Rabican Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 οπως ειπε ο βλακας που περιγραφει, υπαρχει αλλο ενα 10λεπτο!!! υπαρχει, να γινουν 30 οι ποντοι απο 14....
kosmasgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 οπως ειπε ο βλακας που περιγραφει, υπαρχει αλλο ενα 10λεπτο!!! υπαρχει, να γινουν 30 οι ποντοι απο 14.... Και γώ για εκεί το βλέπω. 20+
dismemberer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το ίδιο κάναμε και στα άλλα παιχνίδια. Ναι απλα στα αλλα παιχνιδια δε φαινοτανε αυτο το ρεζιλικι. Σημερα παιζουμε με μια καπως σοβαρη ομαδα ( οχι τπτ ιδιαιτερο ) και καποια πραγματα φαινονται ξεκαθαρα.
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πέρσι μια χαρά παίζαμε. Ε, δεν παίζαμε και καλά, αλλά είχαμε τις απουσίες, πρώτη χρονιά προπονητή, κάναμε λίγο την πάπια.
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ναι απλα στα αλλα παιχνιδια δε φαινοτανε αυτο το ρεζιλικι. Σημερα παιζουμε με μια καπως σοβαρη ομαδα ( οχι τπτ ιδιαιτερο ) και καποια πραγματα φαινονται ξεκαθαρα. Ναι, εδώ λέγαμε πως δεν παίζουμε καθόλου καλά ασχέτως από τις νίκες.
randy1989 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που βλέπω δεν είναι η Εθνική που νόμιζα ότι ήξερα... Μέσα από τα χέρια οι μπάλες, αφήνουν το άγχος να τους τρώει, χάνουν καλάθια που τα βάζουν παιδιά του γυμνασίου και η άμυνά τους είναι σαν να μην υπάρχει. Στο -30 μας βλέπω στο τέλος.
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έλα εντάξει, ας μαζέψουν τη διαφορά για να μειώσουν την ξεφτίλα... Η πιο απάτη εθνική που έχω δει ποτέ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αυτο δεν ειναι αμυνα εθνικης.Παναγια βοηθα ,τι βλεπουμε.Το συστημα στην επιθεση ειναι σπλιτ ουτ ή ηρωικα μπασιματα του σπανουλη
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έλα εντάξει, ας μαζέψουν τη διαφορά για να μειώσουν την ξεφτίλα... Η πιο απάτη εθνική που έχω δει ποτέ... Σιγά την ξεφτίλα. Και γιατί είναι απάτη;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έλα εντάξει, ας μαζέψουν τη διαφορά για να μειώσουν την ξεφτίλα... Η πιο απάτη εθνική που έχω δει ποτέ... Οχι ρε εχουμε την καλυτερη Εθνικη φιλικων ever. Εδω ο αλλος ελεγε οτι ειμαστε φαβορι για μεταλιο και ο αλλος οτι παμε καρφι για τελικο. Θυματα της απατης κι αυτοι. Αν δεν αλλαξει κατι δραματικο απο αυτο το ματς και μετα (μπας και ξυπνησουν), παμε για μεγαλο fail. Καζλαουσκας πουλα (οπως ειπε ο φιλος). Μη δουλεμενη ομαδα. Τιποτα 0 απο την αρχη του τουρνουα. Δεν αξιζαμε ουτε 1 νικη.
Deponakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Παιδια οσοι το βλεπετε στην ετ1 αλλαξτε και βαλτε το woop.gr... το παλικαρακι ειναι πολυ καλυτερο απο τους βλακες της ετ1
scullyist Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έλα εντάξει, ας μαζέψουν τη διαφορά για να μειώσουν την ξεφτίλα... Aυτό βασικά.
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σιγά την ξεφτίλα. Ότι νομίζει ο καθένας Και γιατί είναι απάτη; 9/27 3π και 10/18 2π Εϊναι αρκετό? Χωρίς αξιόπιστο σουτέρ, χωρίς αξιόπιστο σέντερ, με οργανωτή τον Σπανούλη. Μόνο Τσαρτσαρής και Καλάθης διασώζονται μέχρι στιγμής και ο Τσαρτσαρής όχι στο σημερινό αγώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις