firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τώρα ανοιχτείτε!Το σημαιάκι που το πήγε; :D
Basilisc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Η χαρά της κάθετης πάσας είναι οι Ρουμάνοι. Δεν μπορεί να χαθεί η πρόκριση από αυτούς.
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έχουμε πουθενά τη... προφητεία του Γεωργίου; 1
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Να δουμε ανάλυση τωρα για κωλοφαρδα γκολ-αυτογκολ κτλ.. Τον ξεχασαμε ηδη τον καγκουρα.. Παντως το βλεπω 0-3 το παιχνίδι με χατ τρικ του ξεχασμένου καγκουρα
Cossutius. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Είμαστε πολυ κοντά! Μόνο με αυτοκτονία το χάνουμε! Σαφώς ανωτέρη ομάδα η Ελλάδα, προσεκτικοί όλοι, καμία επιπολαιότητα. Τεράστιος Καραγκουνης φυσικα! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 <p>Έχουμε πουθενά τη... προφητεία του Γεωργίου;</p> Τι ειχε πει;
man of steel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Το είχα πει από την Παρασκευή ότι η Εθνική σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια.Εκτός από το πρώτο τέταρτο το ματς το διαχειριζόμαστε με ρυθμό περιπάτου.Τόσο εύκολη διαχείριση αγώνα από την εθνική έχω χρόνια να δω΄.Και όντως σε αγώνες τύπου Λιχνεστάϊν δεν μπορείς να βρεις κίνητρο ωστόσο και στα δύο ματς με τους Ρουμάνους είμαστε εξαιρετικοί.
daPro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά παίζουμε μετά το 20...αλλά κ οι ρουμανοι είναι κλαιν μαιν...
Dropsreef Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι ειχε πει; καμία μαλακία/τρολιά ως συνήθως για να ανεβάσει τον αριθμό των εισερχόμενων κλήσεων. 3
PostHelper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα γυρνάει και το βασικό τους CB που παίζει tottenham οπότε ξεχάστε τον κάγκουρα. Θα κάνει αλλαγή και στο τέρμα είπε.Ο Γεωργίου τα είπε. Μεταμορφωμένη θα είναι η Ρουμανία. Αλλα νομίζω δεν φτάνει. Τον ξεχασαμε τον Μητρογλου! Συμφωνω!!!! Γυρναει το βασικο τους CB!!!!! Ξεχναμε Μητρογλου. Ειναι μεταμορφωμενη η Ρουμανια! Γυρναει το βασικο τους CB!!
man of steel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Στο 1ο παιχνίδι ήταν έτσι. Σήμερα γυρνάει και το βασικό τους CB που παίζει tottenham οπότε ξεχάστε τον κάγκουρα. Θα κάνει αλλαγή και στο τέρμα είπε. Ο Γεωργίου τα είπε. Μεταμορφωμένη θα είναι η Ρουμανία. Αλλα νομίζω δεν φτάνει. Όπως πάντα μέσα έπεσες.Εμπεριστατωμένη ανάλυση....
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Είναι τώρα ομάδα αυτή η Ρουμανία; Είναι άμυνα αυτή; Είναι κέντρο; Είναι επίθεση; καμία μαλακία/τρολιά ως συνήθως για να ανεβάσει τον αριθμό των εισερχόμενων κλήσεων. Αυτό είναι το προφανές. Μέχρι που ακούς το μέντορά του τον Αλέ να λέει τα ίδια και καταλαβαίνεις... τα πιστεύει! 1
man of steel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Είναι τώρα ομάδα αυτή η Ρουμανία; Είναι άμυνα αυτή; Είναι κέντρο; Είναι επίθεση; Σοβαρά τώρα φίλε μου σύνγαυρε περίμενες απειλή από αυτούς όπως τους είδες μέσα στο Καραϊσκάκη;Από μλκ μας δεν τους ρίξαμε 5 1
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ήταν οφ σαιντ το γκολ του μήτρογλου? Δεν είδα καθαρό replay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις