washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σωστά, πρέπει να διαβάζω από 3ους για τις μεταδόσεις των 1ων. Πώς δεν το σκέφτηκα. Εγώ φταίω, όχι η ΕΡΤ.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τώρα χρειαζόμαστε λέει μεγάλα σουτ, Ε τόσα 2-3αρια έχουμε (πουντα???), ας βάλουν ένα. Όταν έλεγα ότι ακόμα και με ελεύθερο τρίποντο δεν υπογράφεις συμβόλαιο κι ότι δεν ειναι κάθε μέρα του Α γιαννιου ήμουν κακός. Ας βάλει τις βολές τώρα ο μπορουσης! Σωστά, πρέπει να διαβάζω από 3ους για τις μεταδόσεις των 1ων. Πώς δεν το σκέφτηκα. Εγώ φταίω, όχι η ΕΡΤ. Συνέχισε να ενημερώνεσαι από το site της ΕΡΤ εσύ περί αθλητικών και οκ, δεν τρέχει τίποτα. Άσε εμάς να τα διαβάζουμε άλλου, μυρουδιές είμαστε. Μπράβο ρε Παπ!!!!!
LRoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί το κάναμε θρίλερ; Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί το κάναμε θρίλερ; Sent from my iPhone using Insomnia Γιατι ολοι οι ψηλοι πλην Μαυροειδη στο 1ο ημιχρονο πετουσαν αετο.
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί το κάναμε θρίλερ; Γιατι "αλλαξαμε στυλ".
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Περαστικα μας. Ευχαριστουμε μεγαλε κοουτς. Στα τσακιδια
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατι ολοι οι ψηλοι πλην Μαυροειδη στο 1ο ημιχρονο πετουσαν αετο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο +12 για εμας Πολύ ωραία....μπράβο μας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ΞΕΦΤΥΛΑ Ζουρο σπιτι, λαγουμι, σπηλια, εξαφανισου απο το μπασκετ, δε ξερω τι θα κανεις ΜΥΡΩΔΙΑ Οχι, δε χρειαζοταν ο Περπερογλου, οχι δε χρειαζοταν ο Βουγιουκας. ΖΟΥΡΟΣ γκαραντι.
LRoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέγιστη ξεφτίλα. Μπράβο Ζούρο. Πάμε χιόνι η κατάσταση. Και φαουλάρα στον Σπανούλη, non call η φάση, περαστικά μας Sent from my iPhone using Insomnia
Andy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 φαουλ ρε πουστηδες!!φαουλ Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτα παθαινεις αμα δεν παιζεις αμυνα ως Ελλαδα μεταξυ αλλων.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ηταν φαουλ εκει αλλα τι να το κανεις? ρεζιλικια
Προτεινόμενες αναρτήσεις