firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ενδεκάδα ξέρουμε? Δεν ανακοίνωσε κάτι ακόμη ο Κατσουράνης. :P
PostHelper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ΜΗΤΡΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! 1-0 Παροτι μας εχει διαλυσει και κραταει τον Ολυμπιακο πρωτο πρεπει να ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στον κοσμο με αυτο το γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μισό μέτρο μπροστά, μισό πίσω, μην το κάνουμε θέμα.
Dropsreef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ΜΗΤΡΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! 1-0 Παροτι μας εχει διαλυσει και κραταει τον Ολυμπιακο πρωτο πρεπει να ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στον κοσμο με αυτο το γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D To έπαιξες στοίχημα μωρή λουλούκα Γιατί δεν βάζει Γκέκα κορυφή ;; edit: Θυμήθηκε εποχές Παναθηναϊκού ο Καρνέζης
PostHelper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι δυνατον. Αυτον τον Τοροσιδη ή τον Παπασταθοπουλο(οποιος εκανε το φαουλ) θα τον πνιξω!!!! Δεν γινεται να κάνεις φαουλ εκει περα χωρις λογο την ωρα που ο αλλος εχει πλατη στην ακρη του γηπεδου!!!!!! ΕΛΕΟΣ! Και ο Καρνεζης για τα πανηγυρια η εξοδος του.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μλκια γκολ τελειως γκολ!! το ξανα λεω η αμυνα τους ειναι τραγικη
PostHelper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 To έπαιξες στοίχημα μωρή λουλούκα Οχι. Ποτέ δεν παιζω ομαδες που υποστηριζω. Απλως ειμαι μεγας φαν της εθνικης Ελλαδας. Να 'τος παλι ο Σαλπιγγιδης!!!!!!!!!!!!!! Αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Ελα ενα 4-1 να τελειωνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις