Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα λεφτά που παίρνουν είναι από την τσέπη μου και την τσέπη σου. Αν είναι να γλυτώσουμε κανένα φράγκο, να απελαθούν άμεσα.

Για ένα άθλημα, πόσα παίρνουν, ξέρει κανείς...?

Να χαρίσουν το ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης μπας και μειώσει το έλλειμμα η χώρα... :devil:

Φυσικά το να απελαθούν αποτελεί υπερβολή, αλλά τα περί προστίμου κλπ είναι εξίσου αστεία.

Ακόμα πιο αστεία είναι η οποιαδήποτε συζήτηση περί πριμ.

Οι διεθνείς της εθνικής Αγγλίας, αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν πληρώνονται για τις συμμετοχές στους αγώνες της εθνικής τους.

Το θεωρούν ύψιστη τιμή που δεν εξισώνεται με χρήματα. Οι δικοί μας, μας κάνουν και χάρη?

Στις ομάδες τους ας παίρνουν όσα θέλουν, δεν με αφορά γιατί δεν βγαίνουν από την τσέπη μου, όπως συμβαίνει με τους αγώνες της Εθνικής.

Σε κάλυψαν τα επιχειρηματά μου?

Όχι δεν με κάλυψαν γιατί σε διάστημα λίγων μόνο λεπτών φάσκεις και αντιφάσκεις. Τελικά υποστηρίζεις την απέλασή τους, ναι ή όχι;

Όσο για τις ομάδες τους φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι επιχορηγούνται από το κράτος και από τον οπαπ και από εμάς μέσω των εισιτηρίων. Συνεπώς ΟΛΟΙ τους πληρώνουμε.

Δημοσ.

Μισό λίγο γιατι θα τρελαθώ με καποια πραγματα που διαβάζω.

Ο Τζαβέλλας με ποιο σκεπτικό πήγε στιην Αίντραχτ

Ο Χαριστέας πως βγάζει το ψωμί του στην Γερμανία τόσα χρόνια?

Ο Πλιάτσικας πως πήγε στην Σαλκε?

Ο Λυμπερόπουλος πως πήγε στην Αιντραχτ?

Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύτηκαν ρε παιδιά?Είναι οι Έλληνες παιχτες πηγή ταλέντων για την Bundesliga?

Eπίσης με ποιο σκεπτικό αφήνεις τον Παπασταθο στον παγκο και βάζεις Βυντρα?Γρήγορος ο ένας γρήγορος και ο άλλος.Γεμάτη σεζον ο ένας στην Ιταλία γεματη σεζον ο άλλος στην Ελλάδα.....

Με ποιο σκεπτικό δεν χρησιμοποιεις ουτε δευτερολεπτο τον Νινη και βάζεις σε οργανωτικό ρόλο τον Κατσουράνη?

Με ποιο σκεπτικο αφήνεις έξω τον Σαλπιγγιδη και επιλέγεις Χαριστεα απο την στιγμη που μας είχαν ζαλισει τον έρωτα οτι οι Κορεάτες είναι γρήγοροι?Πας να χτυπήσεις σε ταχύτητα με τον Χαριστέα?Οκ το πλάνο λέει οτι βάζουμε Χαριστέα για το ψηλό παιχνίδι.Όμως το συστημα μας με καμινάδες έχει γίνει απολύτως προβλέψιμο.

Σειταρίδης Βασικός ρε Οτο?ο παλαιμαχος ο Μυκονιάτης?Που ο κορεατης ειναι γυρισμενος με πλάτη στην γραμμη του κορνερ και του ριχνεις ετσι μια κλωτσια χωρις να υπαρχει λόγος?Το παιδι έχει ξεχάσει τα βασικά του αθλήματος.Απλα ειναι τα πράγματα

Δημοσ.

Φίλε μου στη Γερμανία πάνε ποδοσφαιριστές από όλο το κόσμο (από Ιραν έως Αμερική), και προτιμούν παίκτες από χώρες που έχουν μεγάλο αριθμό ομογενών στη Γερμανία (Τούρκους, Ιρανούς, Κροάτες, Έλληνες).

Με ποιό σκεπτικό πήγαν Μορας, Παπασταθόπουλος, Τζιώλης Ιταλία; Είναι οι έλληνες πηγή ταλέντων για τους Ιταλούς;

Παντού συνομωσίες;

Δημοσ.

Μόλις άκουσα τις δηλώσεις του Βύντρα (δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί να κάνει δηλώσεις).

Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία αυτού του παίκτη με τίποτε.

Δημοσ.

Με ποιό σκεπτικό πήγαν Μορας, Παπασταθόπουλος, Τζιώλης Ιταλία;

Τζιωλης-Περασμα απο Βερντερ

Μορας-Δεν ειχε κληθει μεχρι που εκανε καλες εμφανισεις στην Ιταλια

Παπασταθοπουλος-Πουλησε η ΑΕΚ γιατι ειχε αναγκη

Ο Χαριστεας ομως?Με ποια λογικη?

Κληθηκε μετα απο σειρα εντυπωσιακων εμφανισεων?

ο Πλιατσικας?ΕΝΑ ματς ρε φιλε ΕΝΑ επαιξε στη ζωη του με Παναθηναικο και ξαφνικα Εθνικη και καπακια Γερμανια

Δημοσ.

...τελευταία μας ελπίδα είναι αυτή η τιτανοτεράστια προσωπικότητα, ο στιβαρός + αποφασιστικός διευθυντής μας, ο ογκόλιθος που ακούει στο όνομα

Τάκης Φύσσας !!!

...μόνο αυτός μπορεί να ταρακουνήσει + να ξυπνήσει απ'το λήθαργο τους διεθνείς μας, να στείλει για τσάϊ το φαιδρό τεχνικό ραμολί ντουέτο, να συντάξει αξιόπιστη εντεκάδα, να σχεδιάσει τακτική + αγωνιστικά πλάνα και να εμφυσήσει πάθος + τσαμπουκά στους παιχταράδες μας !!!

Δημοσ.
Μόλις άκουσα τις δηλώσεις του Βύντρα (δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί να κάνει δηλώσεις).

Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία αυτού του παίκτη με τίποτε.

Κι εγώ τις άκουσα.

Ούτε κι εγώ μπορώ να τού κρατήσω κακία.

Ο Χριστός είπε: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Το παιδί δεν έχει συνείδηση σε ποιά διοργάνωση βρίσκεται.Αυτό που είπε ότι ξεχνάμε το ματς και πάμε παρακάτω είναι όλα τα λεφτά.

Ακριβώς. Και πάμε παρακάτω!!!

Δηλαδή πιό κάτω ακόμη!

Δημοσ.
Όχι δεν με κάλυψαν γιατί σε διάστημα λίγων μόνο λεπτών φάσκεις και αντιφάσκεις. Τελικά υποστηρίζεις την απέλασή τους, ναι ή όχι;

Αν είναι να κατέβουν πάλι όπως με την Κορέα, ας γυρίσουν μόνοι τους πίσω μία ώρα αρχύτερα. Δεν είναι ντροπή.

Ντροπή είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μισθό όσο 1.000.000 ιδιωτικοί υπάλληλοι μαζί, να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Όσο για τις ομάδες τους φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι επιχορηγούνται από το κράτος και από τον οπαπ και από εμάς μέσω των εισιτηρίων. Συνεπώς ΟΛΟΙ τους πληρώνουμε.

Όχι, ΟΛΟΙ τους πληρώνετε. Εγώ στοίχημα δεν παίζω, και γήπεδο δεν πηγαίνω.

Αν παίρνουν και κάποια χρήματα από το κράτος, είναι κυρίως για συντήρηση γηπέδων κλπ. όχι για μεταγραφές.

Συνεπώς από εμένα δεν επιχορηγείται κανένας.

PS Αν πιστεύεις ότι ο παίχτης Χαριστέας όπως είναι σήμερα θα μπορούσε να παίξει στην Εθνική με την αξία του τη σήμερον ημέρα, σε βρίσκω πολύ ρομαντικό...

Δημοσ.

Δευτερα σημερα.Αργει η μαυρη (και κυριολεκτικα και μεταφορικα) Πεμπτη.Οσο σκεφτομαι τον Βυντρα να κυνηγαει τον Martins με πιανει νευρικο γελιο.

Εν τω μεταξυ αυτοι οι Ελληνες, που παρουσιασαν ως ποδοσφαιριστες και τους εστειλαν στη Ν.Αφρικη, εχουν τοσο θρασος που κανουν και δηλωσεις και εχουν και αποψη!Οπως ο Καραγκουνει που εκανε και σαματα που αντικατασταθηκε.Ο αποφοιτος βρεφονηπιακου σταθμου εχει αποψη!!Οπως και ο Τζορβας που καθε φορα που εβλεπε την μπαλα προς την περιοχη του αλλαζε τα pampers γιατι γεμιζαν στη στιγμη.

Δημοσ.

Προπονητες δεν είμαστε σίγουρα, αλλα επειδή όλο το χρόνο βλέπουμε κάποιους παίκτες στην σκατολίγκα μας ξέρουμε ότι ο Σειταρίδης ,ο Βύντρα , ο Πατσατζόγλου είναι το λιγότερο ανέτοιμοι για τέτοιο τουρνούα...Αντεο Βύντρα σαν δεξί μπακ την παλεύει. Απο κει και πέρα οτι ειναι επιτυχία που είμαστε εκεί ας τα πούνε αλλού, γιατί μπορούν πολύ καλύτερα να παίξουν.Τα ακού Τζόρβα που απορείς; Παίξτε αυτό που μπορείτε και ας χάσετε και 3-0, την κοροιδία δεν ανέχεται ο κόσμος...

Ποιος θα αναλάβει την ομάδα απορώ... Σάντος;

Σαμαρά ολο το χρόνο στη Σκωτία ξεσκίστηκες, προχθές δεν μπορούσες ούτε κοντρόλ να κάνεις...αγγαρεία η εθνική;

Δημοσ.

Ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι της πεμπτης.

Θα ξεκινησει τον Κυριακο σιγουρα σεντερ μπακ, δινει μια σιγουρια και αστους να λενε οτι δε τρεχει.

Μπορει να μη τρεχει αλλα πηδαει.

Ο καραγκουνης θα παιξει μπαλα για να μη φαει κραξιμο.

Νινης θα ξεκινησει απο την αρχη

Γκεκας Σαλπιγκιδης μπροστα, και μη βαλεις ρε coach τον Σειταριδη ελεος, ουτε τον χαριστεα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα η εμφάνιση με την Κορέα ήταν ένα σοκαριστικό πισωγύρισμα σε αλήστου μνήμης εποχές γιά το ποδόσφαιρό μας.

Θα περίμεν εκανείς μετά από δεκάξι χρόνια από το μουντιάλ της Αμερικής αν μη τι άλλο να είχαμε κάνει βήματα αν όχι άλματα.

Η ομάδα τού '94 είχε τουλάχιστον ονόματα.Άλλο που είχε τότε τον Παναγούλια που έτρεχε τους παίχτες από δεξίωση σε δεξίωση επί ένα μήνα πριν το μουντιάλ.Όπου γινότανε κάποιος χορός ομογενέων νάτη και την Εθνική.

Ο Στέλιος Μανωλάς είχε τσακωθεί γι αυτό με τον Παναγούλια και τού είχε πεί ότι η θέση των παιχτών είναι στις προπονήσεις και όχι στις ...κρασοκατανύξεις.

Ας πούμε μερικούς παίχτες εκείνης της Εθνικής και προσπαθήστε να μού βρείτε σήμερα ένα (ναι εστω ένα) καλύτερο.

Σαραβάκος,Μανωλάς, Αποστολάκης,Κωφίδης,Μαχλάς,Αλεξανδρής,....

Κάθε ομάδα έχει και ένα μεγάλο όνομα.Η σημερινή ομάδα ποιό είναι άραγε το μεγάλο της όνομα? Απλά δεν υπάρχει.

Οι διεθνείς λέει εκνευρίστηκαν με την σφοδρή κριτική που τους ασκείται.Εγώ θεωρώ ότι είναι και πολύ ήπια.

Όλοι ξέρουμε ότι δεν μιλάς κύριε όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου έτσι δεν λένε?

Παίξε καλά δώστα όλα και μετά αν σου κανουν κακή κριτική βρες να πείς ό,τι θες.Αλλά όχι έτσι με κάτω τα χέρια.

Αλλά αυτός που πραγματικά μας δουλεύει και μάλιστα με περίσσιο θράσος είναι ο ...παμέγιστος Λουκάς Βύντρα.

Δεν φτάνει που παίζει στον πρωταθλητή της χώρας, που παίζει στη Εθνική (και μας κρέμασε) χωρίς όλα αυτά να τα αξίζει αντικειμενικά.Μόνο ο Γκότζος έχει μείνει να υποστηρίζει τον Βύντρα και μέσω αυτού βέβαια τον κολλητό του Τζίγγερ.

Όσοι ξέρουν λίγο από μπάλα θα δούν ότι ο Βύντρα δεν κάνει.Δεν αρκεί να έχει φιλότιμο.Δεν αρκεί να τρέχεις μόνο και να μην ξέρεις πού πάς.Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Βύντρα ήταν να βγάλει το σκασμό και να μη βγεί να κάνει αυτές τις ηλίθιες δηλώσεις.Δεν έχει καταλάβει το παιδί τι έκανε ειδικά στη φάση που έδωσε το γκολ στο πιάτο στον Κορεάτη.(Ένα λάθος θα τού το συγχωρούσε κανείς αλλά γκάφες έχει κάνει επανειλημμένα)

Αυτή η Εθνική είναι μακράν η χειρότερη που έχουμε δεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια.

Φοβάμαι πολύ το ματς με τη Νιγηρία.Δεν βρίσκω λόγους που μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση.Διασύρεσαι από τους Κορεάτες και περιμένεις να νικήσεις τα άλογα τους Νιγηριανούς που βγάζουν μιά απίστευτη ενέργεια μέσα στο γήπεδο?Εμείς βλέπαμε και από τα φιλικά ότι η ομάδα δεν τσουλάει.Άλαξε κάτι μήπως? Θα κάνει λέει αλλαγές ο Ρεχάγκελ.Προφανώς θα κάψει τώρα και άλλα παιδιά.Αφού ηθικό δεν υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν προπάντων δυνατότητες συνολικά γι αυτή την ομάδα.

Εύχομαι να κοιμηθεί ακόμη μιά φορά ο Θεός να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει σαν το όγδο θαύμα!

Ας βάλει έστω ένα γκολ αυτή η ομάδα και ας φανούμε εμείς οι κακοί και εμπαθείς.Και σε τελική ανάλυση λίγη σημασία έχει τι λέω εγώ και ποιός άραγε να μ ακούει αλλά όμως θεωρώ τον εαυτό μου πιό λογικό και πιό συγκροτημένο από κάτι Βύντρες που έχουν πάρει πάνω τους το όνομα της Ελλάδας να το εκπροσωπήσουν.ίσως και να ήμουν και καλύτερος ποδοσφαιριστής απο το Λουκά όταν έπαιζα στην τοπική κατηγορία.

Μερικοί εδώ μας λένε να μη κάνουμε κριτική στην ομάδα που μας πρόσφερε το κύπελο Ευρώπης.

Μα το κύπελο Ευρώπης μας το πρόσφερε ο Νικοπολίδης ο Καψής ο Δέλλας ο Τσάρτας ο Ζαγοράκης ο Βρύζας ο Κυργιάκος και άλλα παιδιά.Τι σχέση έχει εκείνη η ομάδα με τη σημερινή? Επειδή παρέμειναν κάτι κουρασμένα παλικάρια από τότε να βολοδέρνουν εκεί στο χώρο τού κέντρου? Και έξι χρόνια γηραιότεροι?

Σεβασμός υπήρχε γιά εκείνη την ομάδα.Όχι γιά την τωρνή.Η οποία θα φάει την κριτική της θέλει δεν θέλει γιατί μοιραία θα γίνονται οι συγκρίσεις.Δεν κατάλαβε ο Τζόρβας και ο κάθε Τζόρβας ότι αντίπαλός τους είναι εκείνη η Εθνική με την οποία θα γίνονται οι συγκρίσεις και όχι οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι.

Επεξ/σία από geovard
Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν υπαρχει κατι παραξενο.

Τα εχουμε ξαναπει, αυτα παθαινεις οταν διαχειριζεσαι μια Εθνικη σαν συλλογο. Οταν δλδ για χαρη της ενοτητας(που σου εξασφαλιζει το να παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι το ιδιο στυλ) χαραμιζεις την ποιοτητα(το να δεις ποιος ειναι σε καλη κατασταση τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο)

Πάντως όσοι έχουν φτιάξει ομάδες με τους πιο φορμαρισμένους παίχτες, τα έχουν κάνει μούσκεμα. Δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση αυτό που λες. Ο σωστός τρόπος διαχείρισης μιας εθνικής ομάδας, είναι ακριβώς σαν σύλλογος. Και ακόμα περισσότερο όταν είσαι μικρή ομάδα και δεν έχεις παίχτες. Αλλά εδώ ισχύει στις μεγάλες, δε θα ισχύει στις μικρές;

Όσον αφορά τις τόσες επιτυχίες του Ρεχάγκελ μετά το Euro2004 που παραβλέπεις γιατί θεωρείς ότι οι αντίπαλοι ήταν πολύ κατώτεροι της Ελλάδας, να θυμίσω ότι α) δε γίναμε μεγάλη ομάδα ξαφνικά μετά το Euro2004 ώστε να θεωρούμε ότι Ουκρανίες, Ελβετίες και άλλες τέτοιες ομάδες τις έχουμε εύκολα και είναι υποχρέωση μας να τις κερδίζουμε (πόσο μάλλον που εξακολουθούμε να έχουμε χειρότερη ομάδα από αυτές τις χώρες, αλλά λόγω Ρεχάγκελ, ενότητας μέσα στην ομάδα κτλ πετυχαίνουμε ότι πετυχαίνουμε) και β) ακόμα και μεγαλύτερες ομάδες από Ουκρανίες, Ελβετίες κτλ που ΕΧΟΥΝ πραγματικά την υποχρεώση να τις κερδίζουν γιατί δεν είναι χειρότερες όπως εμείς, αλλά πολύ καλύτερες, έχουν στραβοπατήσει με τέτοιες ομάδες πολλές φορές.

Εκεί μόνο θα δεχθώ να μου πει κάποιος ότι ο προπονητής δεν έκανε καλή δουλειά. Όταν μια ομάδα κάνει τη δουλειά της ή ξεπερνάει τον εαυτό της, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι ο προπονητής της κάνει κακή δουλειά.

Το επιχείρημα της τύχης, επίσης, έχω παρατηρήσει ότι ισχύει μόνο στα καλά αποτελέσματα, έτσι; Όταν χάσαμε από την Ουκρανία την πρόκριση στο Μουντιάλ 2006 με ένα γκολ στην Αθήνα που ήρθε από το πουθενά ενώ έπρεπε να είχαμε κερδίσει άνετα, εκεί δεν υπάρχει ζήτημα τύχης, έτσι; Όχι, εκεί έφταιγε καθαρά ο Ρεχάγκελ.

Εγώ πάντως αν ήμουν ο Ρεχάγκελ θα είχα φύγει τρέχοντας από αυτήν την παλιοχώρα. Απορώ πως μας ανέχεται ο άνθρωπος. Πολύ απλά δεν είμαστε εμείς για να κάνουμε προκοπή. Καθόμαστε και βρίζουμε τον άνθρωπο που μας έχει βάλει στον χάρτη και μας έχει κρατήσει σ' αυτόν εδώ και πόσα χρόνια. Άξιοι της μοίρας μας είμαστε. Πολύ απλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...