Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο ρε ομάδα. Μα καλά, τόσο δύσκολο ήταν να κατέβει η ομάδα με αυτή τη σύνθεση στην πρεμιέρα?

Μακάρι να κάνουμε την έκπληξη και να κερδίσουμε και την Αργεντινή, να περάσουμε δεύτεροι. Με αυτή την εθνική, όλα να τα περιμένει κανείς. :lol:

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολο να νικήσουμε την Αργεντινή. Αν και θα μπορούσαμε να είμαστε ήδη στους 16 αν δεν κάναμε τα αίσχη στο πρώτο ματς. Τελικά η κριτική απέδωσε :lol:

Δημοσ.

27 σουτ έκανε η ομάδα. Τι να πούμε! Μπράβο μπράβο μπράβο! Εντάξει, ας χάσουμε από Αργεντινή, δεν πειράζει. Ευχαριστήθηκα ματς της εθνικής! Αυτό και μόνο φτάνει.

Δημοσ.

Κι εγω θα ζω με ενα ονειρο τρελοοοο η Ελλαδα να σηκωσειιιι

και τοοοο παγκοσμιοοοοοο :-D:-D:-D

Συγχαρητηρια στην ομαδα για την προσπαθεια! μπορειτε να παλευετε ετσι καθε ματς και να μας βουλωνετε τα στοματα??

Δημοσ.
Δύσκολο να νικήσουμε την Αργεντινή. Αν και θα μπορούσαμε να είμαστε ήδη στους 16 αν δεν κάναμε τα αίσχη στο πρώτο ματς. Τελικά η κριτική απέδωσε :lol:

Το 94 Βουλγαρία-Αργεντινή 2-0. Υπάρχει ελπίδα, χωρίς πλάκα, αρκεί να μην κερδίσει η Κορέα.

Δημοσ.
Τοροσιδης με το πολυβολο στην συνεντευξη...:whistle:

Είπε τις μλκίες του και ησύχασε. Θέλουν να τους κανακεύουμε στα καλά και να τους χαϊδεύουμε στα άσχημα.

Δώστε μου τα λεφτά του και παίρνω επ' ώμου εγώ τη σκληρή κριτική :whistle:

Δημοσ.

Μηπως θα επρεπε να τους κραζουμε περισσοτερο ?Γιατι επιτελους πηραν μπρος και δειξανε λιγο φιλοτιμο.Τι να πω?Καλλιο αργα παρα ποτε αρκει να μην το χαλασει ολο αυτο που εκανε σημερα και συνεχισει σε αλλες διωργανωσεις τα ιδια ξανα.Αντε να δουμε και λιγο μπαλιτσα σε αυτην την χωρα.

Οσο για Βυντρα ρε παιδια μην τον βριζετε τοσο.Νταξει ουτε εμενα μου αρεσει αλλα υπαρχουν και αλλοι κακοι στην ομαδα.Τουλαχιστων αμα ειναι να τους τα "χωσετε" να λετε για ολους αυτους και οχι μονο για εναν .

Δημοσ.

...μπράβο ρε μπράβο...

...διαψεύστηκα οικτρά...

..πρέπει να τον κόψω τώρα...

...το καλύτερο ματς του μουντιάλ ! ...YEAAAH !!!

Δημοσ.

Παιδια εγω σας κανω προβλεψη απο τωρα οτι η Κορεα αποκλειεται να κερδισει την Νιγηρια.Οι Αφρικανοι ειναι πολυ σωματωδεις και εχουν αλτικοτητα και θα θελουν τουλαχιστον να παρουν μια νικη για την περηφανεια τους.Εγω το θεωρω Χ το ματς με την Κορεα και ισως και νικη της Νιγηριας.

Τωρα να δουμε τι συνθεση θα κατεβασει ο Μαραντονα γιατι αν κατεβασει τα δευτερα δεν ξερεις τι γινεται μπορουμε το Χ με υπερπροσπαθεια αρκει να μην ξαναβαλει τον Τζορβα,ο φουκαρας ηταν εκτος αγωνα.

Κι ας ελπισουμε να κανει κανενα θαυμα η Νιγηρια,δυσκολο να κερδισει αλλα οχι ακατορθωτο,για μενα παλι το τονιζω λογω της τεραστιας διαφορας σε σωματικη διαπλαση.

Δημοσ.

Χωρις πλακα,σε καποια ξενα φορα που διαβαζω μιλανε μακραν για το καλυτερο ματς μεχρι τωρα,ιδιαιτερα αν σκεφτειτε οτι ειχαν ολοι χαμηλες προσδοκιες για το συγκεκριμενο.

ΥΓ:Η Ν.Κορεα παντως ειναι στην pole position για μενα(δυναμικοτητα επομενου ματς)

Δημοσ.
Να δείτε που θα πληρώσουμε το ότι δεν τους βάλαμε 4.

Παραφωνία σήμερα ο Τζόρβας, Ο Σαμαράς και Ο Γκέκας.

o τζορβας σημερα σου εβγαλε 2 γκολ που πριν τελειωσει η φαση ελεγες 99% το φαγαμε.

και θα πω και κατι αλλο που δεν το εχετε παρατηρηση, οσα παιχνιδια εχω δει σε ολα ολοι οι τερματοφυλακες κανανε λαθος εκτιμήσεις γιατι; γιατι η μπαλα περνει περιεργα φαλτσα και ολοι διαμαρτυρονται για αυτο.

Δημοσ.

Όταν είναι η Νιγηρία είναι με 10 παίκτες: <<Διαβάσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι τους. Δεν του αφήσαμε να πάρουν ανάσα και δίνουμε την απάντηση στην σκληρή κριτική>>

Αν η Ελλάδα έμενε με 10 παίκτες: <<Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά με παίκτη λιγότερο είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διατηρήσουν τον ρυθμό που είχαν προηγουμένως. Μπράβο τους για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν όμως>>

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...