washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Χλωμό. Το πολύ να βρεις κανένα link σε σχετικά site για online streaming, πχ VIP Box (αν εννοείς μπάσκετ, κοίτα και στο Fiba.tv - χρειάζεται ένα απλό registration για live αγώνες).
optimus_crime Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Χλωμό. Το πολύ να βρεις κανένα link σε σχετικά site για online streaming, πχ VIP Box (αν εννοείς μπάσκετ, κοίτα και στο Fiba.tv - χρειάζεται ένα απλό registration για live αγώνες). Οκ, βρηκα livestreaming απο eurosport 2
optimus_crime Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Για μπάσκετ λέμε τελικά; Οχι βρε, ποδοσφαιρο Euro... Μολις φαγαμε και το 2ο ... 0-2...
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τιμή και δόξα σε αυτήν την εθνική που μας έφερε τέτοια χαρά (και διατηρείται σε υψηλό επίπεδο από τότε), όπως τιμή και δόξα σε κάθε αθλητή που φέρνει χαρά με το εθνόσημο! Και μιας που σήμερα παίζει πάλι η "επίσημη αγαπημένη", η πρώτη που μας έφερε μεγάλη χαρά σε διεθνές επίπεδο...με τα θηρία σε μπόι του Πουέρτο Ρίκο ποιος τα βάζει?! Τα πολλά κι ελαφρά 4αρια μας?! Για να δούμε τι θα δούμε! Πολύ αλά φετινός ολυμπιακός στυλ η εθνική.
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εχουμε ντιρκ δεν φοβομαστε τους πορτορικανους κυκλωπες εμεις.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 θα ειναι καλο παιχνιδι, το Πουερτο Ρικο ειναι παρα πολυ φιλόδοξο φέτος και έχει φτιαξει ωραια ομαδα μετα απο αρκετα χρονια.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...είσαι κι εσύ στην τσίτα για το ξημερωματιάτικο παιχνίδι μωρό μου;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στην τσιτα οχι αλλά δεν μπορω να πω ότι δεν εχω κανει την προετοιμασια μου!
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...α, πήγες κι εσύ για σουτάκια πριν; Έλα μωρή, παραδέξου το, δεντροπή
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Aραχτε μεχρι τις 3 διαβασμα, εθνικη υπνος κανα 5ωρο διαβασμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις