zizu10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Είναι τώρα ομάδα αυτή η Ρουμανία; Είναι άμυνα αυτή; Είναι κέντρο; Είναι επίθεση; Αυτό είναι το προφανές. Μέχρι που ακούς το μέντορά του τον Αλέ να λέει τα ίδια και καταλαβαίνεις... τα πιστεύει! Πραγματικά κι εγώ απορώ που άκουγα ότι με αυτή την ομάδα δεν έχουμε πιθανότητες, τίποτα δεν είναι σίγουρο και μπλα μπλα μπλα... Μένουν 45' και μπορούν να συμβούν τα πάντα στο ποδόσφαιρο αλλά με αυτά που έχω δει ως τώρα, τα 4 γκολ σε 2 αγώνες μας αδικούν!! Ο Μήτρογλου είναι το πιο δυνατό χαρτί της εθνικής στην επίθεση και οι κάθετες περνάνε για πλάκα... 1
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καθαρο το γκολ του Μητρογλου, ολα τα λεφτα η πασα του Καραγκουνη....επικη ηταν η αντιδραση του Ρουμανου που τον καλυπτε, που ετρεξε να τραβηχτει για να λειτουργησει η παγιδα-offside και με το που καταλαβε οτι αργησε, σκυβει κατω πιανει το προσωπο του και μετα βαζει τα χερια πισω απο το κεφαλι πριν καν μπει το γκολ
Demon13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Κάποιοι έχουν μπερδέψει (τα 2 γνωστά τρολ που γυρίσαν ξαφνικά και ο ένας με άλλο acc) το νήμα της εθνικής με του γάβρου. Δεν θα ανοίξω διάλογο στις προκλήσεις. Σέβομαι το νήμα. Oσο για τον Γεωργίου, όσοι δεν ξέρετε δεν μπορείτε να καταλάβετε
Demon13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι ήταν αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θεέ μου. Ούτε β κατηγορία
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Να κάτι που δεν βλέπεις συχνά. Ultra fail. Sent from my iPhone using Insomnia
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 <p>Κάποιοι έχουν μπερδέψει (τα 2 γνωστά τρολ που γυρίσαν ξαφνικά και ο ένας με άλλο acc) το νήμα της εθνικής με του γάβρου. Δεν θα ανοίξω διάλογο στις προκλήσεις. Σέβομαι το νήμα.</p> <p> </p> <p>Oσο για τον Γεωργίου, όσοι δεν ξέρετε δεν μπορείτε να καταλάβετε </p> Εσυ αναφερθηκες στον καγκουρα να τον ξεχάσουμε επειδή γυρισε το στοπερ που παίζει στην Τοτεναμ. Δεν αναφέρθηκε κανεις για τον γαυρο που λες. Για τον Μητρογλου μιλησες, για τον Μητρογλου σου απαντησα. Και εγώ και αλλα 3 ατομα. Εσυ βάζεις μεσα στην συζήτηση τον Γαυρο οχι εμείς
tritonas00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σε αντιθεση με το κωλοφαρδο γκολ το δικο μας
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πρόστιμο και στους δυο που ήταν στη φάση. Χθες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εσυ αναφερθηκες στον καγκουρα να τον ξεχάσουμε επειδή γυρισε το στοπερ που παίζει στην Τοτεναμ. Δεν αναφέρθηκε κανεις για τον γαυρο που λες. Για τον Μητρογλου μιλησες, για τον Μητρογλου σου απαντησα. Και εγώ και αλλα 3 ατομα. Εσυ βάζεις μεσα στην συζήτηση τον Γαυρο οχι εμείςBρε καλως τον. Back from hell επρεπε να βαλεις nickname btw στα ποσα account καιγεσαι?! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις