skimnos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Όχι ρε συ μη τσιμπάς! Άλλο εννοώ αλλά δεν διαβάζεις τα προηγούμενα μηνύματα.Ήθελα να πω ότι ο άλλος ενώ μιλάει γιά το Ρεχάγκελ χωρίς να τον αναφέρει με το όνομά του μας λέει ότι δεν λέει γιά Ρεχάγκελ.Έφερα κι εγώ αυτό το παράδειγμα σαν αίνιγμα γιά να του πω ότι μιλάω γιά τον Βύντρα χωρίς να τον αναφέρω.Γι αυτό λέω τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.Με λίγα λόγια αφού από τα συμφραζόμενα είναι φανερό πως μιλάει για τον Όττο γιατί το αρνείται. Οκ? Φυσικά και διαβάζω όλα τα μηνύματα προτού γράψω κάτι. Αλλά γράφεις φίλε μου ότι: "Πρεπει να τού κόψουν αμέσως τη μπάλα χωρίς πλάκα." Και απαντάω επ' αυτού. Το πιστεύεις αυτό που γράφεις ναι ή όχι; ---------- Προσθήκη στις 15:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ---------- φιλε skimnos σαφώς και χαρακτηρίζεται αβάσιμη οποιαδήποτε κριτική ή μομφή που δεν τεκμηριώνεται.Το να λέω σε ενα φόρουμ οτι ο τάδε τα παίρνει ή ο τάδε ειναι πνευματικοπάιδι του Ρεχάγκελ και παίζει είναι λόγια του αέρα.Ο Ρεχάγκελ είναι καλός προπονητής, ωστόσο θεωρώ οτι οι εμπνέυσεις του - εμμονές του δεν του βγαίνουν.Η Ελλάδα είναι μια μέτρια ποδοσφαιρικά χώρα που μπορεί να αποδώσει με αριστα το 10 μάξιμουμ 7-8.Ωστόσο αποδίδει 3-4 και γι'αυτό φταίνε πολλοί... Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας κινηθούμε εγκαίρως... Αυτό μάλιστα. Θα έρθει λοιπόν ο νέος προπονητής. Εσύ λες ότι με τον νέο προπονητή θα πιάσει είτε παραπάνω από 3-4 είτε το μάξιμουμ 7-8 και ταυτόχρονα θα δίνει το παρών στα μεγάλα τουρνουά σχεδόν πάντα. Εγώ λέω ότι τώρα παίζουμε 3-4 (έχουμε παίξει και 5-6) και με το νέο προπονητή θα πιάνουμε πάλι 3-4 και θα δίνουμε το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις στη χάση και στη φέξη. Μπορεί να κάνω λάθος. Θα βγω και θα το πω ότι είχα εσφαλμένη γνώμη και καλά τα λέγατε. Δεν θα πω βεβαια για απελάσεις κλπ Από την άλλη μπορεί να μην κάνω λάθος. Τότε περιμένω να μην χαθούν όλοι αυτοί που σημερα αφορίζουν...
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μπορεί να κάνω λάθος. Θα βγω και θα το πω ότι είχα εσφαλμένη γνώμη και καλά τα λέγατε. Δεν θα πω βεβαια για απελάσεις κλπ Από την άλλη μπορεί να μην κάνω λάθος. Τότε περιμένω να μην χαθούν όλοι αυτοί που σημερα αφορίζουν... Όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος στο μέλλον... ή να μην κάνουμε λάθος. Αυτή τη στιγμή πάντως οι αφορισμοί έχουν βάση, ασκούμε κριτική σε αυτό που βλέπουμε τώρα, χθες, προχθές. Το 2004 είναι 6 χρόνια πίσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Κατα τη γνώμη μου η καραμέλα ότι ο Οτο μας κάνει χάρη και ότι θα πρέπει να τον ευχαριστούμε ,είναι τραγική και γραφική πλέον. Ακόμα πιο καραμέλα και τραγικό και γραφικό είναι το ότι στην Ελλάδα για ΟΛΑ φταίνε πάντα οι προπονητές και το ότι γενικά δεν έχουμε αναγνωρίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ως καλό προπονητή. Όλους άχρηστους τους θεωρούμε. Ο Ρεχάγκελ με τις επιλογές του δείχνει οτι δεν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα... Και πιο συγκεκριμένα, δείχνει ότι δε συμφωνεί με τις απόψεις σου για το ποιες είναι οι κατάλληλες επιλογές για μια εθνική ομάδα. Αφού λοιπόν μας έδωσε κάποτε ένα κυπελο ο Όττο Θα συνεχίσουμε πολύ ακόμα την κουβέντα για το Euro2004; Το έχουμε γράψει 800 φόρες και ακόμα δεν το καταλαβαίνετε κάποιοι. Πάμε άλλη μια και ελπίζω να γίνει κατανοητό: Δε λέμε ότι ο Ρεχάγκελ είναι στο απυρόβλητο επειδή κάποτε πήραμε Euro, οπότε τώρα δικαιούται να κάνει κακές πορείες. Λέμε ότι ΚΑΙ από το Euro και μετά, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, η Εθνική έχει πολύ καλές πορείες σε σχέση με τα δεδομένα της και κακώς του γίνεται κριτική, λες και έχει υλικό με το οποίο θα έπρεπε να πετύχει περισσότερα. Κοινώς, η διαφωνία είναι εδώ: Η Ελλάδα είναι μια μέτρια ποδοσφαιρικά χώρα που μπορεί να αποδώσει με αριστα το 10 μάξιμουμ 7-8.Ωστόσο αποδίδει 3-4 και γι'αυτό φταίνε πολλοί... Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας κινηθούμε εγκαίρως... Η Ελλάδα με άριστα το 10 μπορεί να αποδώσει 6 (δηλαδή να μην είναι σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων, αλλά απλά να έχει αξιοπρεπείς παρουσίες στα προκριματικά) και αυτή τη στιγμή αποδίδει 8 (είναι σε τελικές φάσεις, κάνει καλές πορείες στα προκριματικά, αλλά απλά δεν αντέχει να πάει στο 9 που είναι να κάνει το βήμα παραπάνω ή στο 10 που είναι να διεκδικήσει το Μουντιάλ). Και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μας είναι με το πρωτάθλημα που έχουμε και τους παίχτες που ΔΕΝ παράγουμε. Εκεί διαφωνούμε. Εκεί να γίνει παρακαλώ η συζήτηση. Ας κόψουμε αυτά τα "επειδή δηλαδή κάποτε πήραμε Euro". Ξεκάθαρα πράγματα, ας μην τα ξαναγράφουμε. Παρακαλώ.
alipkok Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν λέω οτι σίγουρα θα μεταμορφωθεί με την έλευση νέου προπονητή.Θεωρώ ότι δεν γίνεται σωστρή διαχείριση του όποιου υλικού έχουμε...Εσυ πιστεύεις το να περνούσε η Ελλάδα στον επόμενο γύρο ,θα ήταν πέρα απο τις δυνάμεις τις ή άθλος ; Εκτός εαν είμαι τόσο ονειροπαρμένος και εκτός πραγματικότητος αφού μέχρι το Σαββατο το μεσημέρι το θεωρούσα εφικτό...
geovard Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Φυσικά και διαβάζω όλα τα μηνύματα προτού γράψω κάτι. Αλλά γράφεις φίλε μου ότι: "Πρεπει να τού κόψουν αμέσως τη μπάλα χωρίς πλάκα." Και απαντάω επ' αυτού. Το πιστεύεις αυτό που γράφεις ναι ή όχι; Φυσικά και δεν το πιστεύω.Πιστεύω όμως κάτι άλλο. Ότι δεν κάνει ο βύντρα να παίζει σε αυτό το επίπεδο.Και ούτε πρέπει να παίζει στον Παναθηναϊκό.
skimnos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος στο μέλλον... ή να μην κάνουμε λάθος. Αυτή τη στιγμή πάντως οι αφορισμοί έχουν βάση, ασκούμε κριτική σε αυτό που βλέπουμε τώρα, χθες, προχθές. Το 2004 είναι 6 χρόνια πίσω. αφορισμοί του τύπου μιζες, χαρτακια επο και απελάσεις; ---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- Φυσικά και δεν το πιστεύω.Πιστεύω όμως κάτι άλλο.Ότι δεν κάνει ο βύντρα να παίζει σε αυτό το επίπεδο.Και ούτε πρέπει να παίζει στον Παναθηναϊκό. τσαφ έκανε και ο αβρααμ στο ιδιο παιχνιδι και οι κορεατες εχασαν μεγαλη ευκαιρία για γκολ. Αυτός κάνει για την εθνική; για τον ολυμπιακό κάνει ή είναι λίγος;
alipkok Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Manuel βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα ή μου φαίνεται; Το να λεμε οτι δεν μπορει να προσφέρει άλλο ,δεν σημαίνει οτι τον βγάζω άχρηστο..Ισα ισα το παρελθόν του μονο άχρηστο δεν το βγάζει... 2ον) δεν ξέρω ουτε το 1/10000000 που ξέρει ο Ρεχάγκελ, αλλά έχω μάτια και βλέπω οτι επιμένει σε πάικτες που δεν κάνουν τίποτα... Δεν θα υποδείξω ποιοι ειναι οι κατάλληλοι, αλλα όταν κατι δεν τραβάει κάτι πρέπει να αλλάξεις... Η ομαδα που κέρδισε μεσα στην Τουρκία είναι άλλη;; αλλοι παίκτες έπαιζαν τότε; Εκεί έδειξαν τι μπορούν να κάνουν,αυτό περιμενει ο κόσμος...
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αφορισμοί του τύπου μιζες, χαρτακια επο και απελάσεις; Ακόμα και αυτά έχουν σοβαρότερη βάση σε σχέση με τις υποθετικές κινήσεις του επόμενου προπονητή και την πορεία της Εθνικής μας τα επόμενα χρόνια.
geovard Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τσαφ έκανε και ο αβρααμ στο ιδιο παιχνιδι και οι κορεατες εχασαν μεγαλη ευκαιρία για γκολ. Αυτός κάνει για την εθνική; για τον ολυμπιακό κάνει ή είναι λίγος; Άλλο τσαφ άλλο πάφ! Το ζητούμενο είναι ένα. Να σπάσουμε τη παρθενιά στο γκολ σε τελική φάση μουντιάλ. Ένα γκολ γιά το βασίλειό μου!
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Λέμε ότι ΚΑΙ από το Euro και μετά, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, η Εθνική έχει πολύ καλές πορείες σε σχέση με τα δεδομένα της και κακώς του γίνεται κριτική, λες και έχει υλικό με το οποίο θα έπρεπε να πετύχει περισσότερα. Δε τα λεμε εμεις αυτα εσυ τα λες , που ισως να μην εχεις ιδεα απο μπαλα. Μιλας για πετυχημενη πορεια μετα το 2004.. Αν ηξερες απο μπαλα δε θα σου διεφευγε το γεγονος οτι εξαιτιας και μονο του 2004 μας κατετασαν (μεχρι σημερα) στους ισχυρους και μπαιναμε σε ομιλους παιδικες χαρες. .. Για να ερθουμε στο μουντιαλ ξεχνας τι ομαδες νικησαμε; Μας βαλανε σε ομιλο με ισχυρη ομαδα την Ελβετια και το Ισραηλ , νικησαμε το Ισραηλ και καναμε κολοτουμπες που θα παμε στο μουντιαλ. Ξερεις ποια θα ηταν καλη δουλεια μετα το 2004; σημερα να μην επαιζε κανεις απο τους παλιους στην εθνικη , μητρογλου νινης παπασταθοπουλος βασικοι και να περναγαμε αερα τον ομιλο με Ελβετια πρωτοι σε ποντους και αητητοι. Να ερχομασταν να νικαγαμε κορεα, και να χαναμε με αξιοπρεπεια απο νιγηρια αργεντινη. Οχι ομως να μου λες πετυχημενη πορεια μετα το 2004 επειδη περασαμε στο μουντιαλ τελευταιοι και καταιδρωμενοι σε ομιλο παιδικη χαρα , και να χερομαστε κιολας!
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδια μην την ψαχνετε.Οσο εχουμε προπονητη το Ρεχαγκελ δε προκειται να δουμε καποιο σχεδιο να ακολουθειται στο γηπεδο.Ντροπιαζει και το γερμανικο εθνος δηλαδη ο Ρεχαγκελ αφου ειναι ενα εθνος που αρεσκεται στο λεπτομερειακο και μακροχρονιο σχεδιασμο.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δε τα λεμε εμεις αυτα εσυ τα λες , που ισως να μην εχεις ιδεα απο μπαλα. Μιλας για πετυχημενη πορεια μετα το 2004.. Αν ηξερες απο μπαλα δε θα σου διεφευγε το γεγονος οτι εξαιτιας και μονο του 2004 μας κατετασαν (μεχρι σημερα) στους ισχυρους και μπαιναμε σε ομιλους παιδικες χαρες. .. Για να ερθουμε στο μουντιαλ ξεχνας τι ομαδες νικησαμε; Μας βαλανε σε ομιλο με ισχυρη ομαδα την Ελβετια και το Ισραηλ , νικησαμε το Ισραηλ και καναμε κολοτουμπες που θα παμε στο μουντιαλ. Ξερεις ποια θα ηταν καλη δουλεια μετα το 2004; σημερα να μην επαιζε κανεις απο τους παλιους στην εθνικη , μητρογλου νινης παπασταθοπουλος βασικοι και να περναγαμε αερα τον ομιλο με Ελβετια πρωτοι σε ποντους και αητητοι. Να ερχομασταν να νικαγαμε κορεα, και να χαναμε με αξιοπρεπεια απο νιγηρια αργεντινη. Οχι ομως να μου λες πετυχημενη πορεια μετα το 2004 επειδη περασαμε στο μουντιαλ τελευταιοι και καταιδρωμενοι σε ομιλο παιδικη χαρα , και να χερομαστε κιολας! Τώρα θα πεταχτούν και θα σου πούν οτι οι μικροί δεν έχουν παραστάσεις απο μεγάλα ματς. Η κλασσική καραμέλα που πιπιλάνε όλα τα παπαγαλάκια.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πάντως όσοι έχουν φτιάξει ομάδες με τους πιο φορμαρισμένους παίχτες, τα έχουν κάνει μούσκεμα. Δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση αυτό που λες. Ο σωστός τρόπος διαχείρισης μιας εθνικής ομάδας, είναι ακριβώς σαν σύλλογος. Και ακόμα περισσότερο όταν είσαι μικρή ομάδα και δεν έχεις παίχτες. Αλλά εδώ ισχύει στις μεγάλες, δε θα ισχύει στις μικρές; Πες μου μια εθνικη που πηγε μπροστα χαρη στην ενοτητα χωρις ποιοτητα Η Εθνικη του 2004 ήταν σαν συλλογος? Ηταν Ποιους ειχε ομως? Ο Ζαγορακης ειναι χειροτερος απο οποιοδηποτε χαφ αυτης της Εθνικης-του Κατσουρανη συμπεριλαμβανομενου? Ο Νικοπολιδης του 2004 εχει σχεση με τους σημερινους τερματοφυλακες? Ο Καραγκουνης μηπως ηταν 6 χρονια μικροτερος? Ο Γιουρκας εκεινης της εποχης πηγε στην πρωταθλητρια Ευρωπης τοτε Πορτο? Ποιος ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον Καψη του 2004? Υπαρχει εφαμιλλος λιμπερο του Δελλα?Ειδικα ο ρολος "Δελλας" δεν υπαρχει σε αυτη την Εθνικη, ισως ο Μορας... Μην μιλησω για αριστερο μπακ, τουλαχιστον ο Φυσσας ηταν αριστερο μπακ Ακομα και μπροστα να τα βαλεις, ο χασογκολης Βρυζας ηξερε μπαλιτσα περισσοτερο αποτους Γκεκοκαπετανους Τον κωλο σας να χτυπατε κατω, οταν δεν υπαρχει ποιοτητα, δεν σε σωζει καμια "ενοτητα" Αυτα για το δεμενο συλλογο και την ενοτητα πες τα στους Γερμανους. 6 χρονια παλευαν να σωσουν το πτωμα. Ε, κατεβασαν φετος ομαδα με ΜΟ ηλικιας 25 και βλεπεις Όσον αφορά τις τόσες επιτυχίες του Ρεχάγκελ μετά το Euro2004 που παραβλέπεις γιατί θεωρείς ότι οι αντίπαλοι ήταν πολύ κατώτεροι της Ελλάδας, να θυμίσω ότι α) δε γίναμε μεγάλη ομάδα ξαφνικά μετά το Euro2004 ώστε να θεωρούμε ότι Ουκρανίες, Ελβετίες και άλλες τέτοιες ομάδες τις έχουμε εύκολα και είναι υποχρέωση μας να τις κερδίζουμε (πόσο μάλλον που εξακολουθούμε να έχουμε χειρότερη ομάδα από αυτές τις χώρες, αλλά λόγω Ρεχάγκελ, ενότητας μέσα στην ομάδα κτλ πετυχαίνουμε ότι πετυχαίνουμε) και Οχι, αλλα και ποτε δεν βρηκαμε στο δρομο μας ΚΑΙ Ελβετια ΚΑΙ Ισραηλ ούτε Τουρκους σαν ισχυροτερη του ομιλου Και φυσικα η αποτυχια του Δανηιλ δεν διασφαλιζει τον Ρεχαγκελ των τελευταιων ετων Εγώ πάντως αν ήμουν ο Ρεχάγκελ θα είχα φύγει τρέχοντας από αυτήν την παλιοχώρα Εγω αυτο φοβαμαι. Οτι θα φυγει. Και οτι θα ερθει ο επομενος να μαζεψει τα ασυμμαζευτα και επειδη ο Χουντινι πεθανε θα αποτυχει και θα τον κραζουν 'με τον Γερμανο θα περναγαμε' Οχι, θελω να μεινει τουλαχιστον μεχρι το 2012 Απορώ πως μας ανέχεται ο άνθρωπος. Ε, που αλλου με τις παπαριες που κανει θα τον κρατουσαν?Που αλλου θα εκανε τις δουλειες του με ποδοσφαιριστες και Γερμανικους συλλογους? Που αλλου θα τον αντιμετωπιζαν οπως οι ιθαγενεις του κονκισταδορες? ---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ---------- Παντως εχει πλακα πως απο τη μια "προπονηταρα, συνεχιζει να μας κανει ανθρωπους, να μην φυγει ποτε" και απο την αλλη "για εκει ειμαστε" Ε, τι σκατα ρολο βαραει ο προπονητης? Μου θυμιζετε τους ΑΕΚτζηδες. 'Με αυτους τους παικτες ο Μπαγεβιτς τι να κανει'. Ε τι σκατα τον λενε μεγαλο προπονητη?Αν κανει οτι θα εκανε και ο φουφουτος τι τον χρυσοπληρωνουν? Ευτυχως που δεν υπηρχε Ιντερνετ πριν 20 χρονια, ακομα τον Πολιτη στο μπασκετ θα ειχαμε και τον Σουμποτιτς στον Παναθηναικο. Ο Ομπραντοβιτς δε, θα ειχε 1 Ευρωπαικο αφου την αξια του την εδειξε ετσι? ΥΓ. Ιστορια απο το μπασκετ. Οταν καποτε κραζανε τον Μαλκοβιτς το 1997 για αυτο που παρουσιαζε, αυτος εκανε στους δημοσιογραφους ΔΥΟ με τα δαχτυλα, εννοοντας τα 2 Ευρωπαικα που ειχε, το ενα με τον Παναθηναικο. Την συνεχεια της ιστοριας την ξερετε
skimnos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Άλλο τσαφ άλλο πάφ! Το ζητούμενο είναι ένα. Να σπάσουμε τη παρθενιά στο γκολ σε τελική φάση μουντιάλ. Ένα γκολ γιά το βασίλειό μου! καλό το αστείο αλλά υπεκφεύγεις...
geovard Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αφήστε ρε ήσυχο το Ρεχάγκελ.Να μουμιοποιηθεί εκεί στο πάγκο κρατώντας ένα μπουκάλι νερό.Να ξύνεται κάθε φορά που τρώμε γκολ και να κολλάει ο νούς του( όσος έχει απομείνει λόγω ηλικίας). Λες και θα πάει χειρότερα η Εθνική αν αναλάβει άλλος προπονητής, Μπορεί να πάει πιό κάτω? Έχει παίξει ποτε η Εθνική τέτοιο αίσχος ποδόσφαιρο όπως αυτό με τη Κορέα? Καλά να ελπίζετε ότι ο Γερμανός θα σας ξαναδώσει κι άλλο κύπελο.Κούνια που σας κούναγε! Ο Γερμανός έπρεπε να αποχωρήσει αξιοπρεπώς μετά το euro 2008. Γιά να μη χάσει και την υστεροφημία του. Κάποιος είπε πριν ότι το euro 2004 ήταν ευχή και κατάρα μαζί. Σίγουρα ήταν ευχή γιά τον χελάκη και γιά τον Γκαγκάτση.Έγραψαν βιβλία, έβγαλαν τραγούδια έγλειψαν και χόρτασαν.Εμείς πότε θα δούμε μπάλα. Το πειρατικό βυθίζεται!! ------------------------- Βαν πρόπερσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις