Mirlogria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εφόσον περνάνε 2,μπορούμε να μιλάμε πιστεύω για σίγουρη παρουσία στα τελικά του επόμενου Euro... Υ.Γ. Τρέχουμε ένα απίστευτο σερί κωλόφαρδων κληρώσεων που δεν ξέρω πότε θα σταματήσει! 1
Cossutius. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Σάντος φευγει (με το καλό και να μας γράφεις). Υποψήφιους ποιους έχουμε?
HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γνώμη μου ότι ήταν λάθος η διαπραγμάτευση με τον Σάντος τη δεδομένη στιγμή . Μετά το Μουντιάλ έπρεπε να γίνει θέμα, τουλάχιστον δημόσια. Έτσι η ομάδα πάει Μουντιάλ με προπονητή ήδη παραιτημένο. Κακή ψυχολογία. 3
linuslost Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αςτον διωξουμε απο τωρα τον Σαντος και να αναλαβει ο νεος προπονητης ενοψει Μουντιαλ!
Ison_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γνώμη μου ότι ήταν λάθος η διαπραγμάτευση με τον Σάντος τη δεδομένη στιγμή . Μετά το Μουντιάλ έπρεπε να γίνει θέμα, τουλάχιστον δημόσια. Έτσι η ομάδα πάει Μουντιάλ με προπονητή ήδη παραιτημένο. Κακή ψυχολογία. Συμφωνώ. Αν και νομίζω ότι έπρεπε να σιγουρευτούν αν θέλει να μείνει ή όχι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για να επιλέξουν τυχόν νέο προπονητή. 2
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ο Αβρααμ ακομη και στο φιλικο ειναι πια παλαιμαχος ποδοσφαιριστης. Δεν κανει για το κεντρο αμυνας πλεον. Του χει φυγει η εκρηξη κααι η ταχυτητα. Τον περνανε σα σταματημενο
sl028 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για πλάκα μας είχαν οι Κορεάτες. Φαντασου Ιαπωνια Κολομβια, Ακτη Ελεφαντοστου.
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ας μην βιαζόμαστε, αν και τα μαντάτα ήδη μισοφαίνονται. Αχρείαστο φιλικό, στο τέλος της σεζόν , με την μάχη για την Ευρώπη ακόμα ανοιχτή, τα πλεϊ όφ μπροστά. Αγγαρεία κάνανε , σε αντίθεση με τους Κορεάτες που με εντελώς άλλη νοοτροπία παίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο ακόμα και σε φιλικά.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ΝΑΙ ΡΕ ΘΗΡΙΑ!!! Με 9 παίχτες έκαναν το 0-1, 2-1 !!!http://www.sport24.gr/multimedia/video/ellada_k21_-_toyrkia_k21_2-1_highlights.2675169.html 2
Daemonos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο τσουρέκι στη Ν.Κορέα είναι αυτό του Τέρκεν-Λι Σε δημοσιογραφικά αντίποινα στον επόμενο αγώνα με την Ν.Κορέα θα πάρουμε στον πάγκο παίχτη με το όνομα Κωνσταντογεωργόπουλο
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδακια μια ερωτηση για τους ειδημονες. Ο τατος γιατι δε παιζει εθνικη? Οσο και αν εχει αντιπαθειες απο καποιους αυτος ο ποδοσφαιριστης ειναι ποιοτικοτατος και ακομα και στην κακη του μερα ενας απο τους πιο κοντρολαρισμενος σε κινησεις ελληνες ποδοσφαιριστες. Εχει πασα σουτ και δημιουργει. Μας χαλαει? Αυτα απο ενα φιλαθλο του Οφη να μη ξεχνιομαστε 1
Crash_Batic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδακια μια ερωτηση για τους ειδημονες. Ο τατος γιατι δε παιζει εθνικη? Οσο και αν εχει αντιπαθειες απο καποιους αυτος ο ποδοσφαιριστης ειναι ποιοτικοτατος και ακομα και στην κακη του μερα ενας απο τους πιο κοντρολαρισμενος σε κινησεις ελληνες ποδοσφαιριστες. Εχει πασα σουτ και δημιουργει. Μας χαλαει? Αυτα απο ενα φιλαθλο του Οφη να μη ξεχνιομαστε Καλα,ας σταματησουν επιτελους να παιζουν κατι Τζιολιδες,Κατσουρανιδες,Χριστ/πουλοι,Σαμαραδιδες και λοιποι και μετα βλεπουμε για τον Τατο και τον καθε Τατο.. 1
Thinart Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά η Εθνική είναι ήδη πίσω στο σκορ...
Costakiss Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα φέτος για την ομάδα παιδιά. Θα ήθελα να πάω όμως γήπεδο. Σκέφτομαι ήδη συνθήματα. Πήρα μερικές ιδέες από http://pestosynthima.gr/ αλλά λέω να κατεβάσω και εγώ ένα. Πείτε καμιά ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις