NikosFE Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μόλις τελείωσε ο μαγνητοσκοπημένος τελικός του Euro 2004. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! Αντε και του χρονου τωρα!!!
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ του ποδοσφαίρου είμαι αλλά την Εθνική του μπάσκετ την βλέπω. Από το ημίχρονο και μετά βέβαια γιατί δεν το αντέχω το μπάσκετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Όταν δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι καλό από το παρον αναφέρουμε από το παρελθον μάλλον...Εμένα με εκνευρίζει πάντος αυτό... BTW δεν σε τιμάει....σε τιμεί.. 1) Μισοπεθαμένοι οι Τούρκοι; What the f... are you talking about? Είναι ομαδάρα! Είχε φτάσει και στους 4 του παγκόσμιου κάποια στιγμή 2) Τι εννοείς ότι δεν έχουμε κάτι καλό από το παρόν; Καταπληκτικό είναι το παρόν, τα πάμε πάρα πάρα πολύ καλά. Έχουμε στατιστικά καλύτερα και από μεγαλύτερες ομάδες από εμάς. Πριν 1 και 1/2 χρόνο διεκδικήσαμε να μπούμε και στο παγκόσμιο. Τι άλλο θέλουμε. Πολύ καλά! Μερικοί δεν είστε μαθημένοι να υποστηρίζεται μικρές ομάδες και να καταλαβαίνετε τη θέση σας σε ένα παιχνίδι.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μόλις τελείωσε ο μαγνητοσκοπημένος τελικός του Euro 2004. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! πρεπει να ειναι καποιος πολυ μαζοχιστης για να αντεξει να ξαναδει αυτα τα παιχνιδια
slim_shady Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 πρεπει να ειναι καποιος πολυ μαζοχιστης για να αντεξει να ξαναδει αυτα τα παιχνιδια Οντως...με βερνικο να περιγραφει...:mrgreen:
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 πρεπει να ειναι καποιος πολυ μαζοχιστης για να αντεξει να ξαναδει αυτα τα παιχνιδια Να σου πω τώρα τι πρέπει να είναι κάποιος για να σχολιάζει κάποιον που τα βλέπει;
Steven Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 1) Μισοπεθαμένοι οι Τούρκοι; What the f... are you talking about? Είναι ομαδάρα! Είχε φτάσει και στους 4 του παγκόσμιου κάποια στιγμή Γκουχ γκουχ.. Μη λες τέτοια και τα ακούσει κανεις προς τα έξω... Τότε που πήγαν στους 4 είχαν ομαδάρα... Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πτώματα.... 2) Τι εννοείς ότι δεν έχουμε κάτι καλό από το παρόν; Καταπληκτικό είναι το παρόν, τα πάμε πάρα πάρα πολύ καλά. Έχουμε στατιστικά καλύτερα και από μεγαλύτερες ομάδες από εμάς. Πριν 1 και 1/2 χρόνο διεκδικήσαμε να μπούμε και στο παγκόσμιο. Τι άλλο θέλουμε. Πολύ καλά! Άμα είσαι πραγματικός πρωταθλητής Ευρώπης γενικά δεν νοείται να μην προκριθείς μετά από 2 χρόνια στο παγκόσμιο...Είναι ψιλοκουφό η ομαδα που είναι καλύτερη στην Ευρώπη να είναι ξέρω γω 30η στον κόσμο.... Και μήπως είδες την κωλοφαρδία μας λίγο στον όμιλο που είμαστε? Άκου τι γίνεται στους άλλους ομίλους.: Όμιλος 1: Πορτογαλία, Πολωνία, Σερβία Όμιλος 2: Γαλλία, Ιταλία, Ουκρανία Όμιλος 4: Γερμανία, Τσεχία Όμιλος 5: Αγγλία, Κροατία, Ρωσσία Όμιλος 6: Σουηδία, Ισπανία, Β. Ιρλανδία Όμιλος 7: Όλλανδία, Ρουμανία Αυτές λοιπόν είναι οι ομάδες που παίζουν για τις πρώτες θέσεις... Για ρώτα τον εαυτό σου αμα είμασταν σε έναν απο αυτούς τους ομίλους σε ποιον θα είχαμε έστω και μια ελπίδα να περάσουμε.... Απαντάω εγώ... Μόνο στον 7ο κάτι πάει και έρχεται αλλά και πάλι πρέπει να πάρεις και μια Ολλανδία έτσι.. Στους υπόλοιπους είσαι χαμένος πριν πατήσεις το χορτάρι με την σημερινή ομάδα..., μιας και ο καθένας έχει στάνταρ 2 ομάδες αρκετά καλύτερες απο σένα... Και μιλάω για πρόκριση έτσι, δεν μιλάω για μια αξιοπρεπή πορεία στην 3η θέση του ομίλου ας πούμε, γιατί συγγνώμη όταν παίρνεις την κούπα και λες οτι έχεις και ομάδα γαμω το κερατό μου ΠΡΕΠΕΙ να περάσεις στους τελικούς... Και τι έκατσε σε εμας...Τουρκία και Νορβηγία...που και οι 2 είναι πολύ πολύ χάλια σε σχέση με αυτά που ήταν πριν λίγα χρονάκια...και αυτος είναι και ο μόνος λόγος που αυτή τη στιγμή είμαστε στην πρώτη θέση, χρωστώντας και με τους 2 παιχνίδια στις έδρες τους....
dark_banishing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και μήπως είδες την κωλοφαρδία μας λίγο στον όμιλο που είμαστε? (...) Και τι έκατσε σε εμας...Τουρκία και Νορβηγία.. Είσαι λάθος. Στην κλήρωση είμασταν στο γκρουπ με τις καλύτερες ομάδες, ως πρωταθλητές ευρώπης, και για αυτό έχουμε ευκολότερο όμιλο. Οπότε δεν είναι καθόλου κωλοφαρδία. Το δικαιούμασταν με βάση αυτό που πετύχαμε.
Steven Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το ξέρω...Όμως κοίτα τους άλλους ομίλους... Όπως είπα εκτός από τον 7ο υπάρχουν πάντα 2 πολύ μεγάλες ομάδες και άλλη μια που θεωρητικά είναι κοντά στο δικό μας επίπεδο έτσι... Δεν ξέρω και απέξω τους ομίλους δυναμικότητας, αλλά ας υποθέσουμε ότι εμεις πήραμε τη θέση τηε μιας πολύ μεγάλης ομάδας η δεύτερη μεγάλη ομάδα που είναι? Η Τουρκία να υποθέσω ότι μας κληρώθηκε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας έτσι... Εε συγγνώμη αλλά αυτό είναι κωλωφαρδία όταν κάλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε με Κροατία ή Σουηδία ή Τσεχία ή Γαλλία ή Πολωνία....(θεωρώ ότι αυτές οι ομάδες ήταν στο 2ο group δυναμικότητας...) Και η 3η ομάδα είναι η Νορβηγία σωστά... Και οι υπόλοιπες 3ες είναι κατα κύριο λόγο καλύτερες από τη Νορβηγία....(Σερβία, Ρωσσία, Β. Ιρλανδια) Γενικά η τύχη είναι με το μέρος μας αυτά τα χρόνια...και πάλι δεν προκριθήκαμε στο παγκόσμιο, που είχαμε και πάλι εύκολο όμιλο....Η ομάδα του Euro έχει γεράσει απίστευτα... όταν μας εγκαταλείψει και η τύχη να δείτε κάτι σαβούρες που θα έρχονται....
skimnos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ...όταν μας εγκαταλείψει και η τύχη να δείτε κάτι σαβούρες που θα έρχονται.... "Ο καθένας παίρνει ότι δικαιούται" Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, μια χαρά χαρούλα πάμε!
dark_banishing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Γενικά η τύχη είναι με το μέρος μας αυτά τα χρόνια...και πάλι δεν προκριθήκαμε στο παγκόσμιο, που είχαμε και πάλι εύκολο όμιλο....Η ομάδα του Euro έχει γεράσει απίστευτα... όταν μας εγκαταλείψει και η τύχη να δείτε κάτι σαβούρες που θα έρχονται.... Η τύχη όντως είναι μαζί μας. Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα όμως, δεν είναι γερασμένη. Απλά δεν μπορούμε να παίρνουμε κάθε μέρα το ευρωπαϊκό. Ας στηρίξουμε την ομάδα τουλάχιστον, για να φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Πάντως εκτός των άλλων, πιστεύω ως πρωταθλήτρια ευρώπης μας σπρώχνει και η διαιτησία. Κάτι πέναλτι με τις μικρότερες ομάδες που πήραμε ήταν και δεν ήταν, και κάποια άλλα δεν ήταν καθόλου. Γενικά η διαφορά από την αποτυχία ως την επιτυχία είναι μικρή. Μια ισοπαλία με μια μικρή ομάδα όπως πήγε να γίνει στο τελευταίο ματς αλλάζει τα πάντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 1) Δεν αντέχω τη λογική όταν κάνουμε κάτι καλό να λέμε ότι είναι από τύχη ενώ όταν τα πράγματα πάνε άσχημα είναι πάντα από κακό σχεδιασμό, άχρηστους παίχτες, προπονητή κτλ και ποτέ από τυχαίο αποτέλεσμα. Και στο παιχνίδι με την Τουρκία αν το θυμάται κανείς πια, δεν παίξαμε τόσο άσχημα. Είχαμε 2+ ευκαιρίες τετ-α-τετ που πήγαν χαμένες, οι Τούρκοι είχαν 2 σουτ της απελπισίας που μπήκαν γκολ. Τι να λέμε τώρα; Ότι παίξαμε χάλια και φριχτά; Άντε να δεχθώ ότι δεν ήμασταν καλύτεροι (που και αυτό χωράει συζήτηση), αλλά αυτή τη τραγικοποίηση και το πόσο χάλια εμφανίζεται η ομάδα, δεν την καταλαβαίνω. Στο παγκόσμιο θυμάται κανείς ΠΩΣ δεν προκριθήκαμε; Το παιχνίδι εντός έδρας με την Ουκρανία το θυμάται κανείς πως το χάσαμε; Παίξαμε πολύ καλύτερα, ναι ή όχι; Εκεί όμως δεν είναι τύχη. Μόνο οι επιτυχίες είναι τύχη. 2) Δε θα ήταν τόσο πρόβλημα να πέφταμε με μεγάλες και δύσκολες ομάδες. Μας ταιριάζουν καλύτερα γιατί παίζουμε με τα νεύρα τους. Καθόμαστε στην άμυνα μας, ανοίγουμε τη δική τους και όλα καλά. Τώρα που παίζουμε με μικρότερες, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο που δε μας ταιριάζει.
DukeM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ξαναείδα σήμερα τον τελικό ρε γμτ και συγκινήθηκα. Παιδιά εντάξει, επειδή την έχω βαρεθεί την συζήτηση περί τύχης/ομάδας/μουντιαλ/παικτών/ανανέωσης κτλπ κτλπ κτλπ 3 χρόνια τώρα, ένα πράγμα ξέρω: Αυτή η ομάδα και οι παίκτες του 2004, για όποιο λόγο νομίζει ο καθένας (λίγη σημασία έχει), έδωσε τέτοια χαρά και υπερηφάνια στην Ελλάδα και στον Ελληνα, που ούτε καν την είχαμε ονειρευτεί ποτέ. Αυτούς τους παίκτες, ότι και αν έκανα μετά και ότι και αν κάνουν, μόνο ευχαριστώ μπορούμε να τους λέμε. Εγώ προσωπικά δεν τους έχω ξαναβρίσει από τότε και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν. Δεν λέω να διαλύσουμε τελείως και να γίνουμε σάκος του μποξ σαν Εθνική όπως παλιά αφού πήραμε το Euro και δεν θέλουμε τπτ άλλο, αλλά για αυτό τους το κατόρθωμα, από εμένα έχουν ασυλία και ας κάνουν 100 γκέλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις