nasos o psaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ναι τωρα θα ξυπνησουν με γκεκα και με 10 παιχτες
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Στο BBC μεγάλο γλέντι πάντως. Mitroglou only cost 12 million pounds, so not too big a mistake for Fulham, It's exactly what we expected. Lots of chances and shots on goal. Karagounis a great replacement for Katsouranis, he will be the one just standing there. Μου αρεσει παντως που κανουν κριτικη οι χειροτεροι glorious losers της ιστοριας του ποδοσφαιρου. (Για τους Αγγλους λεω.) 3
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για τον μητρογλου κανουν λαθος. Ειναι πολυ καλος παικτης, με ελπιδες εξελιξης απλα τους τελευταιους μηνες ειναι ατυχος. Οσο καγκουρι και να ειναι, τον υποστηριζω γιατι συνεχιζει και παλευει Ο κατσουρανης αν επρεπε να ειναι 100% στην αποστολη για βραζιλια, θα επρεπε να ηταν εμψυχωτης παγκου. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΔΙΤ Ρε Σαμαρα, μονο στο fifa πετυχαιναν αυτα που υπηρχε glitch
gigisoni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν το σκεφτείτε καλύτερα ,οι Ιάπωνες επειδή είναι μικρόσωμοι σε σχέση με τους Έλληνες είναι σαν να παίζουν με 2 παίχτες λιγότερο εξαρχής.Οπότε το καλό είναι τώρα οτι 1)Θυμώσανε οι Διεθνείς μας και παίζουνε πιο παθιασμένα και 2)Τώρα δεν χάθηκε τίποτα γιατί είναι σαν να παίζουμε με ισάριθμους παίχτες Καλά άμα θυμώσανε, εγώ στις Βρυξέλλες είμαι ασφαλής από αυτούς ή με φτάνουν;
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Θα κερδισουμε 0-2. Ενα θα βαλει ο Τοροσιδης,το αλλο δεν ξερω ποιος.
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ειναι γελοιοι οι ιαπωνες. Δεν ειναι δυσκολος αντιπαλος. Μπορουμε να τους κερδισουμε αλλα με 10 και εκτος τον μητρογλου δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχερα εφικτο
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πόσο μικρή ομάδα αυτή η ιαπωνία. Αν είχαμε λίγο στοιχειώδη ανάπτυξη και επίθεση θα το είχαμε καθαρίσει το ματς. Πρώτη φάση καλή που έκαναν στο 68
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ΣΑΝΤΟΣ αγορινος. Ανοικτό πουκαμισακι τριχουλα και χρυσό σταυρουδακι. Αγορινος Sent from my iPhone using Insomnia 1
gigisoni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Θα μας το βάλουν το γκολ και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις