τα δώσει όλα. Γι αυτο πιστεύω είναι πολύ πιθανό να το πάρει η Ιαπωνία.
salazar1991 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ένα πράγμα δεν έχω δει... την Ελλάδα να εκπροσωπεί όλον τον Ευρωπαικό νότο στην Βραζιλία... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις