Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ε ποια ειναι δηλαδη ? Η Αλγερια η η Νιγηρια ? Εννοειται οτι ειναι η Ακτη Ελεφαντοστου... Η Ιαπωνια ειναι πολυ δεμενη ομαδα με Τζακερονι στον παγκο κ τρεχει απειρα οπως ολες οι Ασιατικες ομαδες Το θεμα ειναι οτι ολες οι ομαδες εκτος απο εμας παιζουν επιθετικα αρα θα εχουν αυτες το "βαρος" του να κανουν παιχνιδι κ αυτο μας ευνοει .
Anorymous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 απο τις καλύτερες κληρώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε!! Δεν νομιζω να πεφταμε στον 5ο ή στον 8ο να πω οκ
stavros88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι ευκολος ο ομιλος,ουτε καν βατος.Απλα δεν εχει το μεγαλο ονομα 2
CROM271 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω προς στιγμην χαρηκα με την κληρωση και ειπα παλι κωλοφαρδοι σταθηκαμε. Με μια δευτερη ματια ομως ειναι ισως απο τις πιο δυσκολες κληρωσεις που μπορουσε να μας τυχει. Σιγουρα δεν εχουμε το τεραστιο ονομα στον ομιλο αλλα συνολικα ο ομιλος ειναι πολυ δυνατος. Και για να μην τα αναλυω εγω παραθετω ενα αρθρο με το οποιο συμφωνω ως επι το πλειστον... http://www.gazzetta.gr/football/article/566597/isos-i-heiroteri-klirosi 1
Ison_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Mου αρέσει ο όμιλος μας. Δεν είναι τέρμα δύσκολος ώστε να μη μπορείς να περάσεις, αλλά κι ούτε εύκολος ώστε να αναπαυθείς στη σιγουριά σου. Με την σταθερότητα που δείχνει η εθνική, ακόμα και τελευταίοι να βγούμε, θα γίνει με πολύ αξιοπρεπή αποτελέσματα.
Crash_Batic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για να προσπαθησουμε για το καλυτερο παμε με στοχο να περασουμε στους 16..Οι ομαδες ειναι πολυ καλες απλα λειπει το μεγαλο ονομα..Θα δειξει μεχρι τοτε,ειναι πολυ νωρις ακομα..
Ison_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην ξευτιληστούμε πάμε πάλι; Όχι φυσικά, απλά η μετριοφροσύνη ποτέ δεν έβλαψε.
Demon13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για να προσπαθησουμε για το καλυτερο παμε με στοχο να περασουμε στους 16..Οι ομαδες ειναι πολυ καλες απλα λειπει το μεγαλο ονομα..Θα δειξει μεχρι τοτε,ειναι πολυ νωρις ακομα.. Και εγώ που νόμιζα οτι πάμε για να το σηκώσουμε λάθος πρέπει να έκανα
Crash_Batic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ που νόμιζα οτι πάμε για να το σηκώσουμε λάθος πρέπει να έκανα Ουτε να το σηκωσουμε παμε,αλλα ουτε να ξεφτυλιστουμε.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οι φωνές είναι του Θέμη Καίσαρη που τράβαγε και το βίντεο.Ανεπανάληπτες στιγμες 1
DKNI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλούτσικη η κλήρωση για το Euro.Τι καλουτσικη? Παραγγελια ηταν Περνανε 2 και ο καλυτερος 3ος Και απο το pot 3 σου τυχαινει η Φιναλναδια (ενω ειχε 3-4 σοβαρες ομαδες μεσα) ενω απο το pot2 που ειχε περισσοτερες και εχοντας μεινει Κροατια-Δανια-Σουηδια-Ουγγαρια σου τυχαινει...η Ουγγαρια που ομαδα ειχε πριν 50 χρονια Η καλυτερη κληρωση 2
Ison_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 H κλήρωση ήταν πολύ καλή. Αλλά και κακή να ήταν, η σταθερότητα στα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα, σου επιτρέπει να μην ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις