KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ στο ότι "οι σημερινες λογικες επιλογες δεν αναιρουν τις προηγουμενες αστοχες" με την εξής διευκρίνηση: ότι και οι δύο αποδείχθηκαν εκ του αποτελέσματος.Π.χ. αν σήμερα είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα πάλι δεν θα έβγαιναν κάποιοι να μιλήσουν για τον τοροσίδη που παίζει αριστερά, για το παλτό το τζιώλη, τον γκελαδόρο τον βύντρα, τον γκέκα που είναι κοντός, τον μ@λ@κ@ τον οτο που δεν πήρε τον τζαβέλα και τον μανιάτη και και και Μαζι σου. ΑΥΤΟ προσπαθω να πω τοσο καιρο. Ο αθλητισμος ειναι αμιλικτος. Σε κρινει το αποτελεσμα, παιρνεις ρισκο και σου βγαινει?Μαγκας και Θεος. Δεν σου βγαινει?Ασχετος πειραματιστης ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Τι να κανουμε?Καποιος πρεπει να ειναι ο μαγκας και καποιος ο Δαγκας. Και αυτη τη στιγμη φαινεται οτι οι πειραματισμοι του Ρεχαγκελ αποτυγχανουν και οι λογικες επιλογες βγαινουν. Θυμάμαι στο euro 2004 στο ματς με τους γάλλους που είχε βάλει τον γιούρκα σε ελευθερο ρολο (δηλ όχι δεξιά) να παίζει μαν του μαν τον γάλλο επιθετικό (μου διαφευγει το ονομα. ο τρεζεκε ήταν ! Μου είχε κάνει εντύπωση το ρίσκο που πήρε (και του βγήκε). Αν δεν έβγαινε όμως τι θα άκουγε; Πάντα έτσι ήταν ο Ρεχάγκελ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Μηπως λες για την Τσεχια που περασε τον Γιουρκα σε ρολο μπακ στην ουσια για να κηνυγαει τον Μπαρος που ηταν σφαιρα και δεν μπορουσε ο Καψης? Σε καθε περιπτωση, οτι εγραψα παραπανω. Ετσι ειναι ο αθλητισμος και η ζωη. Κανεις τις επιλογες σου αλλα κρινεσαι βαση του αποτελεσματος. Μπορει να υπαρχουν παντα δικαιολογιες και ελαφρυντικα και λεπτομεριες αλλα δεν γινεται να κανεις 5 επιλογες, να χανεις ενα ματς και να βγεις δικαιωμενος. Επαιξες και εχασες. ΥΓ. Για να τελειωνουμε με Τοροσιδη. Νομιζω οτι χτυπησε ασχημα το "κακο" θεατρο που επαιξε. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ετσι, γουσταρω να εκβιαζω κοκκινες και μπραβο στον Τοροσιδη. Αλλα ρε Τοροσιδη, αφου κανεις την γελοιοτητα που την κανεις,καντην καλα. Δεν γινεται να πας για τσαμπουκα και ξαφνικα να πεφτεις κατω μετα απο 2''. Ειναι γελοιο, πως να το κανουμε, θα μπει σε βιντεακια στο Youtube με αστειες σκηνες
john2gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καλά ο Ρονάλντο κι αν είναι θεατρίνος, τι να λέμε τώρα. Επίσης Tilemaxx πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια σου: Και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις δείχνουν πόσο μ@λάκας είναι ο Έλληνας[/b'] Ναι, δηλώσεις τύπου <<Σήμερα παίξαμε και απαντήσαμε σε όλους [σημείωση john2= Ναι, σήμερα που έμειναν με 10 παίκτες οι άλλοι δείξαμε το ταλέντο μας. Εντελώς τυχαία ρε παιδί μου]. Δεν με νοιάζει αν προκριθούμε ή τι θα γίνει, ειλικρινά [σημείωση john2= Ναι γιατί το πιο πιθανό είναι να πάρουμε από τα τρία το μακρύτερο οπότε ας μας θεοποιήσουν μπας και πετύχουμε καμιά καλή μεταγραφή και τα τσεπώσουμε]>> είναι κυρίως κλασικές παπαριές Ελλήνων παικτών. Όπως είπα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των Σάλπι και Καραγκούνη που μίλησαν σωστά
dark_banishing Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μηπως λες για την Τσεχια που περασε τον Γιουρκα σε ρολο μπακ στην ουσια για να κηνυγαει τον Μπαρος που ηταν σφαιρα και δεν μπορουσε ο Καψης? Με την τσεχία το είχε κάνει όντως, αλλα νομίζω το είχε κάνει και με την γαλλία στον ανρί.
konnak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ρε skimno, με την Κορέα ο Ρεχάγκελ έκανε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές για τις οποίες τον κράξαμε όλοι. Τις λέει παραπάνω ο Κάιζερ, πριν κάποιες σελίδες είχα βάλει ένα άρθρο που τις έλεγε και ο Καρπετόπουλος, γενικά ήταν χτυπητά λάθη και τα πιάσανε και τα επισήμαναν όλοι. Χάνουμε από μια μέτρια ομάδα, και η εμφάνιση είναι τραγική. Σήμερα διορθώνει αυτά ακριβώς που είχαμε πει και επισημάνει όλοι, και κερδίζουμε, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι (έστω και με κάποιες ευνοϊκές συνθήκες). Βγαίνεις και λες ειρωνικά κάποια πράγματα για τους επικριτές, και έχεις αυθαιρέτως αποφανθεί ότι όλοι εμείς πάμε με το ρεύμα: θεοποιούμε και μηδενίζουμε. Ε, μήπως εν τέλει είχαμε δίκιο; Μήπως το πλάνο ήταν λίγο ό,τι να ναι; Μήπως δεν ήταν άδικη η κριτική; Μήπως εν τέλει η κοινή λογική δικαιώθηκε σήμερα; Δεν στη λέω με το παραπάνω κομμάτι, αλλά ρε παιδί μου αυτός ο αυτοδιορισμός κάποιων σε συνήγορο του Ρεχάγκελ έχει κουράσει λίγο. Εδώ στο τόπικ του Παναθηναϊκού κρίνουμε τον Ομπράντοβιτς, τον κο 7 ευρωπαϊκά, δε θα κρίνουμε τον Ρεχάγκελ όταν βάζει Πατσατζόγλου στη θέση Καραγκούνη σε ημίχρονο που χάνουμε, και δεν βάζει καν τον Νίνη;
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δε λεμε πως δε κανει λαθη ρε ... Λεμε οτι ειναι αλλο να λες οτι καποιος εκανε λαθος κι αλλο να λες πως εχασε τα λογικα του και οτι ειναι ενας γεροξεκουτης και να τον στεινεις στον τοιχο στα 5 μετρα και να βαρας ανελεϊτα με οτι ειδους βρισιες υπαρχουν ... Εγω προσωπικα τουλαχιστον εχω τρελαθει με καποιες επιλογες του .... Δλδ αν επαιζε σημερα ο Γιουρκας αντι του Βυντρα πιθανο ηταν να μη εβλεπα το ματς ..... Αλλα απο σεβασμο προς το προσωπο του και για οσα εχει κανει και εχει προσφερει δε θα τον πω ποτε γεροξεκουτη ... Και δεν εχει δειξει πως του αξιζει τετοιο κραξιμο ... Αυτα και προσπαθηστε να καταλαβετε τι γραφω γιατι σε λιγο θα μου πειτε παλι πως λεω οτι δεν εκανε λαθη ....
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παιδια αν θυμαμαι και με την Πορτογαλια το ειχε κανει ο Ρεχαγκελ βαζοντας ουσιαστικα τον Γιουρκα ν'ακολουθαει τον Φιγκο οπου πηγαινε.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καλά ο Ρονάλντο κι αν είναι θεατρίνος, τι να λέμε τώρα. Επίσης Tilemaxx πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια σου: Ναι, δηλώσεις τύπου <<Σήμερα παίξαμε και απαντήσαμε σε όλους [σημείωση john2= Ναι, σήμερα που έμειναν με 10 παίκτες οι άλλοι δείξαμε το ταλέντο μας. Εντελώς τυχαία ρε παιδί μου]. Δεν με νοιάζει αν προκριθούμε ή τι θα γίνει, ειλικρινά [σημείωση john2= Ναι γιατί το πιο πιθανό είναι να πάρουμε από τα τρία το μακρύτερο οπότε ας μας θεοποιήσουν μπας και πετύχουμε καμιά καλή μεταγραφή και τα τσεπώσουμε]>> είναι κυρίως κλασικές παπαριές Ελλήνων παικτών. Όπως είπα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των Σάλπι και Καραγκούνη που μίλησαν σωστά Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι πολλές φορές τυποποιημένες. Δεν είναι θέμα μαλάκα ελληνα ούτε οι δηλώσεις, ούτε το θέατρο.
Cue Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Οι δηλώσεις υπάχουν κάπου online να τις δούμε? Τον αγώνα τον άκουγα στη δουλειά από τον Χελάκη γμτ και δε τον είδα Περιμένω μπας και τον δω σε "επανάληψη".
skimnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μαζι σου.ΑΥΤΟ προσπαθω να πω τοσο καιρο. Ο αθλητισμος ειναι αμιλικτος. Σε κρινει το αποτελεσμα, παιρνεις ρισκο και σου βγαινει?Μαγκας και Θεος. Δεν σου βγαινει?Ασχετος πειραματιστης ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Τι να κανουμε?Καποιος πρεπει να ειναι ο μαγκας και καποιος ο Δαγκας. Και αυτη τη στιγμη φαινεται οτι οι πειραματισμοι του Ρεχαγκελ αποτυγχανουν και οι λογικες επιλογες βγαινουν. Μηπως λες για την Τσεχια που περασε τον Γιουρκα σε ρολο μπακ στην ουσια για να κηνυγαει τον Μπαρος που ηταν σφαιρα και δεν μπορουσε ο Καψης? Σε καθε περιπτωση, οτι εγραψα παραπανω. Ετσι ειναι ο αθλητισμος και η ζωη. Κανεις τις επιλογες σου αλλα κρινεσαι βαση του αποτελεσματος. Μπορει να υπαρχουν παντα δικαιολογιες και ελαφρυντικα και λεπτομεριες αλλα δεν γινεται να κανεις 5 επιλογες, να χανεις ενα ματς και να βγεις δικαιωμενος. Επαιξες και εχασες. ΥΓ. Για να τελειωνουμε με Τοροσιδη. Νομιζω οτι χτυπησε ασχημα το "κακο" θεατρο που επαιξε. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ετσι, γουσταρω να εκβιαζω κοκκινες και μπραβο στον Τοροσιδη. Αλλα ρε Τοροσιδη, αφου κανεις την γελοιοτητα που την κανεις,καντην καλα. Δεν γινεται να πας για τσαμπουκα και ξαφνικα να πεφτεις κατω μετα απο 2''. Ειναι γελοιο, πως να το κανουμε, θα μπει σε βιντεακια στο Youtube με αστειες σκηνες Σωστός. έχεις απόλυτο δίκιο! ήταν το ματς με τους Τσέχους
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Οι δηλώσεις υπάχουν κάπου online να τις δούμε?Τον αγώνα τον άκουγα στη δουλειά από τον Χελάκη γμτ και δε τον είδα Περιμένω μπας και τον δω σε "επανάληψη". Τον έχει αργότερα η ΕΤ3 σε μαγνητοσκόπηση.
scullyist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τον έχει αργότερα η ΕΤ3 σε μαγνητοσκόπηση. Το πρόγραμμα τους λέει ότι θα έχει το Αργεντινή-Ν.Κορέα
kabamaru21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από jazzu4ia ...κόβω τον πούτσο μου ότι δεν πρόκειται να βάλουμε γκόλ... -1ας πουτσος
skimnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ρε skimno, με την Κορέα ο Ρεχάγκελ έκανε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές για τις οποίες τον κράξαμε όλοι. Τις λέει παραπάνω ο Κάιζερ, πριν κάποιες σελίδες είχα βάλει ένα άρθρο που τις έλεγε και ο Καρπετόπουλος, γενικά ήταν χτυπητά λάθη και τα πιάσανε και τα επισήμαναν όλοι. Χάνουμε από μια μέτρια ομάδα, και η εμφάνιση είναι τραγική. Σήμερα διορθώνει αυτά ακριβώς που είχαμε πει και επισημάνει όλοι, και κερδίζουμε, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι (έστω και με κάποιες ευνοϊκές συνθήκες). Βγαίνεις και λες ειρωνικά κάποια πράγματα για τους επικριτές, και έχεις αυθαιρέτως αποφανθεί ότι όλοι εμείς πάμε με το ρεύμα: θεοποιούμε και μηδενίζουμε. Ε, μήπως εν τέλει είχαμε δίκιο; Μήπως το πλάνο ήταν λίγο ό,τι να ναι; Μήπως δεν ήταν άδικη η κριτική; Μήπως εν τέλει η κοινή λογική δικαιώθηκε σήμερα; Δεν στη λέω με το παραπάνω κομμάτι, αλλά ρε παιδί μου αυτός ο αυτοδιορισμός κάποιων σε συνήγορο του Ρεχάγκελ έχει κουράσει λίγο. Εδώ στο τόπικ του Παναθηναϊκού κρίνουμε τον Ομπράντοβιτς, τον κο 7 ευρωπαϊκά, δε θα κρίνουμε τον Ρεχάγκελ όταν βάζει Πατσατζόγλου στη θέση Καραγκούνη σε ημίχρονο που χάνουμε, και δεν βάζει καν τον Νίνη; εσύ θεωρείς δίκαιη κριτική να αναθεματίζεται και να λοιδωρείται σε τέτοιο βαθμό ο εθνικός προπονητής; θεωρείς δίκαιη κριτική να λέγεται ότι παίρνει χαρτάκι από την επο; είναι δίκαιη κριτική να λέγεται να απελαθούν οι παίκτες και κάποιοι να συμφωνούν; σήμερα όλοι βγαίνουν και λένε μπράβο και τι ωραία τι καλά. που είναι ρε μάγκες σήμερα ο μήτρογλου; ο μανιάτης; ο τζαβέλλας και τα άλλα παιδιά; Αν η κριτική περιοριζόταν στις επιλογές της ενδεκάδας με την κορέα, οι οποίες εκ των υστέρων αποδείχθηκαν άστοχες, απλά θα συμφωνούσα! Όσο για τον ομπραντοβιτς δεν νομίζω ότι έχει φάει τέτοιο τρελό κράξιμο όσο ο ρεχάγκελ.
jtsc21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 εσύ θεωρείς δίκαιη κριτική να αναθεματίζεται και να λοιδωρείται σε τέτοιο βαθμό ο εθνικός προπονητής;θεωρείς δίκαιη κριτική να λέγεται ότι παίρνει χαρτάκι από την επο; είναι δίκαιη κριτική να λέγεται να απελαθούν οι παίκτες και κάποιοι να συμφωνούν; σήμερα όλοι βγαίνουν και λένε μπράβο και τι ωραία τι καλά. που είναι ρε μάγκες σήμερα ο μήτρογλου; ο μανιάτης; ο τζαβέλλας και τα άλλα παιδιά; Αν η κριτική περιοριζόταν στις επιλογές της ενδεκάδας με την κορέα, οι οποίες εκ των υστέρων αποδείχθηκαν άστοχες, απλά θα συμφωνούσα! Όσο για τον ομπραντοβιτς δεν νομίζω ότι έχει φάει τέτοιο τρελό κράξιμο όσο ο ρεχάγκελ. προσωπική μου άποψη, αλλά οι συγκεκριμένοι αν και αρκετά καλοί και ελπιδοφόροι παίχτες, δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε ένα τέτοιο ματς λόγω έλλειψης εμπειρίας..
VAssassin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 εσύ θεωρείς δίκαιη κριτική να αναθεματίζεται και να λοιδωρείται σε τέτοιο βαθμό ο εθνικός προπονητής;θεωρείς δίκαιη κριτική να λέγεται ότι παίρνει χαρτάκι από την επο; είναι δίκαιη κριτική να λέγεται να απελαθούν οι παίκτες και κάποιοι να συμφωνούν; σήμερα όλοι βγαίνουν και λένε μπράβο και τι ωραία τι καλά. που είναι ρε μάγκες σήμερα ο μήτρογλου; ο μανιάτης; ο τζαβέλλας και τα άλλα παιδιά; Αν η κριτική περιοριζόταν στις επιλογές της ενδεκάδας με την κορέα, οι οποίες εκ των υστέρων αποδείχθηκαν άστοχες, απλά θα συμφωνούσα! Όσο για τον ομπραντοβιτς δεν νομίζω ότι έχει φάει τέτοιο τρελό κράξιμο όσο ο ρεχάγκελ. Επειδή αρχικά απάντησες ειρωνικά στο δικό μου μήνυμα, είδες πουθενά να γράψω εγώ για απέλαση παιχτών ή χαρτάκια της ΕΠΟ; Πήγαινε δες και τι είχα γράψει για το Μήτρογλου κάποιες σελίδες πιο πίσω. Τσουβαλιάζεις λοιπόν κι εσύ για να βγεις από πάνω, όπως πολλοί άλλοι σε αυτό το τόπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις