KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ε, δεν θα την έλεγα και ορθολογική! Πάλι ο τοροσίδης έπαιξε αριστερά και ξαναείδαμε το βυντρα στην ενδεκάδα. Αμ, το άλλο το παλτό ο τζιώλης πάλι έπαιξε. Μη μιλήσω δε για τον τζόρβα που ξαναεπαιξε ενω έπρεπε να μπει ο σηφάκης.... 1. Ο Τοροσιδης εχει παρει τα αριστερα εργολαβια επι Ρεχαγκελ. Υπαρχει αλλο ενα αριστερο μπακ, ο Σπυροπουλος που δεν τον εμπιστευεται καθολου. Οτι σεναριο και να βγαινει δεξια και στο κεντρο, ο Τοροσιδης επι Ρεχαγκελ παιζει αριστερα. 2. Ποιος θα παιξει δεξια απο τη στιγμη που ο Τοροσιδης, ξαναλεω ΜΟΝΙΜΑ επι Ρεχαγκελ, παιζει αριστερα?Ο Γιουρκας? 3. Για τον Τζιωλη, τον βριζω 4 χρονια. ΑΛΛΑ, σκεφτομουν σημερα ποιο αλλο αμυντικο χαφ εχουμε ως ομαδα? Ισως τον Πατσατζογλου θα μου πεις. Ειδες ομως κορμια οι Νιγηριανοι. Ισως το μονο ματς που ειχε νοημα να παιξει ο Τζιωλης-που τον θεωρω μεγιστο παλτο και υπερασχετο 4. Το τερμα πρεπει να κανει τουλαχιστον 2-3 γκαφες για να αλλαξει. Κανονας. Αμα τον αλλαξεις στην 1η γκαφα τον εχασες. Σου λεω το απλο. Εβαζε το Σηφακη και εκανε αυτος γκελα. Μετα τι κανεις?Λες στον Τζορβα ξαναμπες εσυ?Δυο-δυο θα τα τρωει
VAssassin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ε, δεν θα την έλεγα και ορθολογική! Πάλι ο τοροσίδης έπαιξε αριστερά και ξαναείδαμε το βυντρα στην ενδεκάδα. Αμ, το άλλο το παλτό ο τζιώλης πάλι έπαιξε. Μη μιλήσω δε για τον τζόρβα που ξαναεπαιξε ενω έπρεπε να μπει ο σηφάκης.... Προσωπικά θεωρώ το Τζιώλη από τους διασωθέντες στο πρώτο ματς και δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με το Βύντρα δεξί μπακ και όχι σέντερ μπακ (αν και ήταν απ' τους χειρότερους πάλι σήμερα είναι σίγουρα προτιμότερος απ' το Σεϊταρίδη). Για τον Τζόρβα δεν ξέρω αν αξίζει να παίζει αντί του Χαλκιά (για τον οποίο επίσης δεν έχω καλή γνώμη). Τον Σηφάκη δεν τον έχω δει αρκετά για να έχω άποψη. Πιστεύω πως δεν είναι δυνατόν να μην είναι βασικοί σε αυτή την εθνική ο Κυργιάκος και ο Σάλπι.
skimnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 1. Ο Τοροσιδης εχει παρει τα αριστερα εργολαβια επι Ρεχαγκελ. Υπαρχει αλλο ενα αριστερο μπακ, ο Σπυροπουλος που δεν τον εμπιστευεται καθολου. Οτι σεναριο και να βγαινει δεξια και στο κεντρο, ο Τοροσιδης επι Ρεχαγκελ παιζει αριστερα.2. Ποιος θα παιξει δεξια απο τη στιγμη που ο Τοροσιδης, ξαναλεω ΜΟΝΙΜΑ επι Ρεχαγκελ, παιζει αριστερα?Ο Γιουρκας? 3. Για τον Τζιωλη, τον βριζω 4 χρονια. ΑΛΛΑ, σκεφτομουν σημερα ποιο αλλο αμυντικο χαφ εχουμε ως ομαδα? Ισως τον Πατσατζογλου θα μου πεις. Ειδες ομως κορμια οι Νιγηριανοι. Ισως το μονο ματς που ειχε νοημα να παιξει ο Τζιωλης-που τον θεωρω μεγιστο παλτο και υπερασχετο 4. Το τερμα πρεπει να κανει τουλαχιστον 2-3 γκαφες για να αλλαξει. Κανονας. Αμα τον αλλαξεις στην 1η γκαφα τον εχασες. Σου λεω το απλο. Εβαζε το Σηφακη και εκανε αυτος γκελα. Μετα τι κανεις?Λες στον Τζορβα ξαναμπες εσυ?Δυο-δυο θα τα τρωει το μήνυμά μου ήταν καθαρά ειρωνικό προς όλους τους συμφορουμίτες που δεν εννοούν να καταλάβουν τόσο καιρό ότι πίσω από τις περισσότερες κινήσεις υπάρχει μια λογική εξήγηση. Προσοχή δεν λέω ότι δεν έχει κάνει λάθη ο προπονητής ή ότι δεν θα κάνει αλλά ότι υπάρχει μια σκέψη από πίσω. Π.χ. ποιος το περίμενε ότι ο Τζιώλης θα ήταν από τους καλύτερους σήμερα; Σίγουρα ένας είναι ο προπονητής που τον βλέπει στις προπονήσεις και όχι εμείς που δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα και κρίνουμε μόνο από αυτά που βλέπουμε στους αγώνες και μόνο...
john2gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ότι και να λέτε, respect η όλη φάση με τον Τοροσίδη. Μόλις εμφανίζεται η κάρτα σηκώνεται σαν κύριος (χωρίς πόνος, χωρίς τίποτα). Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις δείχνουν πόσο μ@λάκας είναι ο Έλληνας (ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια όπως αναφέρθηκε προηγουμένως όπως ο Καραγκούνης και Σάλπι)
foufoutios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Θεικη ηταν και η κεφαλια-βουτια του Καραγκουνη που επεσε σαν να του κανουν τακλιν! αντι να προσπαθησει να βαλει γκολ, προσπαθησε να κερδισει πεναλτι απο συνηθεια
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν δεν ήταν ο Τοροσίδης με τα "καφριλίκια" του, πιθανόν εσύ όπως και όλοι μας να σιχτηρίζαμε γι' αλλη μια φορά.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 το μήνυμά μου ήταν καθαρά ειρωνικό προς όλους τους συμφορουμίτες που δεν εννοούν να καταλάβουν τόσο καιρό ότι πίσω από τις περισσότερες κινήσεις υπάρχει μια λογική εξήγηση. Προσοχή δεν λέω ότι δεν έχει κάνει λάθη ο προπονητής ή ότι δεν θα κάνει αλλά ότι υπάρχει μια σκέψη από πίσω. Π.χ. ποιος το περίμενε ότι ο Τζιώλης θα ήταν από τους καλύτερους σήμερα; Σίγουρα ένας είναι ο προπονητής που τον βλέπει στις προπονήσεις και όχι εμείς που δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα και κρίνουμε μόνο από αυτά που βλέπουμε στους αγώνες και μόνο... Οι σημερινες λογικες επιλογες δεν αναιρουν τις προηγουμενες αστοχες Πχ παικτης Χαριστεας δεν υπαρχει. Υπαρχει ενας μανατζερ Χαριστεα, ο καλυτερος μανατζερ του κοσμου Τον Βυντρα τον βαζεις πλαι. Γιατι την μαλακια την εχει στο αιμα του. Τον Σαλπιγγιδης αν τον βαλεις αριστερα, ειναι που ειναι αμπαλος, του κοβεις και το ενα ποδι που εχει, τον τελειωσες Δεκαρι Κατσουρανης δεν υπαρχει.Πιρλο ΙΣΩΣ. Κατσουρανης ΟΧΙ. Χανεις 1-0 και βαζεις τον Πατσατζογλου. Αν δεν εισαι η Βραζιλια και το κανεις για χαβαλε, αστεια κινηση.
VAssassin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά το 99% των παιχτών το ίδιο πράγμα θα έκαναν, κακά τα ψέματα. Μόνο αν ήταν κάνας Γκαρσία μπορεί να του έριχνε καμία στο ψαχνό του Νιγηριανού...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν δεν ήταν ο Τοροσίδης με τα "καφριλίκια" του, πιθανόν εσύ όπως και όλοι μας να σιχτηρίζαμε γι' αλλη μια φορά. Ωπα, μισο. Πρωτον. Η καρτα ειναι καρτα!Κοκκινη. Και αερα να εβρισκε, τελος, κοκκινη Αλλα οπως κοροιδευαμε τον Ριβαλντο το 2002 με την Τουρκια, δεν γινεται να κανουμε τους μαλακες οταν ο Τοροσιδης περιμενει τουλαχιστον ενα δευτερολεπτο πριν "πονεσει":devil:
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και μόνο από την πρόθεση είναι κόκκινη. Αλλά κάνετε λες και το είδατε πρώτη φορά. Ο άλλος από πάνω λέει ότι ήταν κίνηση κλασσικού ελληνα την στιγμή που το 80% των παικτών παίζει θέατρο σε τέτοιες φάσεις.
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ωπα, μισο.Πρωτον. Η καρτα ειναι καρτα!Κοκκινη. Και αερα να εβρισκε, τελος, κοκκινη Αλλα οπως κοροιδευαμε τον Ριβαλντο το 2002 με την Τουρκια, δεν γινεται να κανουμε τους μαλακες οταν ο Τοροσιδης περιμενει τουλαχιστον ενα δευτερολεπτο πριν "πονεσει":devil: Πονεσε 2 δευτερα μετα την κλωτσια ...:lol: Τ ι θες τωρα ...
skimnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Οι σημερινες λογικες επιλογες δεν αναιρουν τις προηγουμενες αστοχεςΠχ παικτης Χαριστεας δεν υπαρχει. Υπαρχει ενας μανατζερ Χαριστεα, ο καλυτερος μανατζερ του κοσμου Τον Βυντρα τον βαζεις πλαι. Γιατι την μαλακια την εχει στο αιμα του. Τον Σαλπιγγιδης αν τον βαλεις αριστερα, ειναι που ειναι αμπαλος, του κοβεις και το ενα ποδι που εχει, τον τελειωσες Δεκαρι Κατσουρανης δεν υπαρχει.Πιρλο ΙΣΩΣ. Κατσουρανης ΟΧΙ. Χανεις 1-0 και βαζεις τον Πατσατζογλου. Αν δεν εισαι η Βραζιλια και το κανεις για χαβαλε, αστεια κινηση. Συμφωνώ στο ότι "οι σημερινες λογικες επιλογες δεν αναιρουν τις προηγουμενες αστοχες" με την εξής διευκρίνηση: ότι και οι δύο αποδείχθηκαν εκ του αποτελέσματος. Π.χ. αν σήμερα είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα πάλι δεν θα έβγαιναν κάποιοι να μιλήσουν για τον τοροσίδη που παίζει αριστερά, για το παλτό το τζιώλη, τον γκελαδόρο τον βύντρα, τον γκέκα που είναι κοντός, τον μ@λ@κ@ τον οτο που δεν πήρε τον τζαβέλα και τον μανιάτη και και και Θυμάμαι στο euro 2004 στο ματς με τους γάλλους που είχε βάλει τον γιούρκα σε ελευθερο ρολο (δηλ όχι δεξιά) να παίζει μαν του μαν τον γάλλο επιθετικό (μου διαφευγει το ονομα. ο τρεζεκε ήταν ! Μου είχε κάνει εντύπωση το ρίσκο που πήρε (και του βγήκε). Αν δεν έβγαινε όμως τι θα άκουγε; Πάντα έτσι ήταν ο Ρεχάγκελ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.
konnak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και μόνο από την πρόθεση είναι κόκκινη. Αλλά κάνετε λες και το είδατε πρώτη φορά. Ο άλλος από πάνω λέει ότι ήταν κίνηση κλασσικού ελληνα την στιγμή που το 80% των παικτών παίζει θέατρο σε τέτοιες φάσεις. Δεν έχω κατεβάσει το παιχνίδι Πορτογαλία-Ακτή Ελεφαντοστού να ανέβαζα καμιά δεκαριά φάσεις που παίκτες πολύ μεγαλύτεροι από τον Τοροσίδη κάνουν ελεεινό θέατρο. Μάλιστα, ο πολύς Ρονάλντο ήταν σε 2-3 από αυτές, και μετά βγήκε και έκανε και δηλώσεις ότι δεν τους προστάτεψαν οι διαιτητές! Η κάρτα ήταν κόκκινη. Ο Τοροσίδης κάνει θέατρο καθότι δεν τον βρήκε. Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι κόκκινη (λόγω κίνησης και πρόθεσης) ούτε υποβαθμίζει τον Τοροσίδη. Θεωρώ χειρότερο το θέατρο του Καραγκούνη που φεύγει στην αντεπίθεση και τσουβαλιάζεται μόνος του, από συνήθεια, για να σφυριχτεί φάουλ και κάρτα. Στην αντεπίθεση! Υποτίθεται ότι πρώτος στόχος είναι το γκολ και ο βλαμμένος πέφτει στις 3 από τις 4 φάσεις.
dark_banishing Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ...κόβω τον πούτσο μου ότι δεν πρόκειται να βάλουμε γκόλ... ουπς..
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικα σημερα ο " αχρηστος γεροξεκουτης που εχει χασει και τα λογικα του λογω ηλικιας " ( οπως λεγανε μερικοι μερικοι εδω μεσα ) βρηκε παλι τα λογικα του και το μυαλο του ... ?? Οπως καταλαβαινετε η ισοπεδωση των παντων θιγει περισσοτερο αυτους που τα σκεφτονται ( και περισσοτερο που τα λενε ) παρα αυτον που βριζουνε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις