Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ομάδες από δυνατότητες ήταν περίπου ισάξιες.

Πρώτα απόλλα τραγικός ο Σάντος που ξεκίνησε τον γκέκα, και που δεν έβαλε τον καραγκούνη κατευθείαν στο 2ο ημίχρονο.

Μετά το 2-0 ουσιαστικά τελείωσε. Η ομάδα έπαιξε λίγα λεπτά δυνατά από αντίδραση στο γκολ αλλά μετά τέλος. Και όταν είσαι 2 γκολ πίσω τι να σου κάνουν και οι αλλαγές.

Επίσης ήμασταν και άτυχοι διότι και τα 2 γκολ μαλακισμένα ήταν, και φταίει και η άμυνα, και ο καρνέζης και η κωλοφαρδία της κολομβίας.

Θα μπορούσαμε μέχρι και να είχαμε νικήσει αν έμπαινε ένα γκολ πιο νωρίς, απλώς δεν βγήκε καθόλου το ματς

Δημοσ.

23 υπερτυχεροί κερδίζουν δωρεάν διακοπές κάθε 4 χρόνια στο Μουντιάλ. Μια ευγενική προσφορά της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

• Like 4
Δημοσ.

Οποιος έχει παρακολουθήσει Εθνική , θα έχει παρατηρήσει ότι το παιχνίδι μας ήτανε πάντα τσουκου-τσουκου γκοαλ , με κάτι Λετονίες και Ρουμανίες. Πασχίζαμε να βάλουμε γκολ.

Πιο βαρετό παιχνίδι δεν υπάρχει απο αυτ΄οτης Εθνικής , χωρις πάθος και χωρίς ρυθμό και ορμητικότητα.

Έτσι όμως δεν πας Μουντιάλ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος λογικός άνθρωπος , ο Σαμαράς ΓΙΑΤΙ θεωρείται καλός παίχτης ρε παιδιά? Πείτε μου έναν λόγο.

Το παιδί αυτό είναι πιο αργό και απο την αργοπορία , και κάποιος πρέπει να του πει ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα , όχι άθλημα για κομμώτριες.

Του λείπει ποδοσφαιρική τεστοστερόνη , του λείπει το νεύρο , η γρήγορη κίνηση , η ένταση............Το παλικάρι μέσα στο γήπεδο είναι κομμώτρια , δεν είναι καν άντρας (ποδοσφαιρικά...)

Επίσης κάποιος να μου εξηγήσει , γιατί προτιμάμε την κομμώτρια αντί του Μήτρογλου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...