Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακόμα και αυτά έχουν σοβαρότερη βάση σε σχέση με τις υποθετικές κινήσεις του επόμενου προπονητή και την πορεία της Εθνικής μας τα επόμενα χρόνια.

έχει σοβαρότερη βάση η "απέλαση" από τις υποθετικές κινήσεις του επόμενου προπονητή...Μάλιστα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επ' αυτού!

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:01 ----------

Δε τα λεμε εμεις αυτα εσυ τα λες , που ισως να μην εχεις ιδεα απο μπαλα.

Μιλας για πετυχημενη πορεια μετα το 2004..

Αν ηξερες απο μπαλα δε θα σου διεφευγε το γεγονος οτι εξαιτιας και μονο του 2004 μας κατετασαν (μεχρι σημερα) στους ισχυρους και μπαιναμε σε ομιλους παιδικες χαρες. ..

Για να ερθουμε στο μουντιαλ ξεχνας τι ομαδες νικησαμε; Μας βαλανε σε ομιλο με ισχυρη ομαδα την Ελβετια και το Ισραηλ , νικησαμε το Ισραηλ και καναμε κολοτουμπες που θα παμε στο μουντιαλ.

Ξερεις ποια θα ηταν καλη δουλεια μετα το 2004; σημερα να μην επαιζε κανεις απο τους παλιους στην εθνικη , μητρογλου νινης παπασταθοπουλος βασικοι και να περναγαμε αερα τον ομιλο με Ελβετια πρωτοι σε ποντους και αητητοι.

Να ερχομασταν να νικαγαμε κορεα, και να χαναμε με αξιοπρεπεια απο νιγηρια αργεντινη.

Οχι ομως να μου λες πετυχημενη πορεια μετα το 2004 επειδη περασαμε στο μουντιαλ τελευταιοι και καταιδρωμενοι σε ομιλο παιδικη χαρα , και να χερομαστε κιολας!

να σου χαλάσω λίγο το υποθετικό σενάριο;

τι θα έλεγες αν έπαιζαν όλοι αυτοί και ΔΕΝ περνάγαμε στα τελικά;

---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:03 ----------

Πες μου μια εθνικη που πηγε μπροστα χαρη στην ενοτητα χωρις ποιοτητα

Η Εθνικη του 2004 ήταν σαν συλλογος?

Ηταν

Ποιους ειχε ομως?

Ο Ζαγορακης ειναι χειροτερος απο οποιοδηποτε χαφ αυτης της Εθνικης-του Κατσουρανη συμπεριλαμβανομενου?

Ο Νικοπολιδης του 2004 εχει σχεση με τους σημερινους τερματοφυλακες?

Ο Καραγκουνης μηπως ηταν 6 χρονια μικροτερος?

Ο Γιουρκας εκεινης της εποχης πηγε στην πρωταθλητρια Ευρωπης τοτε Πορτο?

Ποιος ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον Καψη του 2004?

Υπαρχει εφαμιλλος λιμπερο του Δελλα?Ειδικα ο ρολος "Δελλας" δεν υπαρχει σε αυτη την Εθνικη, ισως ο Μορας...

Μην μιλησω για αριστερο μπακ, τουλαχιστον ο Φυσσας ηταν αριστερο μπακ

Ακομα και μπροστα να τα βαλεις, ο χασογκολης Βρυζας ηξερε μπαλιτσα περισσοτερο αποτους Γκεκοκαπετανους

Τον κωλο σας να χτυπατε κατω, οταν δεν υπαρχει ποιοτητα, δεν σε σωζει καμια "ενοτητα"

Αυτα για το δεμενο συλλογο και την ενοτητα πες τα στους Γερμανους. 6 χρονια παλευαν να σωσουν το πτωμα. Ε, κατεβασαν φετος ομαδα με ΜΟ ηλικιας 25 και βλεπεις

Οχι, αλλα και ποτε δεν βρηκαμε στο δρομο μας ΚΑΙ Ελβετια ΚΑΙ Ισραηλ ούτε Τουρκους σαν ισχυροτερη του ομιλου

Και φυσικα η αποτυχια του Δανηιλ δεν διασφαλιζει τον Ρεχαγκελ των τελευταιων ετων

Εγω αυτο φοβαμαι. Οτι θα φυγει.

Και οτι θα ερθει ο επομενος να μαζεψει τα ασυμμαζευτα και επειδη ο Χουντινι πεθανε θα αποτυχει και θα τον κραζουν 'με τον Γερμανο θα περναγαμε'

Οχι, θελω να μεινει τουλαχιστον μεχρι το 2012

Ε, που αλλου με τις παπαριες που κανει θα τον κρατουσαν?

Που αλλου θα εκανε τις δουλειες του με ποδοσφαιριστες και Γερμανικους συλλογους?

Που αλλου θα τον αντιμετωπιζαν οπως οι ιθαγενεις του κονκισταδορες?

---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

Παντως εχει πλακα πως απο τη μια "προπονηταρα, συνεχιζει να μας κανει ανθρωπους, να μην φυγει ποτε" και απο την αλλη "για εκει ειμαστε"

Ε, τι σκατα ρολο βαραει ο προπονητης?

Μου θυμιζετε τους ΑΕΚτζηδες. 'Με αυτους τους παικτες ο Μπαγεβιτς τι να κανει'. Ε τι σκατα τον λενε μεγαλο προπονητη?Αν κανει οτι θα εκανε και ο φουφουτος τι τον χρυσοπληρωνουν?

Ευτυχως που δεν υπηρχε Ιντερνετ πριν 20 χρονια, ακομα τον Πολιτη στο μπασκετ θα ειχαμε και τον Σουμποτιτς στον Παναθηναικο. Ο Ομπραντοβιτς δε, θα ειχε 1 Ευρωπαικο αφου την αξια του την εδειξε ετσι?

ΥΓ. Ιστορια απο το μπασκετ. Οταν καποτε κραζανε τον Μαλκοβιτς το 1997 για αυτο που παρουσιαζε, αυτος εκανε στους δημοσιογραφους ΔΥΟ με τα δαχτυλα, εννοοντας τα 2 Ευρωπαικα που ειχε, το ενα με τον Παναθηναικο. Την συνεχεια της ιστοριας την ξερετε

Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες της εθνικής οι οποίοι συγκριτικά με την ομάδα του 04 υπολείπονται αρκετά σε ποιότητα.

Θεωρείς λοιπόν ότι παίκτες σαν τον Νίνη (θυμίζω ότι πολύ πρόσφατα το χαρακτήρισες γατάκι) ή τον Μήτρογλου είναι εφάμιλλοι εκείνων του 2004; Και πως μπορείς να το πεις αυτό;

Τελικά φταίει ο οτο τόσο πολύ τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι υστερούμε σε ποιότητα;

Μήπως αρκεί που βρισκόμαστε εκεί στο μουντιάλ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε για παραπάνω;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλό το αστείο αλλά υπεκφεύγεις... :)

Πού την είδες την υπεκφυγή?

Το τσάφ δεν στοίχισε σε αντίθεση με το παφ.

Έτσι ο Αβραάμ τη γλυτώνει τη θέση και συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό.Έχει την άδεια μου!:-)

Και σταματήστε πιά το αστείο περί απελάσεων.Κατάντησε ανιαρό.Δεν στέκει καθόλου η λέξη.Έχουμε άλλα προβλήματα.

Δημοσ.
Πού την είδες την υπεκφυγή?

Το τσάφ δεν στοίχισε σε αντίθεση με το παφ.

Έτσι ο Αβραάμ τη γλυτώνει τη θέση και συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό.Έχει την άδεια μου!:-)

Και σταματήστε πιά το αστείο περί απελάσεων.Κατάντησε ανιαρό.Δεν στέκει καθόλου η λέξη.Έχουμε άλλα προβλήματα.

geovard κάνε ένα κόπο να δεις τι είπες και τι σε ρώτησα. Πιστεύω ότι θα δεις την υπεκφυγή σου.

Όσο για τα περί απελάσεων πεστα σε εκείνους που τα ανέφεραν και τα πιστεύουν όχι σε μένα παρακαλώ! :)

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες της εθνικής οι οποίοι συγκριτικά με την ομάδα του 04 υπολείπονται αρκετά σε ποιότητα.

