Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρέπει να μάθεις καλούς τρόπους.,Εξάλλου δεν με ξέρεις έτσι?

Τελικά κάτι πήγες να πείς αλλά δεν είπες τίποτα.Κύριε ελέησον!

Μα όλα αυτά που παραθέτεις αγαπητέ μου είναι επιχειρήματα.Άλλο αν δε σού αρέσουν εσένα.Γιατί δεν σέβεσαι τη άλλη άποψη?

Πώς θα γίνει διάλογος αν συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου?

Μού θυμίζεις τη Μάργκαρετ Θάτσερ που έλεγε.Ποιός λέει ότι δεν είμαι δημοκρατική? Εγώ ακούω όλων τις τοποθετήσεις στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά στο τέλος απαιτώ να υπερψηφίσουν την άποψή μου!

Προσωπικά έμαθα να ακούω τούς πάντες.

Άλλο δεν αντέχω εγώ.Τούς προκλητικούς και ανάγωγους τύπους.

Όχι. Δεν είναι επιχειρήματα αυτά.

επιχειρημα = λογική σκέψη που στηρίζει κάποιο συμπέρασμα

Εάν θεωρείς λογική σκέψη ότι π.χ. παίρνουν χαρτάκι από την επο, τότε πάω πάσο...

---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ----------

Αλέφας στο Τηλεάστυ: Να συλληφθούν και να απελαθούν.

Σαν υγιής φίλαθλος θα συμφωνήσω απόλυτα.

Και γιατί παρακαλώ; Για ένα άθλημα; Σοβαρά μιλάμε;

Δημοσ.

Και γιατί παρακαλώ; Για ένα άθλημα; Σοβαρά μιλάμε;

Τα λεφτά που παίρνουν είναι από την τσέπη μου και την τσέπη σου. Αν είναι να γλυτώσουμε κανένα φράγκο, να απελαθούν άμεσα.

Για ένα άθλημα, πόσα παίρνουν, ξέρει κανείς...?

Να χαρίσουν το ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης μπας και μειώσει το έλλειμμα η χώρα... :devil:

Δημοσ.
Γιατί μέχρι και παίκτες τοπικού επιπέδου θα έπαιζαν καλύτερα.

Δεν μπορεί, πλάκα κάνεις! Το γεγονός ότι έπαιξαν άσχημα σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου είναι λόγος απέλασης;

Πες μου ότι κάνεις πλάκα.

Δημοσ.
Τα λεφτά που παίρνουν είναι από την τσέπη μου και την τσέπη σου. Αν είναι να γλυτώσουμε κανένα φράγκο, να απελαθούν άμεσα.

Για ένα άθλημα, πόσα παίρνουν, ξέρει κανείς...?

Να χαρίσουν το ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης μπας και μειώσει το έλλειμμα η χώρα... :devil:

Η λύση να μην τους δοθούν πριμ ή να τους επιβληθεί πρόστιμο δεν είναι πιο λογική;

Στο φινάλε, στις ομάδες τους παίρνουν πολλά περισσότερα. Δεν είδα κανένα σας να γκρινιάζει...

χαχα geovard κάτι λέγαμε για επιχειρήματα πριν...

Δημοσ.

Φίλοι μου υπάρχει ένα πρόβλημα και πρέπει να το δούμε.

Κάποιοι εδώ υποστηρίζουν να μη τη χτυπάτε την Εθνική(τις αδυναμίες της φυσικά) γιατί κάποτε μας έδωσε χαρές.Συμφωνώ.

Αλλά έλα που εγώ αγαπώ να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και η Εθνική δεν μού δίνει την ευκαιρία να το απολαύσω.

Αν λοιπόν εγώ σταματήσω να βλέπω Εθνική γιατί ξέρω τι θα επακολουθήσει και επιλέγω να βλέπω παιχνίδια της Βραζιλίας, Ισπανίας, Αργεντινής,Ολλανδίας ακόμη και της Γκάνα θα θεωρηθώ άραγε εθνικός μειοδότης?

Δημοσ.
Η λύση να μην τους δοθούν πριμ ή να τους επιβληθεί πρόστιμο δεν είναι πιο λογική;

Στο φινάλε, στις ομάδες τους παίρνουν πολλά περισσότερα. Δεν είδα κανένα σας να γκρινιάζει...

χαχα geovard κάτι λέγαμε για επιχειρήματα πριν...

Φυσικά το να απελαθούν αποτελεί υπερβολή, αλλά τα περί προστίμου κλπ είναι εξίσου αστεία.

Ακόμα πιο αστεία είναι η οποιαδήποτε συζήτηση περί πριμ.

Οι διεθνείς της εθνικής Αγγλίας, αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν πληρώνονται για τις συμμετοχές στους αγώνες της εθνικής τους.

Το θεωρούν ύψιστη τιμή που δεν εξισώνεται με χρήματα. Οι δικοί μας, μας κάνουν και χάρη?

Στις ομάδες τους ας παίρνουν όσα θέλουν, δεν με αφορά γιατί δεν βγαίνουν από την τσέπη μου, όπως συμβαίνει με τους αγώνες της Εθνικής.

Σε κάλυψαν τα επιχειρηματά μου?

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ένα..Ότι το ζαλίζετε πολύ θέμα..Πολύ μπλα μπλα για έναν αγώνα..

Μην γίνεστε μίζεροι..Έλεος πια.Στην Ελλάδα έχουμε ειδήμονες για τα πάντα πια..Έλεος..Τέλειωσε το παιχνίδι,πάει!Είναι παρελθόν. Σταματήστε να τρώγεστε !

Δημοσ.

Μην γίνεστε μίζεροι..Έλεος πια.Στην Ελλάδα έχουμε ειδήμονες για τα πάντα πια..Έλεος..Τέλειωσε το παιχνίδι,πάει!Είναι παρελθόν. Σταματήστε να τρώγεστε !

Αυτο ξαναπεστο ..

Η μιζερια στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ...

Ο αλλος λεει για απελαση και το πιστευει κι ολας ...

Πραγματικα εχουν ξεφυγει πολλοι και χαλανε το κλιμα της συζητησης με ασχημους χαρακτηρισμους και αστειες λογικες που ουτε 10χρονα δε θα σκεφτοταν ...:-(

Δημοσ.
Αυτο ξαναπεστο ..

Πάντως η ιδέα του Ταμείου Αλληλεγγύης δεν είναι κακή, ένα μικρό πρόστιμο ρε αδερφέ!

Δημοσ.

Έχει κι άλλο.Το μαρτύριο δεν τελειώνει έτσι εύκολα!

Δημοσ.
Αυτο ξαναπεστο ..

Πραγματικα εχουν ξεφυγει πολλοι και χαλανε το κλιμα της συζητησης με ασχημους χαρακτηρισμους και αστειες λογικες που ουτε 10χρονα δε θα σκεφτοταν ...:-(

Σε προσέβαλλε κανένας προσωπικά εσένα ή έτσι απλά γράφεις για να γράψεις...?

Ρε τι πάθαμε με τους προστάτες του Γερμανού...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...