Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίος ρε Ιωάνου με τη διαιτησία. Στα εγχώρια, κότα όμως. Τεσπα... Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Thresh να πανηγυρίζει με την σημαία της Ισπανίας στο κέντρο της Ομόνοιας
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αυριο θα μαθεις και το λογο (δακρυβρεχτα κειμενα περι απομακρυνσης του Βασιλακοπουλου μετα απο πλειαδα μηχανορραφιων και συνομωσιων εναντιον του)! Αν φύγει ο σκατοσωλήνας ο πσταράς, θα ανάψω λαμπάδα στα Ισπανά. Ο καρκίνος του ελληνικού μπάσκετ θα έπρεπε να είναι παρελθόν, πολύ καιρό τώρα.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Απλοι ειναι οι λογοι της ηττας εξαιρετικά κακο ροτεισον γιατί πλεον δεν εχεις καποιον να εμπιστευτεις και αυτοι που μπηκαν δεν απέδωσαν καλα. Δεν ειναι δικαιολογία ομως για τον προπονητη που επρεπε να παρει παιχτες που θα εμπιστευοταν και οχι παιχτες που θα δισταζε να βαλει στα δυσκολα για καθε Μουμπρου υπάρχει ενας Καιμακογλου και για καθε Γιουλ ενας Παπαμακάριος οι ντελικατοι παιχτες τυπου Περπερογλου δεν εχουν θεση στην ομαδα. Απιστευτο παθος από τους 5 βασικους και κυριως τον ΔΔ και το Ζηση.
juno12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά μη λέμε ό,τι θέλουμε. όπως το περίμενα πολλά σφυρίγματα χαρίστηκαν στους ισπανούς και στο τέλος που είχε κριθεί ο αγώνας μας χάρισαν κάνα-2 για το ξεκάρφωμα.
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παραδόξως δεν υποστήριζε ισπανούς ο πανπόστερ, το έχω σημειώσει όμως στο μπλοκάκι μου!
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσα εβγαλες ρε γιγαντα freedubu εβδομηνταπέντε, ζεστά ζεστά κι αβασάνιστα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Thresh να πανηγυρίζει με την σημαία της Ισπανίας στο κέντρο της Ομόνοιας FFFFUUUUUuuuuu
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Α, μεγάλε, που'σαι, πιάσε μια Heineken που μου βρίζεις και παίχτες σε thread της εθνικής. Τον ιωαννου βριζω ρε.Ξυπνα φιλε
skiabox Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ευτυχως χασαμε μπας και παρουμε κανονικο προπονητη.
Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αν φύγει ο σκατοσωλήνας ο πσταράς, θα ανάψω λαμπάδα στα Ισπανά. Ο καρκίνος του ελληνικού μπάσκετ θα έπρεπε να είναι παρελθόν, πολύ καιρό τώρα. Μα εχει ηδη απομακρυνθει απο τα διοικητικα της Φιμπα Στα εγχωρια εννοειται πως κοβει-ραβει!
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Thresh να πανηγυρίζει με την σημαία της Ισπανίας στο κέντρο της Ομόνοιας Επιβεβαιώνω. Κρατούσε και φώτο με Κριστιάνο. Δεν ξέρω τον λόγο.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μα εχει ηδη απομακρυνθει απο τα διοικητικα της Φιμπα Στα εγχωρια εννοειται πως κοβει-ραβει! Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε άρθρα κατα του Σωλήνα που άλλες εποχές ούτε κατα διάνοια... Μωρέ λες;
Anubis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 φρινταμπα ο liopyr εχει θεματα..καλοφαγωτα ο Thresh πρεπει να μισει την ισπανικη φαρα οσο και εγω... Χμμ χμμ και τωρα ποιος ελεγχει την ΦΙΜΠΑ. Α σωστα οι Ισπανοι
Rabican Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 και το 2008 στην ισπανια, παλι με τους ισπανους δε μας ειχαν βιασει οι διαιτητες;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις