Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ σ' αυτό δεν έχω πρόβλημα, ας βάλει τον Τοροσίδη αριστερά αν δεν εμπιστεύεται τον Σπυρόπουλο. Αλλά ας βάλει και τον Βύντρα δεξιά και όχι στο κέντρο. Έχουμε Παπασταθόπουλο σε πολύ καλή κατάσταση και βάζει τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Βύντρα στο κέντρο; Δηλαδή ο Βύντρα στο κέντρο της άμυνας του εμπνέει σιγουριά και ο Σπυρόπουλος αριστερά τον χαλάει; :-D

μαζί σου. μετα τη γκελα του βυντρα με τη κορεα και την ανυπαρξια του γιουρκα ο βυντρα θα ξαναπαιξει δεξια με την αργεντινη. ελαφρυντικο του βυντρα (και του προπονητη) ότι εκανε πολυ καλη σεζόν με ελάχιστα λαθη

παντως πολλα καλα λετε για τον παπασταθοπουλο. κι εγω τον εκτιμω ποδοσφαιρικα αλλα στερειται εμπειριας και δεν ξερω κατα ποσο θα αποφυγει τα λαθη

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε, όχι προσωπολάτρες. Μόλις πούμε μια κουβέντα για τον γέρο πέφτουν όλοι οι manageραίοι του πληκτρολογίου και μας λένε οτι κατηγορούμε τον προπονητή. Ξεκολλήστε, αν δεν ήταν ο εγωισμός των παικτών προχθές πάλι θα κλαίγαμε.

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ----------

παντως πολλα καλα λετε για τον παπασταθοπουλο. κι εγω τον εκτιμω ποδοσφαιρικα αλλα στερειται εμπειριας και δεν ξερω κατα ποσο θα αποφυγει τα λαθη

Ε Γαμωεμπειρία είναι! Αν δεν παίξει σε μεγάλα ματς πως θα ψηθεί ποδοσφαιρικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Να είστε σίγουροι κύριοι εκπρόσωποι, ότι και εσείς όλοι σας θα μας βρίσκετε απέναντι, γιατί εμείς αγαπάμε την ομάδα, αγαπάμε το ποδόσφαιρο και όχι τα πρόσωπα.

Έτσι ακριβώς.Αυτό είναι.

Έπιασα τον εαυτό μου χθες στο γκολ του Σαλπιγγίδη να έχω δακρύσει.

Επειδή σκοράραμε γιά πρώτη φορά σε μουντιάλ ίσως να μού βγήκε έτσι η πίεση που κακά τα ψέματα όλοι νοιώθαμε. Με τον Παναθηναϊκό δεν θυμάμαι αν μού έχει συμβεί αυτό.

Άσε τους εκπροσώπους να πιστεύουν ότι μόνο αυτοί αγαπάνε την Εθνική.

Στο δημοτικό ο δάσκαλος μας έλεγε: Να αγαπάτε και να σέβεστε αυτούς που σας μαλώνουν και σας συμβουλεύουν γιατί συτοί μόνο θέλουν το καλό σας.

Φαίνεται ότι το ποδόσφαιρο σε Εθνικό επίπεδο σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι.

Όπως δείχνουν και τα παιδιά στην παρακάτω φωτό, που ταξίδεψαν από τη μακρινή Αυστραλία γιά να είναι δίπλα στην Εθνική.

Είδαμε επίσης πριν λίγο και τους Αμερικανούς φιλάθλους στον αγώνα τους με τη Σλοβενία να έχουν κατι μεγάλα πόστερ με τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζώρτζ Ουάσιγκτον!

spartansworldcup.jpg

Επεξ/σία από geovard
Δημοσ.
Τι το κακό έχει αυτό που έγραψα? Εσύ δεν θες να δεις αυτά όταν παίζεις τουλάχιστον με ομάδες ιδοδύναμες, και ομάδες ανύπαρκτες ποδοσφαιρικά όπως οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στα προκριματικά? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΥΡΙΕ, και οχι η σωστή κριτική.

Δεν θες την Εθνική του β ημιχρόνου με την Νιγηρία? Έστω και αν είμασταν με έναν παίχτη παραπάνω? Δεν θες να ανέβουμε επίπεδο ως χώρα? Θες να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο ΠΑΝΤΑ ως οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι, και να προσπαθούμε πάντα να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο κάτι?

Δεν πιστεύεις, ότι ΔΕΝ άξιζε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης η μετέπειτα πορεία της και η γιούχα από ΟΛΟΥΣ(Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα περι ΑΠΛΗΣ συμμετοχης σε euro 2008 και Mundial δεν μου λένε κάτι). Και καλά οι γιούχες από τους άγγλους πορτογάλους, βγάζουν και λίγη πίκρα. Αλλά η γιούχα των ίδιων των φιλάθλων της Εθνικής είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει.

Όχι, δεν είμαστε όλοι προπονητές του καναπέ,όχι δεν είμαστε όλοι μίζεροι, όχι δεν γουστάρουμε flame wars σε φόρουμ όπως ο μπαναρισμένος κύριος......

δεν θα μπω στη διαδικασια να σου εξηγησω που (κατα τη γνωμη μου) έχεις λάθος στα γραφομενα σου.

θελω όμως φίλε linus να μου πεις ΜΙΑ ομάδα σήμερα (στο ιδιο επιπεδο με αυτο που εσύ κατατασσεις την ελλαδα), που:

1. να ταπεινώνει τους αντιπαλους

2. να μπαίνουν στο γήπεδο οι παίχτες της και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες,

3. να τους πατάει και να σπάει τα δοκάρια,

4. να κάνει 20 τελικές.

Θα περιμένω να μου πεις. Πάντα φιλικά :)

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

Ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε, όχι προσωπολάτρες. Μόλις πούμε μια κουβέντα για τον γέρο πέφτουν όλοι οι manageραίοι του πληκτρολογίου και μας λένε οτι κατηγορούμε τον προπονητή. Ξεκολλήστε, αν δεν ήταν ο εγωισμός των παικτών προχθές πάλι θα κλαίγαμε.

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ----------

Ε Γαμωεμπειρία είναι! Αν δεν παίξει σε μεγάλα ματς πως θα ψηθεί ποδοσφαιρικά;

Κι εμάς μας αρέσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ. Σε πειράζει που είμαστε μετριοπαθείς και δεν είμαστε του ύψους ή του βάθους όπως π.χ εσύ που "σαν υγιής φίλαθλος δεν είχες παρά να συμφωνήσεις" με την δήλωση του πανμέγιστου προπονηταρά αλέφα "να απελαθούν οι παίκτες" μετά το ματς της κορέας;

Άραγε τι άποψη έχεις μετά το παιχνιδι με τη νηγηρία; Να απελαθούν;;;;;;

---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ----------

Έτσι ακριβώς.Αυτό είναι.

Έπιασα τον εαυτό μου χθες στο γκολ του Σαλπιγγίδη να έχω δακρύσει.

Επειδή σκοράραμε γιά πρώτη φορά σε μουντιάλ ίσως να μού βγήκε έτσι η πίεση που κακά τα ψέματα όλοι νοιώθαμε. Με τον Παναθηναϊκό δεν θυμάμαι αν μού έχει συμβεί αυτό.

Άσε τους εκπροσώπους να πιστεύουν ότι μόνο αυτοί αγαπάνε την Εθνική.

Στο δημοτικό ο δάσκαλος μας έλεγε: Να αγαπάτε και να σέβεστε αυτούς που σας μαλώνουν και σας συμβουλεύουν γιατί συτοί μόνο θέλουν το καλό σας.

Το Bold από που προκύπτει; είπε κανεις εδώ ότι μόνο εμεις αγαπάμε την εθνική;

Επειδή πολλές φορές εσύ γράφεις ανακριβειες τις οποίες στις επισημαίνουμε χωρίς όμως να κάνεις τον κόπο να απαντήσεις, σε παρακαλώ πολύ να βρεις από εδώ 1 ποστ γι αυτό που έχω στο Bold.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
δεν θα μπω στη διαδικασια να σου εξηγησω που (κατα τη γνωμη μου) έχεις λάθος στα γραφομενα σου.

θελω όμως φίλε linus να μου πεις ΜΙΑ ομάδα σήμερα (στο ιδιο επιπεδο με αυτο που εσύ κατατασσεις την ελλαδα), που:

1. να ταπεινώνει τους αντιπαλους

2. να μπαίνουν στο γήπεδο οι παίχτες της και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες,

3. να τους πατάει και να σπάει τα δοκάρια,

4. να κάνει 20 τελικές.

Θα περιμένω να μου πεις. Πάντα φιλικά :)

Τον τελευταίο καιρό πιάνεστε από δυο τρεις ατάκες και μας κουράζεται όλους πραγματικά.

Από ΟΛΑ όσα έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό για την Εθνική εσύ κόλλησες στο κλάνουν μέντες και σπάνε τα δοκάρια? Ε βαρέθηκα να λέω συνεχώς, ότι βαρέθηκα τα μαμηνένα τριγωνάκια του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς μας,ότι βαρέθηκα τις μαμημένες γιόμες του Βύντρα μπας και γίνει κανα λάθος της αντίπαλης άμυνας, ότι βαρέθηκα την ανικανότητα του να αλλάξουμε 3-4 συνεχόμενες πάσες από το κέντρο και μπροστά, ότι βαρέθηκα τις άκυρες επιλογές της αρχικής ενδεκάδας, ότι βαρέθηκα τις εκτος τόπου και χρόνου αλλαγές και είπα να γράψω κάτι διαφορετικό.

Ας μην ταπεινώνουμε όλους τους αντιπάλους μας λοιπόν αν το θες έτσι, απλά ας τους κάνουμε να νιώσουν όπως οι Νιγηριανοί που είχαν πάθει ένα κάποιο σοκ. Έχουμε δει ομάδες να μένουν με 10 παίχτες αλλά ούτε οι ίδιοι περίμεναν αυτήν την τρομακτική πίεση, ούτε οι ίδιοι περίμεναν να τους πατήσουμε έτσι από κείνο το σημείο και μετά, μπορεί και να μας είχαν υποτιμήσει με αυτά που είχαν δει και ακούσει ;)

Ας μην σπάσει τα δοκάρια λοιπόν, αλλά ας κάνει λίγες μαμημένες ευκαιρίες παραπάνω, και όχι ένα σουτ στο πρώτο και μία κεφαλιά στο δεύτερο και τα δύο από στημένη μπάλα.

Δημοσ.

Το Bold από που προκύπτει; είπε κανεις εδώ ότι μόνο εμεις αγαπάμε την εθνική;

Επειδή πολλές φορές εσύ γράφεις ανακριβειες τις οποίες στις επισημαίνουμε χωρίς όμως να κάνεις τον κόπο να απαντήσεις, σε παρακαλώ πολύ να βρεις από εδώ 1 ποστ γι αυτό που έχω στο Bold.

Ευχαριστώ.

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Γιατί τσιμπάς? Είπα κάτι που σε πρόσβαλε μήπως?

Δημοσ.

Μονο τις νικες αγαπατε ....

Τπτ αλλο..

Απλα κι ωραια ....

Στα δυσκολα ξερετε μονο να ισοπεδωνετε τα παντα και τους παντες ...

Μονο στις νικες ειστε κοντα στην ομαδα ...

Δημοσ.
Μονο τις νικες αγαπατε ....

Τπτ αλλο..

Απλα κι ωραια ....

Στα δυσκολα ξερετε μονο να ισοπεδωνετε τα παντα και τους παντες ...

Μονο στις νικες ειστε κοντα στην ομαδα ...

Έτσι συνέχισε να προσκυνάς τον Ρεχάγκελ πετώντας την ατάκα ότι προτάσεις τα στήθη σου, γιατί 2 μέλη του insomnia χρησιμοποίησαν κοσμητικά επίθετα για την πάρτυ του αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους.....

Το να βλέπεις πάντως την ομάδα να κατρακυλά εν έτη 2010, και να ερεθίζεσαι με το 2004 δεν δείχνει να είσαι κοντά της.

Απλά και ωραία.

Δημοσ.
Έτσι συνέχισε να προσκυνάς τον Ρεχάγκελ πετώντας την ατάκα ότι προτάσεις τα στήθη σου, γιατί 2 μέλη του insomnia χρησιμοποίησαν κοσμητικά επίθετα για την πάρτυ του αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους.....

Το να βλέπεις πάντως την ομάδα να κατρακυλά εν έτη 2010, και να ερεθίζεσαι με το 2004 δεν δείχνει να είσαι κοντά της.

Απλά και ωραία.

Αυτο που λες ειναι ΛΑΘΟΣ ...

Εχω γραψει πολλες φορες σε προηγουμενα ποστ την αποψη μου για το Ρεχαγελ και τις επιλογες του αλλα δε νοεις να τις διαβασεις και να τις καταλαβεις ....

Αφου λοιπον δε διαβαζεις αυτα που γραφω μη περιμενεις να σου πανατησω σε αυτο σου το ποστ ...

Απο κει και περα φατε στη μαπα την ΠΡΩΤΗ νικη της εθνικης στο μουντιαλ και φατε στη μαπα τα ΠΡΩΤΑ 2 γκολ σε μουντιαλ και φατε στη μαπα και μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εμφανισεις ομαδας στο Μουντιαλ του 2010 και παρατηστε μας με τον "γερο " , " παππου " , " γεροξεκουτη " και δεν ξερω και γω τι αλλο εχετε πει τοσο καιρο ....

Εγω μαζι σας για το Ρεχαγκελ αλλο δεν ξανασχολουμε ...

Ο Γερμανος εχει δωσει τις απαντησεις του πανυγυρικα κι ολας ... ;)

Δημοσ.
.

Απο κει και περα φατε στη μαπα την ΠΡΩΤΗ νικη της εθνικης στο μουντιαλ και φατε στη μαπα τα ΠΡΩΤΑ 2 γκολ σε μουντιαλ και φατε στη μαπα και μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εμφανισεις ομαδας στο Μουντιαλ του 2010 και παρατηστε μας με τον "γερο " , " παππου " , " γεροξεκουτη " και δεν ξερω και γω τι αλλο εχετε πει τοσο καιρο ....

Εγω μαζι σας για το Ρεχαγκελ αλλο δεν ξανασχολουμε ...

Εχει δωσει τις απαντησεις του πανυγυρικα κι ολας ... ;)

Μαζέψου, μας διαβάζουν και άλλοι.

Δημοσ.
Μαζέψου, μας διαβάζουν και άλλοι.

Πρεπει να τσουζει τωρα λιγο ε .. ??

Γιατι προχθες λεγατε πως εχασε και τα λογικα του λογω ηλικιας ....

Τωρα τα ξαναβρηκε μαλον ε . ?? :rolleyes:

Δημοσ.
Πρεπει να τσουζει τωρα λιγο ε .. ??

Γιατι προχθες λεγατε πως εχασε και τα λογικα του λογω ηλικιας ....

Τωρα τα ξαναβρηκε μαλον ε . ?? :rolleyes:

Δεν υπάρχει κάτι να τσούξει. Όλοι εθνική ελλάδος είμαστε. Εσύ είσαι εθνική Ρεχάγκελ, και.... "τσούζει" όποτε κάνει τα δικά του.

Εγώ δικαιώθηκα με όσα έλεγα πριν το Μουντιάλ. Δικαιώθηκα και με την κριτική που τους σκούντηξε μετά το πρώτο ματς, και πανηγύρισα 2 φορές περισσότερο την νίκη ;)

alexis333 θεωρείς ειλικρινά ότι το χτεσινό είναι έργο Ρεχάγκελ;

Σαφώς και είναι ΚΑΙ έργο Ρεχάγκελ. Ομολογώ ότι δεν περίμενα την τόσο γρήγορη αλλαγή. Σκέψου να είχε βάλει πάλι τους ίδιους, ή να είχε επιστρατεύσει τον Δέλλα με πτήση τσάρτερ :devil:

Αλλά όπως είχε πει και κάποιος άλλος παραπάνω, θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ αν σκέφτονται να τον κρατήσουν ακόμα, δεν παίζουμε με αυτά

Δημοσ.

Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα ....

Δε διαβαζεις τι γραφω και ετσι αυτα που γραφεις για μενα ειναι ακυρα ...

Κι εγω εκανα κριτικη στο Ρεχαγκελ για τις επιλογες του ...

Γιατι εκανε τραγικα λαθη ....

Εγω δε διαφωνουσα στο οτι εχει κανει λαθη Linus ..

Αλλα στο γεροξεκουτη , στο οτι εχασε τα λογικα του , στο οτι εχει παθει γεροντικη αννοια και σε ολες τις βρισιες που ειχατε βαλθει να λετε γι αυτον ....

Τωρα δεν ξερω τι λετε ομως ...

Εχει παθει οντως αννοια λογω ηλικιας ακομα και μετα το χθεσινο . :rolleyes:

alexis333 θεωρείς ειλικρινά ότι το χτεσινό είναι έργο Ρεχάγκελ;

Οχι , ηταν δουλεια του ανθρωπου που φερνει τα νερα ...

Ρε φιλε πλακα μας κανεις ...

Δημοσ.
Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα ....

Δε διαβαζεις τι γραφω και ετσι αυτα που γραφεις για μενα ειναι ακυρα ...

Θα στο ξαναπώ άλλη μια φορά.

Όσο θυμάσαι επιλεχτικά πράγματα που έχουν ειπωθεί από μειοψηφία και "εν βρασμώ ψυχής" και με αυτά δείχνεις την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ σου συμπάθεια προς τον Ρεχάγκελ βγάζοντας το 95% των συνομιλητων σου βλάκες, αυτά που γράφεις για μένα είναι άκυρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...