Θεωρείς λοιπόν ότι παίκτες σαν τον Νίνη (θυμίζω ότι πολύ πρόσφατα το χαρακτήρισες γατάκι) ή τον Μήτρογλου είναι εφάμιλλοι εκείνων του 2004; Και πως μπορείς να το πεις αυτό;

Τελικά φταίει ο οτο τόσο πολύ τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι υστερούμε σε ποιότητα;

Μήπως αρκεί που βρισκόμαστε εκεί στο μουντιάλ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε για παραπάνω;

1. Oχι, δεν καταλαβαινεις καλα. Το μεριδιο το σημαντικο το φερει ο προπονητης διοτι οταν βλεπεις ελλειμα ποιοτητας αυτων που συνηθως καλεις δεν κολλας στη λογικη "αφου το 2004 μου βγηκε η συμπνοια, γιατι να μην βγει τωρα" αλλα κοιτας μηπως δεν σου φτανει πια αυτη η συμπνοια

2. Ο Νινης ειναι ακομα γατακι και ο Μητρογλου κοιταει πρωτα το παπι του παρα την ομαδα του. Αλλα δεν γινεται να κατεβαζεις ομαδα μονο με τους Κολωκοτρώνηδες και τους Οδυσσεες Ανδρουτσους αλλα βαλε και το σκατογατο που ξερει λιγη μπαλα στο φιναλε, βαλέ κανενα αριστερο μπακ στη θεση του αντι να παιζεις με 3 δεξια μπακ, τον εναν αριστερα, τον αλλο στοπερ και μονο στη θεση του τον πιο παλαιμαχο απολους, βαλε κανενα παικτης πουχει παιξει 5 ματς στο πλαι αντι να τρωμε τον Χαριστεα στη μαπα, το μονο που εχει χειροτερη τριπλα απο τον Σαλπιγγιδη.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλα να πηγαινεις μονο με τα παλιοσειρια και με τα κομμαντα και με οσους παιζουν σε Γερμανικη ομαδα

Και στο φιναλε δεν μου απαντας. Οκ, υστερουμε σε ποιοτητα. Ο ρολος του προπονητης δλδ ποιος ειναι?Αν βρει καλους παικτες να παιξει, αν δεν βρει να τα γραψει στα @@ του?

Τι αξια εχει ο Ρεχαγκελ ΕΝ ΕΤΗ 2010(προς Θεου ας μην αρχισει παλι η κουβεντα με το 2004) ως προπονητης που δεν εχει ο πχ Νιοπλιας?Ποσο χειροτερα να τα εκανε ο Νιοπλιας απο τη στιγμη που λετε "Φταινε οι κακοι παικτες, οχι ο Ρεχαγκελ" Τι τον πληρωνουμε αν απλα υπαρχει στον παγκο?

ΥΓ. Η Κορεα το παλευει κοντρα 10 χρονια, στο δικο της Μουντιαλ πηγε στους 4 εστω και με σπρωξιμο, και εχει ενα αξιοπρεπες-και μονο-συνολο, η Ιαπωνια το ιδιο, χωρες που μπερδευουν δλδ το ποδοσφαιρο με πολεμικες τεχνες. Μην μιλησω για τις ΗΠΑ που τους εχουμε στο μυαλο μας του κλωτσου και του μπατσου αλλα 15 χρονια μετα το δικο τους Μουντιαλ αν μας πετυχουν μας ριχνουν 3 γκολ. Που σκατα βλεπετε εργο Ρεχαγκελ στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο τα 7-8 χρονια πουναι εδω?

Γιατι εγω βλεπω εναν ανθρωπο που εβαλε μια σειρα το 2003, ορισε ενα πλανο, ενα συγκεκριμενο συστημα στο χορταρι, μοιρασε ρολους, μας εδωσε φιλοσοφια και ξεσκισε το 2004. Και μετα...τελος! Τιποτα. Μηδεν.

Οσο βασταγαν τα ποδια 5-6 παικτων και βοηθουσαν και οι κληρωσεις, αντε να παμε σε καμια διοργανωση να φαμε τη φαπα μας και να ξαναγυρισουμε. Αυτο τυφλοι ειστε και δεν το βλεπετε?

Δημοσ.

Ακομα για το Ρεχαγκελ συζητατε .. ?

Κανεις δεν αμφισβητει οτι εγιναν λαθη ...

Και μερικοι που πανε να τον δικαιολογησουν ειναι λιγο εκτος ...

Γιατι τα λαθη εχουν γινει και ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ...

Απλα το θεμα ειναι να μην απαξιωνετε ετσι καποιον με τετοια προσφορα στην Εθνικη ....

Αυτο μου τη χαλασε εδω μεσα που τον βριζετε ενω τον ειχατε για Θεο πριν καμποσα χρονια ...

Και τωρα εγινε γεροξεκουτης ...

Καθολου σεβασμος ..

Ο Ελληνας οσο ευκολο εχει να χαιρεται και να πεταει στα ουρανια τη μια στιγμη για ενα θριαμβο αλλο τοσο ευκολο εχει και να βριζει την αλλη στιγμη σε μια αποτυχια ....

Χαιρεται αφανταστα με μια νικη και λυπαται ακομα πιο αφανταστα σε μια ηττα ...

Δημοσ.
1. Oχι, δεν καταλαβαινεις καλα. Το μεριδιο το σημαντικο το φερει ο προπονητης διοτι οταν βλεπεις ελλειμα ποιοτητας αυτων που συνηθως καλεις δεν κολλας στη λογικη "αφου το 2004 μου βγηκε η συμπνοια, γιατι να μην βγει τωρα" αλλα κοιτας μηπως δεν σου φτανει πια αυτη η συμπνοια

Συνεπώς λες ότι αυτοί οι παίκτες που καλει δεν έχουν ποιοτητα και δεν έχουν και συμπνοια πλεον ενω αλλοι παικτες που δεν έχει καλέσει δεν θα ειχαν συμπνοια αλλα θα είχαν μεγαλύτερη ποιοτητα. Διαφωνώ κάθετα.

2. Ο Νινης ειναι ακομα γατακι και ο Μητρογλου κοιταει πρωτα το παπι του παρα την ομαδα του. Αλλα δεν γινεται να κατεβαζεις ομαδα μονο με τους Κολωκοτρώνηδες και τους Οδυσσεες Ανδρουτσους αλλα βαλε και το σκατογατο που ξερει λιγη μπαλα στο φιναλε, βαλέ κανενα αριστερο μπακ στη θεση του αντι να παιζεις με 3 δεξια μπακ, τον εναν αριστερα, τον αλλο στοπερ και μονο στη θεση του τον πιο παλαιμαχο απολους, βαλε κανενα παικτης πουχει παιξει 5 ματς στο πλαι αντι να τρωμε τον Χαριστεα στη μαπα, το μονο που εχει χειροτερη τριπλα απο τον Σαλπιγγιδη.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλα να πηγαινεις μονο με τα παλιοσειρια και με τα κομμαντα και με οσους παιζουν σε Γερμανικη ομαδα

Σίγουρα ο νίνης θα μπορούσε να προσδώσει κάτι περισσότερο από π.χ. τον καραγκούνη. έχω γράψει και πιο πριν οτι ο οτο πήρε το ρίσκο ορισμένους παίκτες, ως τώρα δεν του βγαίνει και αυτό το χρεώνεται.

Και στο φιναλε δεν μου απαντας. Οκ, υστερουμε σε ποιοτητα. Ο ρολος του προπονητης δλδ ποιος ειναι?Αν βρει καλους παικτες να παιξει, αν δεν βρει να τα γραψει στα @@ του?

Ο ρόλος του προπονητή σε μια εθνικη ομαδα είναι περιορισμένος. δεν είναι σαν τον προπονητη ενός συλλόγου. Εφόσον οι παίκτες δεν έχουν ποιοτητα καταλαβαινεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. δεν μπορεί π.χ. να μάθει τον βύντρα να κοντρολάρει ή τον αβρααμ να μη κάνει τσαφ. Μπορεί να δουλέψει π.χ. στο θέμα ψυχολογία

Τι αξια εχει ο Ρεχαγκελ ΕΝ ΕΤΗ 2010(προς Θεου ας μην αρχισει παλι η κουβεντα με το 2004) ως προπονητης που δεν εχει ο πχ Νιοπλιας?Ποσο χειροτερα να τα εκανε ο Νιοπλιας απο τη στιγμη που λετε "Φταινε οι κακοι παικτες, οχι ο Ρεχαγκελ" Τι τον πληρωνουμε αν απλα υπαρχει στον παγκο?

Η αξία του ρεχαγκελ εν έτει 2010 (αφού το θετεις ετσι) έγκειται στο ότι πήγαμε για 2η φορά στο μουντιάλ. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ο νόμπλιας θα το καταφερνε. επίσης δεν είμαι και τοσο σιγουρος ότι δεν θα επαιζαν οι πειρατικοι και παλι (όπως αλλωστε ειδαμε και φετος στον παο)

ΥΓ. Η Κορεα το παλευει κοντρα 10 χρονια, στο δικο της Μουντιαλ πηγε στους 4 εστω και με σπρωξιμο, και εχει ενα αξιοπρεπες-και μονο-συνολο, η Ιαπωνια το ιδιο, χωρες που μπερδευουν δλδ το ποδοσφαιρο με πολεμικες τεχνες. Μην μιλησω για τις ΗΠΑ που τους εχουμε στο μυαλο μας του κλωτσου και του μπατσου αλλα 15 χρονια μετα το δικο τους Μουντιαλ αν μας πετυχουν μας ριχνουν 3 γκολ. Που σκατα βλεπετε εργο Ρεχαγκελ στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο τα 7-8 χρονια πουναι εδω?

Γιατι εγω βλεπω εναν ανθρωπο που εβαλε μια σειρα το 2003, ορισε ενα πλανο, ενα συγκεκριμενο συστημα στο χορταρι, μοιρασε ρολους, μας εδωσε φιλοσοφια και ξεσκισε το 2004. Και μετα...τελος! Τιποτα. Μηδεν.

Οσο βασταγαν τα ποδια 5-6 παικτων και βοηθουσαν και οι κληρωσεις, αντε να παμε σε καμια διοργανωση να φαμε τη φαπα μας και να ξαναγυρισουμε. Αυτο τυφλοι ειστε και δεν το βλεπετε?

Εχεις την εντυπωση ότι επειδή εγινε το θαυμα το 2004 ότι φτιάχτηκε και το ελληνικό ποδοσφαιρο. Μάλιστα. Είδαμε τι υποδομές έγιναν, τι φυτώρια δημιουργηθηκαν, τι ταλεντα βγηκαν, τι οργανωση εχουμε, τι ποιοτικο πρωταθλημα βλεπουμε από το 2004 και μετά, τι επιτυχίες γνωρίζουν οι συλλογοι στην ευρωπη, τι λεφτα πεφτουν...

Και περιμένεις εσυ ενας ανθρωπος να σου φτιαξει εθνικη ομάδα οπως την φανταζεσαι.

Όπως ένα άλλο παλικάρι που εγραψε τις προαλλες οτι θελει να μπαινουν μεσα σαν λιονταρια και να πατανε τον οποιοδηποτε αντιπαλο.

Το ταβανι ουρανοξυστη ηταν το 2004. Το ταβανι πολυκατοικιας είναι η συμμετοχή σε μουντιαλ. Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα...

Δημοσ.
Συνεπώς λες ότι αυτοί οι παίκτες που καλει δεν έχουν ποιοτητα και δεν έχουν και συμπνοια πλεον ενω αλλοι παικτες που δεν έχει καλέσει δεν θα ειχαν συμπνοια αλλα θα είχαν μεγαλύτερη ποιοτητα. Διαφωνώ κάθετα.

Οχι, λεω οτι ο κορμος εχει συμπνοια ΑΛΛΑ δεν κανει διαφορα και οτι θαταν προτιμοτερο να βαλει κανα Νινη, κανα Σπυροπουλο για να παει ο Τοροσιδης στο κεντρο αντι του Τζιωλη, κανενα Παπασταθοπουλο και ας μην ειναι παλιουρες

Ο ρόλος του προπονητή σε μια εθνικη ομαδα είναι περιορισμένος. δεν είναι σαν τον προπονητη ενός συλλόγου. Εφόσον οι παίκτες δεν έχουν ποιοτητα καταλαβαινεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. δεν μπορεί π.χ. να μάθει τον βύντρα να κοντρολάρει ή τον αβρααμ να μη κάνει τσαφ. Μπορεί να δουλέψει π.χ. στο θέμα ψυχολογία

Συμφωνω. Επειδη λοιπον ειναι περιορισμενος, το να μου βαλεις τον Σαλπι αριστερα, τον Πατσατζογλου 8αρι και τον Κατσουρανη 10αρι, ε,χεσε μας ρε Οτο

Η αξία του ρεχαγκελ εν έτει 2010 (αφού το θετεις ετσι) έγκειται στο ότι πήγαμε για 2η φορά στο μουντιάλ. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ο νόμπλιας θα το καταφερνε. επίσης δεν είμαι και τοσο σιγουρος ότι δεν θα επαιζαν οι πειρατικοι και παλι (όπως αλλωστε ειδαμε και φετος στον παο)
Και ξαναλεω, κατα τη γνωμη μου με αυτοματο πιλοτο και με την ψυχη σε 1 ματς των ποδοσφαιρστων πηγαμε

(Το ονομα Νιοπλιας ηταν τυχαιο)

Εχεις την εντυπωση ότι επειδή εγινε το θαυμα το 2004 ότι φτιάχτηκε και το ελληνικό ποδοσφαιρο. Μάλιστα. Είδαμε τι υποδομές έγιναν, τι φυτώρια δημιουργηθηκαν, τι ταλεντα βγηκαν, τι οργανωση εχουμε, τι ποιοτικο πρωταθλημα βλεπουμε από το 2004 και μετά, τι επιτυχίες γνωρίζουν οι συλλογοι στην ευρωπη, τι λεφτα πεφτουν...

Και περιμένεις εσυ ενας ανθρωπος να σου φτιαξει εθνικη ομάδα οπως την φανταζεσαι.

Οχι, δεν θελω να τα φτιαξει ο Ρεχαγκελ. Φταιει καθαρα και μονο ο Κοσμος του Ποδοσφαιρου στην Ελλαδα

Απο τον Ρεχαγκελ θα ηθελα ως προηγμενο ποδοσφαιρανθρωπο περισσοτερες ιδεες και προσπαθεια μετα το 2004. Δεν εχω απαιτηση να κανει κατι αλλα θα περιμενα να κανει κατι παραπανω

Δημοσ.

I'll drink it,cheers m8,and just ignore..Γιατί βλέπω στα αγγλικά δεν κάνουμε κακάκια,και άλλοι είναι οι μάγκες τις γειτονιάς..γιατί μαγκιά πουλάς.

Τέσπα,αφήνω τους χαμπαρολόγους να τα λέτε με την ησυχία σας.Δεν θα χαλώ την ζαχαρένια μου στο φόρουμ.

Δημοσ.

...η πλάκα ειναι ότι κάθεστε και παίρνετε στα σοβαρά--παθιάζεστε κι όλας !--τις παλαβομάρες του γερο-ξεκούτη...

...ο άνθρωπος τόχει χάσει ντίπ γιά ντίπ...

...κουρκούτιανε το μυαλό του, πούρεψε λέμε...

...δηλ. τι καλύτερη απόδειξη από την αλλαγή του κάρα με πάτσα ;;;

Δημοσ.
...η πλάκα ειναι ότι κάθεστε και παίρνετε στα σοβαρά--παθιάζεστε κι όλας !--τις παλαβομάρες του γερο-ξεκούτη...

...ο άνθρωπος τόχει χάσει ντίπ γιά ντίπ...

...κουρκούτιανε το μυαλό του, πούρεψε λέμε...

...δηλ. τι καλύτερη απόδειξη από την αλλαγή του κάρα με πάτσα ;;;

Τον ξεπάτωσες τον άνθρωπο.Μην ακυρώνεις με αυτό το τρόπο τη προσφορά του στην Ελλάδα.Μπορεί έκτοτε να τα έχει κάνει σκατά , αλλά τουλάχιστον η Ιστορία έγραψε γιά το 2004.

Κι εγώ είμαι από τους απογοητευμένους γιά το χάλι της Εθνικής, όχι μόνο στο τωρινό μουντιάλ αλλά εδώ και πολλά χρόνια.Ουσιαστικά η Εθνική δεν απέκτησε ποτέ ταυτότητα.Δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία τού 2004.

Είπα και πιό πίσω ότι ο Ρεχάγκελ έπρεπε να παραιτητθεί μόνος του αμέσως μετά το euro 2008 γιατί αν περίμενε κανείς να τον παραιτήσουν τα καλόπαιδα της ΕΠΟ τότε...σώθηκε!Αυτοί δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή.

Απόδειξη τού ότι ο Ρεχάγκελ όχι μόνο γέρασε ποδοσφαιρικά αλλά και βιολογικά(δεν παίρνει πλέον στροφές) είναι που διαβάζω τώρα ότι προετοίμασε τους παίχτες λέγοντάς τους ότι σε λίγες μέρες ίσως να μην είμαστε μαζί.Προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να χαλάσουμε το κλίμα!

Καί πώς να μη χαλάσει (το ήδη χαλασμένο) κλίμα όταν εσύ ο ίδιος κύριε Ρεχάγκελ φροντίζεις να το δυναμιτίζεις?Λέγονται τέτοιες ώρες τέτοια πράγματα?

Καί πώς να ξαναπαίξουν την όποια μπάλα έπαιζαν τα πουλέν σου Χαριστέας και Τζιώλης? Οι οποίοι ξέρουν ότι με την αποχώρησή σου δεν πρόκειται να ξαναδούν θέση στην Εθνική?

Δηλαδή μεθαύριο θα βάλεις να παίξει ο Τζιώλης ο οποίος ξέρει ότι η καριέρα του στην Εθνική τελειώνει στο επόμενο παιχνίδι με την Αργεντινή! Το ίδιο και γιά τον Χαριστέα και ενδεχομένως γιά τον Βύντρα καί άλλους αγαπητούς σου παίχτες.

Τα έκανες μαντάρα τα ήδη καμωμένα!

Δημοσ.
Τον ξεπάτωσες τον άνθρωπο.Μην ακυρώνεις με αυτό το τρόπο τη προσφορά του στην Ελλάδα.Μπορεί έκτοτε να τα έχει κάνει σκατά , αλλά τουλάχιστον η Ιστορία έγραψε γιά το 2004.

Η ιστορία θα γράψει ότι πήγε και στο euro 2008 και στο Mundial 2010! Και για να σας προλάβω, η ιστορία θα γράψει και για τα άσχημα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα σ' αυτές τις διοργανώσεις.

Κι εγώ είμαι από τους απογοητευμένους γιά το χάλι της Εθνικής, όχι μόνο στο τωρινό μουντιάλ αλλά εδώ και πολλά χρόνια.Ουσιαστικά η Εθνική δεν απέκτησε ποτέ ταυτότητα.Δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία τού 2004.

Πότε είχε η εθνική ταυτότητα; Πότε είχε ο έλληνας ποδοσφαιριστής ταυτότητα; και γιατί περιμένετε ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, όταν σχεδόν όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι κυλιέται στο βούρκο;

Είπα και πιό πίσω ότι ο Ρεχάγκελ έπρεπε να παραιτητθεί μόνος του αμέσως μετά το euro 2008 γιατί αν περίμενε κανείς να τον παραιτήσουν τα καλόπαιδα της ΕΠΟ τότε...σώθηκε!Αυτοί δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή.

Απόδειξη τού ότι ο Ρεχάγκελ όχι μόνο γέρασε ποδοσφαιρικά αλλά και βιολογικά(δεν παίρνει πλέον στροφές) είναι που διαβάζω τώρα ότι προετοίμασε τους παίχτες λέγοντάς τους ότι σε λίγες μέρες ίσως να μην είμαστε μαζί.Προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να χαλάσουμε το κλίμα!

Ο Ότο έπρεπε να παραιτηθεί μετά το 2004. Δεν ήξερε φαίνεται ότι μεγάλη μερίδα αγνώμονων και αχάριστων ελλήνων τον περίμενε στη γωνία. Και δεν μιλάω μόνο για τώρα!

Καί πώς να μη χαλάσει (το ήδη χαλασμένο) κλίμα όταν εσύ ο ίδιος κύριε Ρεχάγκελ φροντίζεις να το δυναμιτίζεις?Λέγονται τέτοιες ώρες τέτοια πράγματα?

Καί πώς να ξαναπαίξουν την όποια μπάλα έπαιζαν τα πουλέν σου Χαριστέας και Τζιώλης? Οι οποίοι ξέρουν ότι με την αποχώρησή σου δεν πρόκειται να ξαναδούν θέση στην Εθνική?

Δηλαδή μεθαύριο θα βάλεις να παίξει ο Τζιώλης ο οποίος ξέρει ότι η καριέρα του στην Εθνική τελειώνει στο επόμενο παιχνίδι με την Αργεντινή! Το ίδιο και γιά τον Χαριστέα και ενδεχομένως γιά τον Βύντρα καί άλλους αγαπητούς σου παίχτες.

Τα έκανες μαντάρα τα ήδη καμωμένα!

Θα διαφωνήσω. Όπως είπα και πρωτύτερα ο εθνικός προπονητής δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε σύγκριση με ένα προπονητή συλλόγου. Ένα πράγμα όμως που μπορεί να επηρεάσει είναι η ψυχολογία. Πιστεύω ότι θέλει να τους πεισμώσει. Να τους κεντρίσει στο φιλότιμο. Να πιστέψουν ότι έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να διαψεύσουν κάποιους. Μακάρι να είναι αυτό που λέω και είθε να τα καταφέρει, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Δημοσ.

@skimnos δεν θα συνεχίσουμε αυτό το άχαρο γαϊτανάκι,Λυπάμαι αλλά εσύ δεν αγαπάς το ποδόσφαιρο αλλά τον Ρεχάγκελ.

Εδώ μιλάμε για αθλητισμό.Και κάποια στιγμή πρέπει να χαρεί και το ματάκι μας λίγο μπαλίτσα.Δεν πάμε να βγάλουμε πρωθυπουργό να κυβερνήσει τη χώρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@skimnos δεν θα συνεχίσουμε αυτό το άχαρο γαϊτανάκι,Λυπάμαι αλλά εσύ δεν αγαπάς το ποδόσφαιρο αλλά τον Ρεχάγκελ.

Εδώ μιλάμε για αθλητισμό.Και κάποια στιγμή πρέπει να χαρεί και το ματάκι μας λίγο μπαλίτσα.Δεν πάμε να βγάλουμε πρωθυπουργό να κυβερνήσει τη χώρα!

Με συγχωρείς, νόμιζα ότι γινόταν συζήτηση εδώ και ο καθένας έγραφε τις απόψεις του. Δεν ήξερα ότι εσύ μόνο μπορείς να γράφεις, όποτε θες, αυτά που πιστεύεις. Μπορεί βέβαια να μην το πρόσεξα στους κανόνες αυτού του φόρουμ. Ζητώ συγνώμη αν σε κούρασα και συμμετείχα υπέρ το δέον στο "άχαρο γαϊτανάκι". Αν θέλουν ας γράψουν και οι υπόλοιποι, αν κουράστηκαν από εμένα και δεν ξαναγράφω!

Θα μου επιτρέψεις πάντως, ασχέτως ότο, να σου προτείνω άλλες εθνικές ομάδες (μεταξύ μας δεν θα βρεις και πολλές πλέον) για να χαρεί το ματάκι σου λίγο μπαλίτσα, όπως επίσης και πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το δικό μας...

Επεξ/σία από skimnos
λάθος τονισμοί
Δημοσ.

Δε βγαίνει πουθενά, κάνουμε κύκλους. "Ο Ότο μας πήρε κούπα και μας πήγε μουντιάλ", "ο Ότο φταίει που παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα".

Δημοσ.

Μα τα περισσότερα αθλητικά θέματα δεν καταλήγουν πουθενά!

Πάρε παράδειγμα τα οπαδικά. Κύκλους κάνουν. Τι σημαίνει αυτό όμως; Ότι δεν πρέπει κάποιος να γράφει; Αν κουράστηκε ένας χρήστης απο αυτά που γράφονται ας μην απαντήσει. Ας ασχοληθεί με άλλο θέμα. Ας μπει κάποιες ώρες/μέρες αργότερα.

Στο "άχαρο γαϊτανάκι" δεν φταίει μόνο ένας. Σημειώνω βεβαια ότι ο φιλος geovard έγραψε σήμερα αυτά που πίστευε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...