Cossutius. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γκοοοοοοοολ! Αι στο λουτσο Sent from my iPhone using Insomnia
PostHelper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ε πιαααααααααααα! Δεν χανοταν αυτο!!!!! Αντε και ενα 0-2 να τελειωνουμε.
Cossutius. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπες μωρή νινιτιδαααα!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Str Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 1. O Μήτρο είναι γνωστό ότι τα παστελώνει... μέχρι τώρα έλεγα: "τι έγινε? του φαίνονται πολύ εύκολα και δεν έχει βάλει κανένα?" 2. Ο Κονέ δεν κάνει (αν παίζει γενικά έτσι... δεν τον έχω δει σε άλλα παιχνίδια) 3. Πιο χαζός από Χολέμπας, πεθαίνεις 4. Οτι θα έβλεπα την εθνική μας να είναι τόσο ανώτερη από άλλη ομάδα δε θα το πίστευα ποτέ... να τη βλέπω να παίζει και με σύστημα "ΓΙΩΩΩΩΜΑ ΓΙΩΩΩΩΩΡΡΡΓΓΓΓ'!!" είναι απολύτως λογικό...
Cossutius. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χριστοδουλο δεν είχε περιστέρια εκεί ρε Sent from my iPhone using Insomnia
PostHelper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα τι θα ελεγες εσυ.. ελεος ομως ρε βαζελια έλεος... μαθε τωρα για τον μητρογλα που παιζει.. Καλα εσυ εισαι συνεχως στον κοσμο σου. Στον κοσμο της αντιπαραθεσης. Σε τρεφει. Για αυτο κ σε αγνοουνε ολοι απο οτι καταλαβα και το ιδιο θα κανω και εγω.
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σταμάτα ρε Σωτηρακό, σταμάτα το γυφτογλύψιμο! Παίξτε λίγο μπαλίτσα ρε άχρηστα. Έλα παλικάρια μου. Άντε παιχταράδες μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις