Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν γινοταν να μην το ανακοινωσουν εφοσον τελειωνε το συμβολαιο του Αυτο τελείωνε μετά το Μουντιαλ βρε... Εν πάση περιπτώση. Ελπιζω να χει κεφια ο Μητρογκολ και να δημιουργησει ο Φέτφα μπας και δουμε τιποτε... 1
we_will_rise Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Όλη την θετική ενέργεια για την εθνική. Θέλω γκολ μήτρογλα Sent from my iPhone using Insomnia 2
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εγώ λέω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με Τζαβελομανιάτηδες και Σάντος, ούτε 1 ώρα για άλλο ένα ΜΑΤΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μακάρι να νικήσει η ομάδα, να μην πάει τσάμπα και το ξενύχτι. Βλέπετε κάποιοι αύριο πρέπει να σηκωθούν νωρίς για το μεροκάματο.
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν θυμαμαι να εχει ξανατυχει ολη η Ελλαδα να ειναι ξυπνια για να δει τον αγωνα ζωντανα στις.. Μια το βραδυ!! Αλλα πιστευω θα υπαρχει κακη ψυχολογια.. δεν θα παιξουμε καλα. Εχτες δεν ηταν που δυο παικτες τσακωθηκαν στην προπονηση;
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μπραβο σαντος παλι κατσουρανης, παλι με 10 θα παιζουμε.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν θυμαμαι να εχει ξανατυχει ολη η Ελλαδα να ειναι ξυπνια για να δει τον αγωνα ζωντανα στις.. Μια το βραδυ!! Αλλα πιστευω θα υπαρχει κακη ψυχολογια.. δεν θα παιξουμε καλα. Εχτες δεν ηταν που δυο παικτες τσακωθηκαν στην προπονηση; Συνηθως τετοια φαινομενα κανουν καλο παντως στις ομαδες
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παμε μωρη ομαδα. Κλειστε μας τα στόματα ρε μαγκες. Αντε να χαρουμε 1
PostHelper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Φετφατζιδης αντι για Σαλπιγγιδη και Μητρογλου αντι για Γκεκα. Παλι καλα. Μια χαρα λοιπον....
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Βλέπω σε όλα τα σαϊτς και τις σελίδες πολύ υποτίμηση για την Ιαπωνία. Γιατί όλοι είναι αισιόδοξοι οτι θα πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα απο εμάς ποιοτικά;
PostHelper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Βλέπω σε όλα τα σαϊτς και τις σελίδες πολύ υποτίμηση για την Ιαπωνία. Γιατί όλοι είναι αισιόδοξοι οτι θα πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα απο εμάς ποιοτικά; Γιατι αυτοι ειναι κοντοι και μπορουμε να τους βαλουμε 2-3 γκολ απο κορνερ και στημενες φασεις.
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τιλεμαξ εγω δε βλεπω καμια αισιοδοξια. Ισα ισα που ειμαστε πλέον πιο προσγειωμενοι σπο ποτε. Τα μμε ειτε κανουν τη δουλεια τους ειτε προσπαθούν να ανεβασουν λιγο τη ψυχολογια... Και ναι ΚΑΙ ΟΙ 3 ομαδες ειναι καλυτερες απο εμας. Το ξεραμε απ την αρχη.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν εχει σημασια, αν οι αλλοι ειναι καλυτεροι. Ας παιξουν οι δικοι μας με καρδια,να το παλεψουν κι ας χασουν, μαχομενοι ομως! (αλλωστε τι εχουν να χασουν?)
Antwni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νύσταξα... Αργούμε; Και άμα δεις την μπάλα που θα παίζουμε, δεν νομίζω ότι θα γλυτώσεις τον ύπνο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις