skimnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Τον τελευταίο καιρό πιάνεστε από δυο τρεις ατάκες και μας κουράζεται όλους πραγματικά. Από ΟΛΑ όσα έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό για την Εθνική εσύ κόλλησες στο κλάνουν μέντες και σπάνε τα δοκάρια? Ε βαρέθηκα να λέω συνεχώς, ότι βαρέθηκα τα μαμηνένα τριγωνάκια του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς μας,ότι βαρέθηκα τις μαμημένες γιόμες του Βύντρα μπας και γίνει κανα λάθος της αντίπαλης άμυνας, ότι βαρέθηκα την ανικανότητα του να αλλάξουμε 3-4 συνεχόμενες πάσες από το κέντρο και μπροστά, ότι βαρέθηκα τις άκυρες επιλογές της αρχικής ενδεκάδας, ότι βαρέθηκα τις εκτος τόπου και χρόνου αλλαγές και είπα να γράψω κάτι διαφορετικό. Ας μην ταπεινώνουμε όλους τους αντιπάλους μας λοιπόν αν το θες έτσι, απλά ας τους κάνουμε να νιώσουν όπως οι Νιγηριανοί που είχαν πάθει ένα κάποιο σοκ. Έχουμε δει ομάδες να μένουν με 10 παίχτες αλλά ούτε οι ίδιοι περίμεναν αυτήν την τρομακτική πίεση, ούτε οι ίδιοι περίμεναν να τους πατήσουμε έτσι από κείνο το σημείο και μετά, μπορεί και να μας είχαν υποτιμήσει με αυτά που είχαν δει και ακούσει Ας μην σπάσει τα δοκάρια λοιπόν, αλλά ας κάνει λίγες μαμημένες ευκαιρίες παραπάνω, και όχι ένα σουτ στο πρώτο και μία κεφαλιά στο δεύτερο και τα δύο από στημένη μπάλα. 1. Εσύ δεν απαξίωσες με τα γραφόμενά σου την εθνική ΣΟΥ ομάδα πριν το μουντιάλ ναι ή όχι; 2. Έβαλα το συγκεκριμένο ποστ σου για να σου δείξω ότι ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ όπως πολλοί στη χώρα μας. 3. Το γεγονός ότι η εθνική έκανε φάσεις, έβαλε γκολ και έκανε την ανατροπή με τη νιγηρία (που επαιζε με 10) δεν σημαίνει ότι θα το κάνει συνέχεια. Δεν μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από μία εθνική ομάδα σαν τη δική μας.
geovard Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Πρεπει να τσουζει τωρα λιγο ε .. ??Γιατι προχθες λεγατε πως εχασε και τα λογικα του λογω ηλικιας .... Τωρα τα ξαναβρηκε μαλον ε . ?? Έχεις μιά τάση να παίρνεις δύναμη μέσα από το φανατισμό και στείρα αντιπαράθεση. Μας λες και ξαναλες ότι πληγώθηκες γιατί σου χαρακτήρισαν άσχημα τον Ρεχάγκελ.Ούτε πατέρας σου νάτανε. Σε λίγο καιρό ό Όττο θα είναι παρελθόν και σύ θα πρέπει να σκεφτείς τι κληρονομιά άφησε φεύγοντας.Αν σου αρκεί γιά εκατό χρόνια από τώρα και πέρα να αναπολείς το 2004 αυτό είναι δικαίωμά σου. Γιά πολλοστή φορά σου λέω ότι του οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ.Αλλά όχι στο βαθμό της λατρεία και Αγιοποίησης που κάνεις εσύ.Εγώ θα περίμενα έπειτα από δέκα τόσα χρόνια να βελτιώνεται η Εθνική αντί να πηγαίνει πίσω.Κυρίως στο τομέα του παιξίματος και του στυλ και όχι των αποτελεσμάτων και των συμμετοχών σε διοργανώσεις.Γιατί λυπάμαι αλλά θα σε απογοιητεύσω όταν λες ότι εμείς θέλουμε μόνο τις νίκες. Γιατί σε περίπτωση που δεν παίξουμε μπάλα και νικήσουμε εγώ δεν νοιώθω ικανοποιημένος.Άρα δεν έχεις δίκιο. Ουσιαστική κριτική γιά το έργο Ρεχάγκελ ακόμη δεν έχεις κάνει.Μας ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες του Όττο σε κάποιο προηγούμενο μήνυμά σου λες και ο Ρεχάγκελ είναι ροκ σταρ.Αντίθετα εγώ σού ανέβασα φωτογραφία των απλών ανωνυμων φιλάθλων της Εθνικής όπου Γής με την Ελληνικη Ιστορία στα γονίδιά τους.Γιατί η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει εκατό προπονητές αλλά όμως θα είναι ψυχροί επαγγελματίες.Κι εγώ από τη στιγμή που δεν μπορεί να μάθει εδώ και δέκα χρόνια μιά Ελληνική λέξη ο Ρεχάγκελ, δεν μπορώ να τον "ζεσταθώ". Μου θυμίζει τον βασιλιά Όθωνα κι εσένα έναν από τούς υπηκόους του! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2010 από geovard
skimnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Γιατί τσιμπάς? Είπα κάτι που σε πρόσβαλε μήπως? Δεν το έχεις μάθει; Έχω ορισθεί ως "εκπρόσωπος τύπου" της εθνικής. Τώρα λοιπόν που στο ανακοινωσα κανε ενα κοπο να απαντησεις στις ερωτησεις μου αλλιως θα θεωρήσω ότι για πολλοστη φορα υπεκφευγεις γιατι απλα δεν μπορεις να υποστηριξεις αυτα που γραφεις.
Linus_21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 1. Εσύ δεν απαξίωσες με τα γραφόμενά σου την εθνική ΣΟΥ ομάδα πριν το μουντιάλ ναι ή όχι; 2. Έβαλα το συγκεκριμένο ποστ σου για να σου δείξω ότι ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ όπως πολλοί στη χώρα μας. 3. Το γεγονός ότι η εθνική έκανε φάσεις, έβαλε γκολ και έκανε την ανατροπή με τη νιγηρία (που επαιζε με 10) δεν σημαίνει ότι θα το κάνει συνέχεια. Δεν μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από μία εθνική ομάδα σαν τη δική μας. Εσύ το λες απαξίωση, οι υπόλοιποι το λένε κάπως διαφορετικά. Σε αφήνω να το μαντέψεις μόνος σου. Δεν μπορώ να έχω απαίτηση από την Πρωταθλήτρια ευρώπης να κάνει φάσεις και να βάζει γκολ, όταν αντιμετωίζει Λετονίες?
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κι εμάς μας αρέσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ. Σε πειράζει που είμαστε μετριοπαθείς και δεν είμαστε του ύψους ή του βάθους όπως π.χ εσύ που "σαν υγιής φίλαθλος δεν είχες παρά να συμφωνήσεις" με την δήλωση του πανμέγιστου προπονηταρά αλέφα "να απελαθούν οι παίκτες" μετά το ματς της κορέας; Άραγε τι άποψη έχεις μετά το παιχνιδι με τη νηγηρία; Να απελαθούν;;;;;; Και να ήθελα κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Απο την στιγμή όμως που είδα φιλότιμο δεν μπορώ να μην ζητήσω το κάτι παραπάνω.
skimnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εσύ το λες απαξίωση, οι υπόλοιποι το λένε κάπως διαφορετικά. Σε αφήνω να το μαντέψεις μόνος σου. Δεν μπορώ να έχω απαίτηση από την Πρωταθλήτρια ευρώπης να κάνει φάσεις και να βάζει γκολ, όταν αντιμετωίζει Λετονίες? Πως λες να τις κερδίζει τις Λετονίες; χωρίς φάσεις και χωρίς γκολ; το ότι τώρα θες απλά φάσεις και γκολ ενώ πριν 15 μέρες ήθελες να πατάνε τον αντιπαλο στο λαιμό (κάτι που δεν κάνει ούτεη βραζιλία πλέον) είναι το ίδιο;
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Έχεις μιά τάση να παίρνεις δύναμη μέσα από το φανατισμό και στείρα αντιπαράθεση.Μας λες και ξαναλες ότι πληγώθηκες γιατί σου χαρακτήρισαν άσχημα τον Ρεχάγκελ.Ούτε πατέρας σου νάτανε. Σε λίγο καιρό ό Όττο θα είναι παρελθόν και σύ θα πρέπει να σκεφτείς τι κληρονομιά άφησε φεύγοντας.Αν σου αρκεί γιά εκατό χρόνια από τώρα και πέρα να αναπολείς το 2004 αυτό είναι δικαίωμά σου. Ουσιαστική κριτική γιά το έργο Ρεχάγκελ ακόμη δεν έχεις κάνει.Μας ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες του Όττο σε κάποιο προηγούμενο μήνυμά σου λες και ο Ρεχάγκελ είναι ροκ σταρ.Αντίθετα εγώ σού ανέβασα φωτογραφία των απλών ανωνυμων φιλάθλων της Εθνικής όπου Γής με την Ελληνικη Ιστορία στα γονίδιά τους.Γιατί η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει εκατό προπονητές αλλά όμως θα είναι ψυχροί επαγγελματίες.Κι εγώ από τη στιγμή που δεν μπορεί να μάθει εδώ και δέκα χρόνια μιά Ελληνική λέξη ο Ρεχάγκελ, δεν μπορώ να τον "ζεσταθώ". Μου θυμίζει τον βασιλιά Όθωνα κι εσένα έναν από τούς υπηκόους του! Εισαι εντελως off , μας εντελως ... Πολλοι εδω μεσα δεν καταλαβενετε τι εχει κανει .... Πηρε μια ομαδα αχουρι και την εκανε ΟΜΑΔΑ ... Εχει γραψει ιστορια ο ανθρωπος ... Δλδ το κανανε κι αλλοι και σας φαινετε σαν να μην εκανε τπτ .. Μας πηγαν πολλοι σε συνεχομενα Euro και σε μουντιαλ και μας ανεβασανε πολλοι τοσες θεσεις στην παγκοσμια κατηγορια ... Σας αρεσει να μηδενιζετε τα παντα και γι αυτο δε θα το συνεχισω αλλο το θεμα ... Δικαιωμα σας να τα ισοπεδωνετε ολα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο ...
skimnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και να ήθελα κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Απο την στιγμή όμως που είδα φιλότιμο δεν μπορώ να μην ζητήσω το κάτι παραπάνω. Ασε τι θα γινόταν. Όταν το έγραψες το ήθελες ναι ή όχι; Τώρα έχουν φιλότιμο και είναι όλα καλά; Αν με την αργεντινή π.χ. ξεφτυλυστούν με 8 τεμαχια τι θα μας πεις;
geovard Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εισαι εντελως off , μας εντελως ...Πολλοι εδω μεσα δεν καταλαβενετε τι εχει κανει .... Πηρε μια ομαδα αχουρι και την εκανε ΟΜΑΔΑ ... Εχει γραψει ιστορια ο ανθρωπος ... Δλδ το κανανε κι αλλοι και σας φαινετε σαν να μην εκανε τπτ .. Μας πηγαν πολλοι σε συνεχομενα Euro και σε μουντιαλ και μας ανεβασανε πολλοι τοσες θεσεις στην παγκοσμια κατηγορια ... Σας αρεσει να μηδενιζετε τα παντα και γι αυτο δε θα το συνεχισω αλλο το θεμα ... Δικαιωμα σας να τα ισοπεδωνετε ολα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο ... alexis είπες ότι μας έκανε ομάδα? Πότε και δεν το πήρα χαμπάρι?Πότε σε τρέλανε με το παιχνίδι της η Εθνική μετά από το 2004 και δεν το πήραμε χαμπάρι? Είδες ότι εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο γιά τις νίκες και ας παίζει μπαρμπουτσαλα ποδοσφαιρο η Εθνική?Με το να λες ότι μας πάει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις αυτό λες.Και μετά μας λες ότι εμείς θελουμε μονο νικες. Μια ερωτηση θα σου κανω και απάντησέ μου. Ποιά ομάδα είναι καλύτερη Η Ελλάδα ή η Πορτογαλία?
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 alexis είπες ότι μας έκανε ομάδα? Πότε και δεν το πήρα χαμπάρι?Πότε σε τρέλανε με το παιχνίδι της η Εθνική μετά από το 2004 και δεν το πήραμε χαμπάρι?Είδες ότι εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο γιά τις νίκες και ας παίζει μπαρμπουτσαλα ποδοσφαιρο η Εθνική?Με το να λες ότι μας πάει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις αυτό λες.Και μετά μας λες ότι εμείς θελουμε μονο νικες. Μια ερωτηση θα σου κανω και απάντησέ μου. Ποιά ομάδα είναι καλύτερη Η Ελλάδα ή η Πορτογαλία? Που κολαει η ερωτηση αυτη .. ???
geovard Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Που κολαει η ερωτηση αυτη .. ??? Έχει σημασία μιά και μιλάμε γιά το ποιός αγαπάει μόνο τις νίκες που ειχες πει πιό πριν.
Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Που κολαει η ερωτηση αυτη .. ??? φανταζομαι στο οτι οταν βλεπεις την Ελλαδα πονανε τα ματια σου αν μας ειχε κανει ομαδα οπως λες θα βλεπαμε και λιγο ποδοσφαιρο
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ασε τι θα γινόταν. Όταν το έγραψες το ήθελες ναι ή όχι; Τώρα έχουν φιλότιμο και είναι όλα καλά; Αν με την αργεντινή π.χ. ξεφτυλυστούν με 8 τεμαχια τι θα μας πεις; Με την Αργεντινή δεν θα πεί κανείς τίποτα γιατί είναι ίσως η καλύτερη Αργεντινή της δεκαετίας. Με την Κορέα όμως ήταν προκλητικά αδιάφοροι.
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Οντως ... Κι εγω βαριεμαι να συζητησω αλλο αυτο το θεμα ..
nash-gf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 η μετατόπιση του Βύντρα σε κεντρικό αμυντικό (που η φυσική του θέση είναι επίσης δεξί μπακ) Οχι η φυσικη θεση του Βυντρα ειναι κεντρικος αμυντικος, απλα στο νταμπλ του Παναθηναικου το 2004 επαιξε και δεξια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις