ata1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τοροσιδης με το πολυβολο στην συνεντευξη... Άμα θέλουνε τα μπινελίκια τους για να συσπειρωθούν και να στρώσουν τι φταίμε εμείς! Σήμερα το θετικό είναι ότι υπήρχε διάθεση. Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι αν συνεχίσουμε και με Αργεντινή με δεξί μπακ το Βύντρα θα φάμε 4 και είναι κρίμα. Έκανε πολλά λάθη που οδήγησαν σε ισάριθμες φαρμακερές αντεπιθέσεις. Επίσης είναι γεγονός ότι η κόκκινη κάρτα(δίκαιη) ήρθε σε πολύ κατάλληλο σημείο, όπου τα είχαν όλοι χαμένα. Τελικά στον πρώτο ματς εκτός από όλα τα άλλα υπήρχε και σοβαρό πρόβλημα στην ψυχολογία των παικτών. Όταν μείνανε με 10 οκ υπήρχε η αριθμητική υπεροχή αλλά και πάλι δεν ήταν μόνο αυτό. Πίστεψαν σε κάτι καλύτερο. Ίσως παίζει και γκαντεμιά που δεν έχουμε και καμία άλλη Ευρωπαική ομάδα στον όμιλο, όσο να πείς θα ήταν πιο ξεψαρωμένοι με αντίπαλο που έχουν αντιμετωπίσει και άλλες φορές
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παιδια εγω σας κανω προβλεψη απο τωρα οτι η Κορεα αποκλειεται να κερδισει την Νιγηρια.Οι Αφρικανοι ειναι πολυ σωματωδεις και εχουν αλτικοτητα και θα θελουν τουλαχιστον να παρουν μια νικη για την περηφανεια τους.Εγω το θεωρω Χ το ματς με την Κορεα και ισως και διπλο. Τωρα να δουμε τι συνθεση θα κατεβασει ο Μαραντονα γιατι αν κατεβασει τα δευτερα δεν ξερεις τι γινεται μπορουμε το Χ με υπερπροσπαθεια αρκει να μην ξαναβαλει τον Τζορβα,ο φουκαρας ηταν εκτος αγωνα. Κι ας ελπισουμε να κανει κανενα θαυμα η Νιγηρια,δυσκολο να κερδισει αλλα οχι ακατορθωτο,για μενα παλι το τονιζω λογω της τεραστιας διαφορας σε σωματικη διαπλαση. μακαρι να με διαψευσει αλλα ο ρεχαγκελ δυσκολα θα τον βγαλει...
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εμενα χωρις πλακα μου αρεσε σημερα ο Τζιολης,ο μονος που σουταρε απο καλες θεσεις και που απο το δυσκολο σουτ του προηλθε το δευτερο γκολ του Τορο.
ata1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χωρις πλακα,σε καποια ξενα φορα που διαβαζω μιλανε μακραν για το καλυτερο ματς μεχρι τωρα,ιδιαιτερα αν σκεφτειτε οτι ειχαν ολοι χαμηλες προσδοκιες για το συγκεκριμενο. συμφωνώ, ωραίο ματσάκι
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 o τζορβας σημερα σου εβγαλε 2 γκολ που πριν τελειωσει η φαση ελεγες 99% το φαγαμε. Δεν έχει σημασία. Σε σχέση με του υπόλοιπους ήταν παραφωνία. Αυτός και οι άλλοι δύο.
Strategos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 o τζορβας σημερα σου εβγαλε 2 γκολ που πριν τελειωσει η φαση ελεγες 99% το φαγαμε. και θα πω και κατι αλλο που δεν το εχετε παρατηρηση, οσα παιχνιδια εχω δει σε ολα ολοι οι τερματοφυλακες κανανε λαθος εκτιμήσεις γιατι; γιατι η μπαλα περνει περιεργα φαλτσα και ολοι διαμαρτυρονται για αυτο. για οσους δεν ειδαν. ---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:12 ---------- Δεν έχει σημασία. Σε σχέση με του υπόλοιπους ήταν παραφωνία. Αυτός και οι άλλοι δύο. πες μου 1 τερματοφυλακα που δεν εχει κανει γκελα μεχρι στιγμης στο μουντιαλ.
geovard Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Είπε τις μλκίες του και ησύχασε. Θέλουν να τους κανακεύουμε στα καλά και να τους χαϊδεύουμε στα άσχημα. Δώστε μου τα λεφτά του και παίρνω επ' ώμου εγώ τη σκληρή κριτική Μα είδες ρε παιδί μου? Λες και τους έκραξε ο κόσμος άδικα. Η κατακραυγή τού κόσμου τούς ξύπνησε αλλά δεν το ξέρουν Τώρα που νικησαν λένε τις μαλακίες τους.Στραβοί ήταν να προσπαθήσουν έτσι και με τους στιστομάτηδες? Δεν έχουμε προπονητή.Ο κόσμος έφτειαξε σήμερα με την πίεσή του την ενδεκάδα. Πηγαίνετε στα μηνύματα γύρω στις πέντε που ξεκίναγε το ματς κα δείτε τι λέω.Ήμουν σχεδόν σίγουρος μετά που είδα και τι σύνθεση της ομάδας ότι θα κάναμε επανάσταση συνείδησης σήμερα. Μου την έσοασε ο πουρουπουπου! Τώρα λέει θέλει 40 δεύτερα 39, 38 ....Τι μαλάκας σποίκερ ε? Δεν κατάλαβα γιατίδεν τους ξεκοιλιάσαμε τους Νιγηριανούς παρά καθυστερούσαμε στο τέλος.Η διαφορά στα τέρματα δεν παίζει ρόλο? Μπράβο στα παιδιά σήμερα αλλά να μάθουν να δέχονται την κριτική όταν τα σκατώνοιυν.
konnak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μόνο εγώ θεωρώ μέγα λάθος που δεν κυνήγησαν το 3ο γκολ; Αν παίξει τριπλή ισοβαθμία (δεν είναι δύσκολο, αρκεί να κερδίσει η Νιγηρία την Ν. Κορέα) θα είμαστε στην καλύτερη 3οι. Ενώ με 3-1 σήμερα αν πάει το άλλο 2-0 υπέρ Νιγηρίας περνάγαμε. Το ξέρω, ψιλά γράμματα αλλά γιατί όχι; Σήμερα με τέτοια ρέντα (τραυματισμός στον τραυματισμό, αποβολή και +1 παίκτης από το 30', αντίπαλοι σκασμένοι από κούραση από το 70') γιατί να μην κυνηγήσεις το κάτι παραπάνω; Μπράβο στα παιδιά, αν έχαναν και σήμερα με όλες αυτές τις συγκυρίες θα τους σταύρωναν. Κρίμα για το 1ο γκολ, κυρίως γιατί ο Τζόρβας (όσο και να σκούζουν κάποιοι) φέτος ήταν πολύ καλός και σταθερός και θα ήταν κρίμα να στιγματιστεί. Πιστεύω πάτσισε με την πολύ μεγάλη επέμβαση σε εκείνη την απίστευτη δυάδα φάσεων (στην αντεπίθεση μετά το άχαστο του Γκέκα). Δυστυχώς εξαρτώμαστε από τη Νιγηρία, η οποία πρέπει να κερδίσει την Κορέα και μεις να πάρουμε έναν γαμωβαθμό από τους Αργεντίνους*. Φανταστείτε ωστόσο σκηνικό, κερδίζουμε την Αργεντινή με ένα γκολ διαφορά, κερδίζει και η Κορέα την Νιγηρία, και έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, και λόγω των μεταξύ μας τερμάτων είναι πρώτη η Αργεντινή, δεύτερη η Κορέα και τρίτοι εμείς...! * Το άλλο σενάριο είναι νίκη δική μας επί Αργεντινής και ισοπαλία στο Νιγηρία - Κορέα, και περνάμε πρώτοι! lol, ναι, ξέρω... ΥΓ: Με εξέπληξε ευχάριστα με την αλλαγή του Νίνη ο παππούς, βέβαια θα μου πεις επιθετικό έβγαλε. Still...
