Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Στόχος για την ομάδα παραμένει η νίκη? Πλάκα με κάνει. Δίνω 10 ευρώ σε όποιον μου αναφέρει ομάδα που δεν έχει στόχο την νίκη... Απέφυγε μαεστρικά να πει περισσότερα για τον προκάτοχό του και τα συστήματα. Άψογος.
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Στόχος για την ομάδα παραμένει η νίκη? Πλάκα με κάνει. Δίνω 10 ευρώ σε όποιον μου αναφέρει ομάδα που δεν έχει στόχο την νίκη... Απέφυγε μαεστρικά να πει περισσότερα για τον προκάτοχό του και τα συστήματα. Άψογος.
Linus_21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Και ξαφνικά έχουμε λογικές κλήσεις..... Γιατί άραγε?
alexis333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Και ξαφνικά έχουμε λογικές κλήσεις..... Γιατί άραγε? Επειδη αλλαξε ο ομοσπονδιακος προπονητης ισως ... ??? Και επειδη καθε προπονητης εχει διαφορετικη λογικη.. ?
Linus_21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Επειδη αλλαξε ο ομοσπονδιακος προπονητης ισως ... ??? Και επειδη καθε προπονητης εχει διαφορετικη λογικη.. ? Αυτό θα ναι όντως.
Jastonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Τι είναι οι διαφορετικές κλήσεις; Σε φάση αναπάντητες; Φτηνές; f2g?
geovard Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Θα μπορούσαν να είναι και ποιο λογικές. Τι? Άρχισε κιόλας η αμφισβήτηση? Ουδείς τέλειος.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι ο Καφες ειναι μια φανταστικη επιλογη...Ε ρε γελια που θα'χουμε και με δαυτον.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Προπονητάρες,πάρτε το φτυάρι και αρχίστε από τώρα..Πριν παίξουμε τους πρώτους αγώνες για το euro! Vamos !
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Θα μπορούσαν να είναι και ποιο λογικές. Μια χαρά είναι. Στηρίζουμε Σάντος
fearwhatnow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Προπονητάρες,πάρτε το φτυάρι και αρχίστε από τώρα..Πριν παίξουμε τους πρώτους αγώνες για το euro!Vamos ! Το θεμα ειναι να κανει καποιος κριτικη πριν.Μετα καλα κρασια.Ας παει να παιξει με τον Γκεντσογλου και τον Καφε και θα του παρουν και τα σωβρακα.Θα μου πεις εχει καλυτερους να παρει?Οχι.Με υπερφιαλους Ελληνες παικτες ειναι καταδικασμενος σε αποτυχια.Ας ξεκινησει ενα προγραμμα μακροχρονιο οπως εκαναν οι Γερμανοι με "νατουραλιζε" παικτες μπας και απαλλαγουμε απο αυτα τα ελληνικα αποβρασματα που αυτοαποκαλουνται ποδοσφαιριστες.
margaritagr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Επιτελους ο Αχρηστεας απ οτι διαβασα ειναι εκτος, ευχαριστω Θεε μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις