vlachaquito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ο σταφυλιδης ειναι μακραν το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα. Φετος εκανε μια χρονια φανταστικη. Κανονικα, και με τις λυσεις που εχουμε στην Ανδρων, επρεπε να παιξει αυτος βασικος στο Euro...
benign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μπορει να βρει καποιος το βιντεο του προηγουμενου αγωνα Πορτογαλια-Ελλαδα?
linuslost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ο σταφυλιδης ειναι μακραν το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα. Φετος εκανε μια χρονια φανταστικη. Κανονικα, και με τις λυσεις που εχουμε στην Ανδρων, επρεπε να παιξει αυτος βασικος στο Euro... Α ναι,πως και δεν το ειχαμε σκεφτει νωριτερα???
maestros134 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Τελικά θα τον δούμε τον τελικό την Κυριακή από ΝΕΤ η ΕΤ1
vlachaquito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Α ναι,πως και δεν το ειχαμε σκεφτει νωριτερα??? αν ασχολεισε με την ειρωνια, και οχι με το να παρακολουθεις και να γνωριζεις μπαλα, ειναι λογικο
maestros134 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παντός διάβασα σε ένα σάιτ ότι η Σίτυ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για σταφυλιδη
washcloud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μπορει να βρει καποιος το βιντεο του προηγουμενου αγωνα Πορτογαλια-Ελλαδα? Xλωμό. Ζαγοραίος κόντεψα να γίνω (έφαγα τη Γη κλπ) αλλά γιόκ. Πουθενά. Όπου ήξερα-αλλά κι όπου δεν ήξερα.
linuslost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 αν ασχολεισε με την ειρωνια, και οχι με το να παρακολουθεις και να γνωριζεις μπαλα, ειναι λογικο Παρακολουθω αλλα οχι να μου λες οτι αξιζε να παιξει βασικος στην Εθνικη ανδρων. . .Δηλαδη τον θεωρεις καλυτερο αυτη τη στιγμη απο Χολεβας και Τζαβελα??? Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο ετσι?
MJBulls23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παρακολουθω αλλα οχι να μου λες οτι αξιζε να παιξει βασικος στην Εθνικη ανδρων. . .Δηλαδη τον θεωρεις καλυτερο αυτη τη στιγμη απο Χολεβας και Τζαβελα??? Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο ετσι? Χειροτερα απο Χολεμπας/Χολεβας οπως επαιξε στο Euro 2012 δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει. Δινοντας δωρο 2-3 γκολ με το να μην εμφανιζεται μεσα στο γηπεδο στα πρωτα 10-20 λεπτα. Ή ακομα χειροτερα να εμφανιζεται και να κανει συνεχη λαθη στα πρωτα λεπτα.
vlachaquito Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παρακολουθω αλλα οχι να μου λες οτι αξιζε να παιξει βασικος στην Εθνικη ανδρων. . .Δηλαδη τον θεωρεις καλυτερο αυτη τη στιγμη απο Χολεβας και Τζαβελα??? Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο ετσι? Φυσικα και τον θεωρω καλυτερο και απο τους δυο αυτη την στιγμη. Τι παραπανω θα σου δωσουν αυτοι οι 2 παικτες στην αμυνα π.χ.?? Αλλα οκ, η σιτυ συμφωνει μαζι μου, αλλα εσυ εχεις δικιο, νο προμπλεμ...
linuslost Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Φυσικα και τον θεωρω καλυτερο και απο τους δυο αυτη την στιγμη. Τι παραπανω θα σου δωσουν αυτοι οι 2 παικτες στην αμυνα π.χ.?? Αλλα οκ, η σιτυ συμφωνει μαζι μου, αλλα εσυ εχεις δικιο, νο προμπλεμ... Ενταξει μας επεισες...Και ποιον θες να παρει η Σιτυ??? Φυσικα και θα παρει τον πιτσιρικα αφου ειναι ταλεντο και μικρος σε ηλικια...Φυσικα και μπορει να γινει καλυτερος απο τους αλλους 2,αλλα αυτη την στιγμη ακομα θελει δρομο.... ΥΓ:Δεν σε ειδα να τα λες αυτα πριν το Εuro...Μετα Χριστον προφητες ολοι!
maestros134 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν θα είναι παράξενο να τον πάρει η.Σίτυ έχουν ξαναπάρει παίχτες που πιστεύουν ότι θα έχουν μεγάλη εξέλιξη αλλά το θέμα είναι αν είναι σωστή κίνηση να πάει βέβαια και μόνο στο εσωτερικό διπλό να παίζει θα βελτιωθεί πολύ
vlachaquito Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δεν χρειαζεται να τα λεω πριν το ευρο, τα ελεγα ολη την χρονια. Απλα το ευρο με δικαιωσε. Εσυ ακομα δεν μου ειπες αν εχεις δει εστω και ενα παιχνιδι του σταφυλιδη φετος. Η δεν ειχες χρονο γιατι τις κυριακες τις εβγαζες στο καραισκακη να αποθεωνεις τον χολεβας??
Προτεινόμενες αναρτήσεις