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 για οσους δεν ειδαν. ---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:12 ---------- πες μου 1 τερματοφυλακα που δεν εχει κανει γκελα μεχρι στιγμης στο μουντιαλ. αυτο το γελοιο γκολ που εφαγε δεν ξεπλενεται με τιποτα...
konnak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τωρα να δουμε τι συνθεση θα κατεβασει ο Μαραντονα γιατι αν κατεβασει τα δευτερα δεν ξερεις τι γινεται μπορουμε το Χ με υπερπροσπαθεια αρκει να μην ξαναβαλει τον Τζορβα,ο φουκαρας ηταν εκτος αγωνα. Κοίτα, τα δεύτερα της Αργεντινής είναι ένα θέμα, έτσι; Δηλαδή πόσο καλύτερα θα νιώσεις αν αντί για Τέβεζ-Ιγκουαΐν παίξουν Αγκουέρο-Ντ.Μιλίτο; Όσο για τον Τζόρβα και τους γκολκίπερ, δείτε στο 2ο γκολ την τεράστια ευθύνη του Ενιγιάμα που είναι καταπληκτικός γκολκίπερ (το διώξιμο στην κεφαλιά του Σαμαρά - νομίζω - δεν υπάρχει, όπως και οι επεμβάσεις του στο ματς με την Αργεντινή που έληξε 1-0 αντί για 5-0).
Strategos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 αυτο το γελοιο γκολ που εφαγε δεν ξεπλενεται με τιποτα... γιατι δεν ειχε οπτικο πεδιο κ ο κατσουρανης που ητανε ακριβος μπροστα του εσκυψε. Αλλα οχι να ακουσω τωρα οτι θελετε τον χαλκια βασικο τερμα θα τρελαθω, ο σηφακης κατι κανει αλλα πιστευω τετοια τετ α τετ δεν θα τα εβγαζε. για μενα αφανεις παιχτες σημερα ητανε σαμαρας και γκεκας. ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ---------- Κοίτα, τα δεύτερα της Αργεντινής είναι ένα θέμα, έτσι; Δηλαδή πόσο καλύτερα θα νιώσεις αν αντί για Τέβεζ-Ιγκουαΐν παίξουν Αγκουέρο-Ντ.Μιλίτο; καλα για να περασουμε πρεπει να γινουν πραγματα που ουτε στο euro δεν τα εχουμε δει, εγω μας δινω πιθανότητα 10%. αλλα το ποδοσφαιρο παιζετε στο γηπεδο ποτε δεν ξερεις. ---------- Προσθήκη στις 19:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Όσο για τον Τζόρβα και τους γκολκίπερ, δείτε στο 2ο γκολ την τεράστια ευθύνη του Ενιγιάμα που είναι καταπληκτικός γκολκίπερ (το διώξιμο σε εκείνη την κεφαλιά δεν υπάρχει, όπως και οι επεμβάσεις του στο ματς με την Αργεντινή που έληξε 1-0 αντί για 5-0). η μπαλα κανει περιεργα φαλτσα δεν φταινε οι τερματοφυλακες.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 γιατι δεν ειχε οπτικο πεδιο κ ο κατσουρανης που ητανε ακριβος μπροστα του εσκυψε. Αλλα οχι να ακουσω τωρα οτι θελετε τον χαλκια βασικο τερμα θα τρελαθω, ο σηφακης κατι κανει αλλα πιστευω τετοια τετ α τετ δεν θα τα εβγαζε. για μενα αφανεις παιχτες σημερα ητανε σαμαρας και γκεκας. Μη λεμε οτι θελουμε.Ο Χαλκιας ειναι ο πιο σταθερος και ο πιο καλος στις εξοδους στο ελληνικο πρωταθλημα.Αυτη τη φαση ο Χαλκιας θα την ειχε καθαρισει σιγουρα...
geovard Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μη λεμε οτι θελουμε.Ο Χαλκιας ειναι ο πιο σταθερος και ο πιο καλος στις εξοδους στο ελληνικο πρωταθλημα.Αυτη τη φαση ο Χαλκιας θα την ειχε καθαρισει σιγουρα... Ναι αλλά το τετ α τετ που έβγαλε ο Τζόρβας, ο Χαλκιάς θα το έτρωγε!
Deponakias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μπραβο στην ομαδα... Χαρειτε το και αφηστε τα σεναρια για τους δημοσιογραφους ετσι και αλλιως αμα δεν περασουμε τουλαχιστον δεν θα φυγουμε με σκυμμενα κεφαλια οπως το 08.. Ξανα μπραβο με μια σωστη 11αδα δειξαμε τ μπορουμε να κανουμε...
weathor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 * Το άλλο σενάριο είναι νίκη δική μας επί Αργεντινής και ισοπαλία στο Νιγηρία - Κορέα, και περνάμε πρώτοι! lol, ναι, ξέρω... ** Πρωτοι αν τους κερδισουμε με 5-0 (η διαφορα γκολ μετραει στην ισοβαθμια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις