alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο με την διαιτησια κατι σαν ετοιμη δικαιολογια μου φανηκε... Παντα ειναι η πρωτη και ετοιμη δικιολογια ...
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι πλάκα μας έκαναν γαμώ την πουτάνα μου.
dismemberer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Η πιο αποτυχημενη εθνικη ομαδα των τελευταιων 5 ετων. Και τα ποδαρακια ανοιξαμε και τους 16 δε περασαμε. respect. ΔΔ μεγαλος, Ζησης πολυ καλος ολοι υπολοιποι γτπ. ps - Ρε εβαλε τον Πριντεζη μεσα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Σκασε ρε χοντρε να τελειωνουμε ναουμε.Σαν τους γαυρους.Μας δινανε το ματς και δεν το παιρναμε,και επειδξη χασαμε τα βαζουν με 3 σφυριγματα .
izerman76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσιιιι, παίξτε τώρα και προκριματικά για το ευρωμπασκετ που θέλατε να διαλέξετε και αντίπαλο ξεφτυλισμένοι.
Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο με την διαιτησια κατι σαν ετοιμη δικαιολογια μου φανηκε... Αυριο θα μαθεις και το λογο (δακρυβρεχτα κειμενα περι απομακρυνσης του Βασιλακοπουλου μετα απο πλειαδα μηχανορραφιων και συνομωσιων εναντιον του)!
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πήραμε ότι αξίζαμε, τον πούλο δηλαδή. Αλήθεια, μιας και είμαστε πελάτες της Ισπανίας, μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να πάμε σε μετωπική με τα αμερικανάκια? Αυτά τουλάχιστον τα κερδίσαμε κάποτε. Και πόσο μας τιμά το γεγονός ότι μας πηδάνε κι εμείς τους επιλέγουμε να μας ξαναπηδήξουν? Τουλάχιστον, αν χάναμε από τα αμερικανάκια, κανείς δεν θα μας κατηγορούσε...
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι μας πέτσωσαν! Μου αρέσει η συνέπεια αυτής της ομάδας. Έχω γίνει πλούσιος με την πάρτη τους, καλύτεροι κι από ομόλογα είναι.
randy1989 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μπείτε μέσα ρεεεεε και πρώτα πρώτα τους διαιτητές.
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Σκασε ρε χοντρε να τελειωνουμε ναουμε.Σαν τους γαυρους.Μας δινανε το ματς και δεν το παιρναμε,και επειδξη χασαμε τα βαζουν με 3 σφυριγματα . Α, μεγάλε, που'σαι, πιάσε μια Heineken που μου βρίζεις και παίχτες σε thread της εθνικής.
chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Φερτε πισω τον Γιαννακη ρε . . . . . Και τον Ρεχαγκελ στο ποδοσφαιρο! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Anubis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεχασα Καζλαουσκας εξαφανισου..Ποσα να θελει ο πεπου για να ερθει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις